Evli çiftin evinde bekar erkek misafir

Neden özellikle bekar birinin evinizde kalmasına karşısınız onu anlamadım. Ama eşinizin misafirperver biri olduğunu evlenince görmüş olamazsınız herhalde. Karşılıklı tavizler vererek orta noktada buluşabilirsiniz. Benim eşim asla evde ale harici misafir istemiyorum dese ben rahatsız olurum mesela.

Eşim eve yatıya arkadaş getiriyorsa ya yıllardır tanıyordur ya da o kişi zor durumdadır. Avantajım şu benden hizmet beklemez. Ben tesettürlü bi insanım istemiyorsam ben pek muhatap olmam gelen kişiyle. Bu şartları sağlıyorsa ve sürekli sürekli olmuyorsa gelmesinde sakınca yok bence

Olabılır sureklı olmadıgı surece sonucta esın guvenmedıgı adamı eve almaz dımı kımse almaz. Ama corona zamanı olmasa ıyı olurmus

Ben kalici misafir hic sevmiyorum hemde hic
Erkekse daha itici rahat edemem çünkü
Ben evde yatis modundayim rahat giyiniyorum sonuçta.
Evimde kayinbirader vsde hic sevmem
Mecburi durumlar harici almam

Esinizin tutumu cok garip yeni evlisiniz ustelik...

Aynen ya, çok saçma değil mi ama gece 12 1 e kadar da kalabilir çok istekli ise ama yakın mesafe kalmak nedir

1hafta kalacak dememis. 1 hafta sonrasi icin sözleşmis adam. Misafir bir hafta sonra gelecek yani.

Niye susmak zorunda kaldın? bekar evlı kismi icin bısey diyemem de, onayım yoksa ev ikimizinse ortak noktada bulusmak zorunda benimle esim. İki iki dort.

Her bekarın veya Bosanmısın da gozu yok bizde veya kocalarda.

Tanıdığım iki kişi sırf bu misafir yüzünden boşandı iki çoçukla biri kuzenimin görümcesi eşinin erkek kuzenlerini istemiyor du normal olarak çaya yemeğe çarşaflı kendisi orta yol bulunurdu ama sırf inattan yaptı kadın Sizin durumda haklısınız şimdi eşiniz çağırmış bu sefer kabul edip sonrası için uyarın bence bende istemezdim bekar ve yabancı bir erkeği evimde yatılı inşallah sizi anlar eşiniz

Yatılı misafir diye bir kavram var çünkü.

Baktığınız yer tuhaf geldi asıl bana da.

Çaya yemeğe çağırabilir çarşaflı dahi olsa. Kadın abartmış, bende tam tesettürlüyüm erkek misafir de ağırlarım, eşimle de giderim arkadaşlarıma, ama yatılı kalmazlar. Yani çaya gelebilirler bunda bi sorun yok.
Başka odada oturuyorlar sonuçta yanlarına gitmiyorum.
Ama yatılı istemem açıkçası, eşimde istemez.

Ben kalici misafir hic sevmiyorum hemde hic
Erkekse daha itici rahat edemem çünkü
Ben evde yatis modundayim rahat giyiniyorum sonuçta.
Evimde kayinbirader vsde hic sevmem
Mecburi durumlar harici almam

Kayınpeder yabancı olmuyor.

Bütün değişkenler bir yana bu dönemde ben evime kimseyi sokmuyorum valla. Kimin nerden ne getireceği belli olmaz.

Ha pandemi dönemi olmasaydı da birini evinizde yatılı/yatısız ağırlamak sizin tercihinize bağlıdır.

Takıldığım şey gelecek olan şahsın sadece bekar olmasını vurgulamanız. Kendi adıma bu bana tuhaf geldi. Sizin bekar bir arkadaşınızın da evinizde kalması mümkün değil bu durumda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…