Evli çiftin evinde bekar erkek misafir

Hanımlar gerçekten çok tuhafsınız?
mezhepler arası farklılığa da mı bir itirazınız var ki beğenmedime basıp basıp duruyorsunuz?
gerçekten açın bir okuyun.

Evli arkadaslarim da böyle, bekarliktan degil o :)

Bana gore gercekten orda burda kalma meraki aktivite gunduzde yapilir kek cirpqcaksan gunduzde yapabilirsin geceye sart degil bana gore. Ben sevmiyorum
E tamam siz gunduz yapın, gece yapmayi sevmeyin. Yapanlari eleştirmek niye? Size zorla yaptırılmadigi surece millete laf etme meraki niye yani onu anlamıyorum ben sadece.

Illa birinde kalin veya biri sizde kalsin demiyorum. Sizin yapmayı tercih etmediginiz şeyleri seven insanlara laf etmeyin diyorum sadece ama neyse ayni noktadan bakamayacagiz sanirim. Iyi aksamlar size :)

ben bekarken bircok evli arkadasimin evinde kalmistim, hic te sorun etmedim, onlarda etmediler ki sürekli davet ettiler. Ancak gecen gün yegenim teyze arkadasimla size gelip kalicam dedi, kusura bakma tatlim, basimin üstünde yerin var ama arkadasini misafir edemem dedim.
neden? cünki onun arkadasi olabilir ama ben tanimiyorum. Belki aile yadigari gümüslerimi alip gidecek, belki biricik efendime göz süzecek falan filan.
saka bir yana rahatsiz oluyorsaniz esinize usulünce anlatin, anlarsa sorununuz ortadan kalkar, anlamamakta israr ederse asil sorun orada baslar

Dpgru tek arkadasligi sen bilirsin ben kardesimde bile kalmak istemem dogal ortamim degil yani ne diye kalayim ee tabii sende haklisin genelde insanlar daha ucuz oluyo diye bu yontemi yaparlar
Bir tek ben bilmiyorumdur muhtemelen ama sizin bilmediğiniz şu mesajla ayan beyan ortada zaten.

Bu hiç enginar yemeyip, enginar iğrenç bir sebze demek gibi bir şey. Komik yani.

Bir tek ben bilmiyorumdur muhtemelen ama sizin bilmediğiniz şu mesajla ayan beyan ortada zaten.

Bu hiç enginar yemeyip, enginar iğrenç bir sebze demek gibi bir şey. Komik yani.
Hee bana ogretsene herseyi sen ve senin gibiler bilir zaten beni tanimiyorsun bile neyi bilip bilmedigim hakkinda yorum yapma istersen herneyse size orda burda kalmakta mutluluklar

Ee bu da benim fikrim bence sizlerde benim Fikrime saygi duyun.. size kimse gelinde benim postumu alintilayin demedi

Keşke bu durumun tek doğrusu olmadığını bilseniz de böyle gereksiz yere tartışmasanız. Herkesin yaşam tarzı, hayata bakış açısı, karakteri vs farklıdır. Neden kendi fikirlerinizi karşı tarafa empoze etmeye çalışırsınız ki

Bende sevmem hoş birşey değil.ama eşin ısrarciysa bence onun nasıl biri olduğu hakkında konuş bazı insanlar uyusturu filan kullaniyo öyle biri değilse allah korusun ve eşin çok güveniyorsa çok büyütme.geldikten sonra bakarsın davranışlarına iyi biriyse belki sende sorun yapmazsın artık. Önyargılı olma ama temkinli ol. Şehir dışından geliyorsa ve kısa süre kalicaksa sorun olmaz iyilik gibi düşünebilirsin.

Neden istemiyorsunuz? Çok ilginç geldi bana. Sonuçta ev hem benim hem eşimin. Arkadasi da benim arkadaşım da keyfine gelip kalabilir. (Korona zamanı değil) bunda bu kadar kötü olan nedir? Bize gelmiştir. Kendileri takıldılar. Yemek yaptılar, oturdular, gezdiler ben de kafama göre takıldım evde.

Çok bayılmıyorum. Ama arada oluyordu bizim de. Baska sehirde gelen arkadaslarını misafir etmiştik. Ancak ergenlikten cıkamamış gibi sık sık bunu tekrarlamasını istemezdim. Zamanla azalır insallah.

Enginarcılarla, bana öğretsene'ciler sakin olun, belki banlanma rekortmeni olmak istiyorsunuzdur ama ban kraliçesi MissCherryBlossom, tacını size vermek istemeyebilir

Yok yaf, son 3 aydır hiç banlanmadım, hep uslu durdum polemikli konulardan kaçtım. Çaptan düştüm artık tacımı yeni üyelere ve tecrübeli polemikçilere bırakmak istiyorum

Yok bu sefer kadin, pardon, evin hanimi evde degilken erkek misafir gelebilir mi konusunu açmış.

Ozetle eve erkek gelebilir mi derdinde
Konu sahibi arkadaş kendisi evde olsa ayrı sorun çıkarıyor ,evde olmasa ayrı sorun !! Eşine açıkça "ben evimde erkek misafir istemiyorum" dese tüm sorun çözülecek gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…