- 4 Ekim 2012
- 16.944
- 33.463
- 798
- Konu Sahibi Selvisevgi
-
sizin kadar ütopik değilim malesef kimsenin özel hayatını düşünmem türkmfilmi çekilen 70 li yıllarda değiliz o ooo saçı ıslak neden ıslak diye düşünelimIslak sacla niye mi gezemiyor?? AYOL KADININ DUŞ ALDIGI ORTAYA CIKAR DA ONDAN..E dus nasil alinir??CIPLAK olarak tabiki..Karsidaki erkek hemen o kadini ciplak hayal eder ve olaylar gelisiriste bunu bir abaza erkek dusunmus ilk kez eminim ve her erkegi de kendi gibi dusunur sanip korkmus esinin uzerine atlarlar diye ☺ hep soylerim;KISi Kendinden bilir isi diye
Yani ev özel alan, misafir konusunda seçici olmayı tabi ki anlıyorum ama bu "bekar" vurgusu "bekarlar potansiyel ahlaksız, ırz düsmanı" bakış açısı var bu gibi konularda. Oysaki mesele o insan güvenilir mi değil mi?Benim evli arkadaslarim hususi cagirir "gelsene gece de kalirsin bizde" diye veya şehirlerarasi cagirirlar "gel birkac gun, bizde kalirsin takiliriz hep beraber" diye.
Bunca yillik profesyonel bekarim, kimsenin kocasinin sevgilisinin ustune atlamadim
Ne diyeyim, bakis acisi ve düşünce farki iste. Herkes kendi düşüncesine gore arkadas ortamı yapıyor.
sizin kadar ütopik değilim malesef kimsenin özel hayatını düşünmem türkmfilmi çekilen 70 li yıllarda değiliz o ooo saçı ıslak neden ıslak diye düşünelimYazarken hiç neden duş alıncağunı düşünmemeiştim yüz yıkamak gibi rutin bu terliksi hayvanl değilseniz .Yabancı kadın -erkek hiç farketmez evimde ıslak saçımla yada wcden çıkarken görsün istemem tanımadığım smimi olmadığm kişi .Sınırlar iyidir ve olmalıdır hçbenim hayatımda konu sahibide bunu isteyemiş olamazmı hayatında .
Evliysede tek kalmasin birinin evindeYani ev özel alan, misafir konusunda seçici olmayı tabi ki anlıyorum ama bu "bekar" vurgusu "bekarlar potansiyel ahlaksız, ırz düsmanı" bakış açısı var bu gibi konularda. Oysaki mesele o insan güvenilir mi değil mi?
Dediğinize katılıyorum sanki bekar olunca milletin kocasında sevgilisinde gözü mü oluyor o insanın bu ne saçma anlayış. bakış açısının yanlışlığı farkedilir ve değiştirilir umarım. Kimsenin sizin karınızda kocanızda gözü yok, rahat olun!
Acil bir misafir deilse benim esim hayatta getirmez kimseye helede yatiliya buralarda isi cikmissa kalcak yeri yoksa getirir eve ama kendisi cok titiz oldugundan beni o adamin yanina dahi girdirmez bir kez yemege getirdi arkadasini evli adam ama ailesi burda deildi kandil gecesiydi bizde yesin dedi ben hazirladim onlar gelmeden masayi onlar geldiginde esim bana kapiyi dahi acdirmadi kendisi acdi girdi gelen arkadasi kimdi yuzunu bile gormedim amcasinin ogluna bile kapiyo acdirmaz bana ben acarim sen git der bazilari var bnm esim gibi ck titiz ve kiskanc bazilarida hic bole deildir daha caik insandirMerhaba ben yeni evliyim ve benim sıkıntılı olduğum konu evimde aile haricinde yatıya kadın yada erkek bir misafirin kalmasını istemiyor olmam. Eşim misafiri çok seviyor ve 1 hafta sonrası için samimi olduğu bir erkek arkadaşını bize davet etti. Ben bu durumu istemediğimi dile getirdim ve biraz tartıştık oda kendisi evdeyken bir problem olmayacağını söyledi ve anlaşmaya varamadan konu kapandı bende susmak zorunda kaldım. Çokmu abartıyorum, Sizler yatılı misafir konusunda ne düşünüyorsunuz ?
Evlenince bekarlara potansiyel sapık olarak bakılıyor herhaldeEsimin arkadasi neden kalamasin ki? Hem benim kiz arkadaslarim, hem de esimin erkek arkadaslari ihtiyac durumunda evimizde kalabilir. Bekar olup olmamalari ne alaka?
Tovbe estEvlenince bekarlara potansiyel sapık olarak bakılıyor herhaldeO yüzden evliler hemen bekar arkadaşlarını evlendirmek istiyor olabilir
Evliysede tek kalmasin birinin evindenedir bu orda burda kalma meraki anlamiyorum bizim
Insanimizdaotelde kalin..esinlede olsan bekarda olsan.. baskalarinin evinde rahat edemiyorum ben mesela.. sabah kalkip rahatca dolasirim istediim vakit dusumu alirim.. cidden birilerinin yaninda kalip banyoya wc ye giderken dolu mu bos mu Musait mi diye dusunmek istemem. Yani bu karakter meselesi birazda.. orda burda kalmaya alismis insanlar icin daha normaldir belki..
Ya mesele yatak bulmak degil ki otel otel deniyor.Evliysede tek kalmasin birinin evindenedir bu orda burda kalma meraki anlamiyorum bizim
Insanimizdaotelde kalin..esinlede olsan bekarda olsan.. baskalarinin evinde rahat edemiyorum ben mesela.. sabah kalkip rahatca dolasirim istediim vakit dusumu alirim.. cidden birilerinin yaninda kalip banyoya wc ye giderken dolu mu bos mu Musait mi diye dusunmek istemem. Yani bu karakter meselesi birazda.. orda burda kalmaya alismis insanlar icin daha normaldir belki..
Ahsh artik gece uc dort gibi beni otele bırakacaksiniz napalim. Orda burda kalma meraklisi olmayalim durduk yereBilmiyorsunuz ki arkadaşta kalmanın ya da arkadaş ağırlamanın keyfini. Tecrübe etmediğiniz bir şeyi yeriyorsunuz.
Bizim herhangi bir samimi arkadaşımız şehir dışından gelse ve bizde kalmak yerine otelde kalsa bozuluruz. Samimi olmadığını düşünür, mesafe koyarız. Çünkü “özledik, hafta sonu size geliyoruz” insanlarıyız.
Ahaha ben bırakmam valla o saatte. Taksi çağır. Ne münasebet hem geleceksin evimde kalıp bana yük olacaksın, beni yoracaksın hem de otele servis yapacaz. Yok öyle yağmaAhsh artik gece uc dort gibi beni otele bırakacaksiniz napalim. Orda burda kalma meraklisi olmayalim durduk yere
Dpgru tek arkadasligi sen bilirsinBilmiyorsunuz ki arkadaşta kalmanın ya da arkadaş ağırlamanın keyfini. Tecrübe etmediğiniz bir şeyi yeriyorsunuz.
Bizim herhangi bir samimi arkadaşımız şehir dışından gelse ve bizde kalmak yerine otelde kalsa bozuluruz. Samimi olmadığını düşünür, mesafe koyarız. Çünkü “özledik, hafta sonu size geliyoruz” insanlarıyız.
Bana gore gercekten orda burda kalma merakiYa mesele yatak bulmak degil ki otel otel deniyor.
Sabah uce dorde kadar oyun oynayip sonra taksiyle otele mi gidiyorsunuz, gecenin ikisinde mutfaga dalip arkadasinizla kek yapıp o keki paket mi yapiyorsunuz? Bir diziye sarip arkadasinizla yayilip sabaha kadar o diziyi izlerken otelde kamera mi aciyorsunuz mesela?
Inanmak güc olabilir ama bazi insanlar otele alternatif olarak kalmiyor arkadaslarinda.
Mesele yatak veya uyumak degil. Arkadaslarinizla guzel vakit gecirip eglenmek ve yatiya kalmanin keyfi apayri bir sey. Kalan icin de ev sahibi icin de. Arkadasim benim evim dururken, bana gelip sonra otelde kalmak istese ben uzulurum sahsen.
Olay sizin deyiminizle "orda burda kalmak" degil ama anlatabilecegimizi de sanmiyorum acikcasi.
Tabii ki kimse kimsede zorla kalmaz veya ev sahipligi yapmaz. Sizin fikriniz bu sekildeyse de sizin bileceginiz iş. Ama olayi "orda burda kalma meraki" diye bir nevresim bir yastiga indirgemeyin cunku mesele o degil.
Sizin gibi eğlenceli düşünen insanlar var evet ama maalesef otel olarak görenler de çok yaa. Bir akrabamız yüzümüze söylerdi otele para vermeyim diye size geldik derdi. Babamın dayısının bilmem neyinin neyi. 2 hafta kalmıştı ya bizde ailecek. Bekarken ben de böyle çok takılırdım arkadaşlarımla. Akşam 8 de dışarı çıkar 1 de falan dönecek olursak en yakın kimin evi yakına onda kalır, haftanın 3-4 günü saat 2-3 lere kadar otururduk birbirimizin evinde. Ama evlenince yatılı misafirden korkar oldum. Çünkü evli insanın evi ile bekar birinin evinden aynı şeyler beklemiyor. Hala bakarsanız bekar kalın valla. Anlattığınız hayat çok renkliYa mesele yatak bulmak degil ki otel otel deniyor.
Sabah uce dorde kadar oyun oynayip sonra taksiyle otele mi gidiyorsunuz, gecenin ikisinde mutfaga dalip arkadasinizla kek yapıp o keki paket mi yapiyorsunuz? Bir diziye sarip arkadasinizla yayilip sabaha kadar o diziyi izlerken otelde kamera mi aciyorsunuz mesela?
Inanmak güc olabilir ama bazi insanlar otele alternatif olarak kalmiyor arkadaslarinda.
Mesele yatak veya uyumak degil. Arkadaslarinizla guzel vakit gecirip eglenmek ve yatiya kalmanin keyfi apayri bir sey. Kalan icin de ev sahibi icin de. Arkadasim benim evim dururken, bana gelip sonra otelde kalmak istese ben uzulurum sahsen.
Olay sizin deyiminizle "orda burda kalmak" degil ama anlatabilecegimizi de sanmiyorum acikcasi.
Tabii ki kimse kimsede zorla kalmaz veya ev sahipligi yapmaz. Sizin fikriniz bu sekildeyse de sizin bileceginiz iş. Ama olayi "orda burda kalma meraki" diye bir nevresim bir yastiga indirgemeyin cunku mesele o degil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?