- 3 Ocak 2016
- 3.343
- 6.346
- 158
- 40
- Konu Sahibi Selvisevgi
-
Bekar bir kadin olarak evli arkadaslarimda kaliyorum....
Balkonda falan yatsam? Evin icine almazsin, bana balkonda yer yaparsin orada kalirim.Kabul etmicem bi daha seni eve. Bak ayıpmışne işin var evli çiftin evinde?
Aynen ya benim bi annem kalmıştır yatılı olarak. Onun yanında da hepimiz rahatız zatenOlabilir istemeyebilirsiniz sizin arkadaşınız değil sonuçta sıkılabilirsiniz ben anlıyorum ama yatılı diye belirtmeniz acayip yine de. Gecenin bi vakti saldıracak hali yok herhalde adamın. Kocanızla takılsınlar siz ilgilenmeyin hizmet falan ediyorsanız etmeyin. Hoşgeldin güle güle bitti. Ortak arkadaş okey de kimsenin arkadaşını yatılı çekemem evimde isterse kocam olsun
Balkonda falan yatsam? Evin icine almazsin, bana balkonda yer yaparsin orada kalirim.
Bekarim ya mazallah
Aynen öyle konu sahibi kendini yanlış anlattı bence. Aynı şehirde en yakın arkadaşımı bile evimde istemem 1 hafta. Hadi eskiden ulaşım sıkıntılıymış gelen dönmez kalırmış da yıl 2020 artık. Bu yatılı misafir olayı azalarak bitmeliAynen ya benim bi annem kalmıştır yatılı olarak. Onun yanında da hepimiz rahatız zaten
Bende gereksiz buluyorum.Akşama kadar kalır, gider eyvallah. Mecburi olsa başka şehirden gelmiş olsa vs vs tamam sorun yok ama aynı şehir ve 1 hafta biraz saçma geldi açıkçası.
Merhaba ben yeni evliyim ve benim sıkıntılı olduğum konu evimde aile haricinde yatıya kadın yada erkek bir misafirin kalmasını istemiyor olmam. Eşim misafiri çok seviyor ve 1 hafta sonrası için samimi olduğu bir erkek arkadaşını bize davet etti. Ben bu durumu istemediğimi dile getirdim ve biraz tartıştık oda kendisi evdeyken bir problem olmayacağını söyledi ve anlaşmaya varamadan konu kapandı bende susmak zorunda kaldım. Çokmu abartıyorum, Sizler yatılı misafir konusunda ne düşünüyorsunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?