Evli çiftin evinde bekar erkek misafir

Ben bekarken sevgili olan veya evli olan arkadaşlarda kalıyordum gece. Ama hem kız hem erkek benim arkadaşımdı. Birini tanımasaydım kalmak ister miydim bilmiyorum. Eşimin erkek kuzenleri birer birer geldiler kalmaya haftasonları. Sorun etmedim çünkü tanıyordum. Ha yabancı da gelebilir ama çok kalmasa iyi olur. Haftasonu gelebilir gerçi o da.

sizin kadar ütopik değilim malesef kimsenin özel hayatını düşünmem türkmfilmi çekilen 70 li yıllarda değiliz o ooo saçı ıslak neden ıslak diye düşünelim Yazarken hiç neden duş alıncağunı düşünmemeiştim yüz yıkamak gibi rutin bu terliksi hayvanl değilseniz .Yabancı kadın -erkek hiç farketmez evimde ıslak saçımla yada wcden çıkarken görsün istemem tanımadığım smimi olmadığm kişi .Sınırlar iyidir ve olmalıdır hçbenim hayatımda konu sahibide bunu isteyemiş olamazmı hayatında .

Yani ev özel alan, misafir konusunda seçici olmayı tabi ki anlıyorum ama bu "bekar" vurgusu "bekarlar potansiyel ahlaksız, ırz düsmanı" bakış açısı var bu gibi konularda. Oysaki mesele o insan güvenilir mi değil mi?

Dediğinize katılıyorum sanki bekar olunca milletin kocasında sevgilisinde gözü mü oluyor o insanın bu ne saçma anlayış. bakış açısının yanlışlığı farkedilir ve değiştirilir umarım. Kimsenin sizin karınızda kocanızda gözü yok, rahat olun!

Çevir kazı yanmasın

Evliysede tek kalmasin birinin evinde nedir bu orda burda kalma meraki anlamiyorum bizim
Insanimizda otelde kalin..esinlede olsan bekarda olsan.. baskalarinin evinde rahat edemiyorum ben mesela.. sabah kalkip rahatca dolasirim istediim vakit dusumu alirim.. cidden birilerinin yaninda kalip banyoya wc ye giderken dolu mu bos mu Musait mi diye dusunmek istemem. Yani bu karakter meselesi birazda.. orda burda kalmaya alismis insanlar icin daha normaldir belki..

Acil bir misafir deilse benim esim hayatta getirmez kimseye helede yatiliya buralarda isi cikmissa kalcak yeri yoksa getirir eve ama kendisi cok titiz oldugundan beni o adamin yanina dahi girdirmez bir kez yemege getirdi arkadasini evli adam ama ailesi burda deildi kandil gecesiydi bizde yesin dedi ben hazirladim onlar gelmeden masayi onlar geldiginde esim bana kapiyi dahi acdirmadi kendisi acdi girdi gelen arkadasi kimdi yuzunu bile gormedim amcasinin ogluna bile kapiyo acdirmaz bana ben acarim sen git der bazilari var bnm esim gibi ck titiz ve kiskanc bazilarida hic bole deildir daha caik insandir

Esimin arkadasi neden kalamasin ki? Hem benim kiz arkadaslarim, hem de esimin erkek arkadaslari ihtiyac durumunda evimizde kalabilir. Bekar olup olmamalari ne alaka?
Evlenince bekarlara potansiyel sapık olarak bakılıyor herhalde O yüzden evliler hemen bekar arkadaşlarını evlendirmek istiyor olabilir

Bilmiyorsunuz ki arkadaşta kalmanın ya da arkadaş ağırlamanın keyfini. Tecrübe etmediğiniz bir şeyi yeriyorsunuz.

Bizim herhangi bir samimi arkadaşımız şehir dışından gelse ve bizde kalmak yerine otelde kalsa bozuluruz. Samimi olmadığını düşünür, mesafe koyarız. Çünkü “özledik, hafta sonu size geliyoruz” insanlarıyız.

Ya mesele yatak bulmak degil ki otel otel deniyor.
Sabah uce dorde kadar oyun oynayip sonra taksiyle otele mi gidiyorsunuz, gecenin ikisinde mutfaga dalip arkadasinizla kek yapıp o keki paket mi yapiyorsunuz? Bir diziye sarip arkadasinizla yayilip sabaha kadar o diziyi izlerken otelde kamera mi aciyorsunuz mesela?

Inanmak güc olabilir ama bazi insanlar otele alternatif olarak kalmiyor arkadaslarinda.

Mesele yatak veya uyumak degil. Arkadaslarinizla guzel vakit gecirip eglenmek ve yatiya kalmanin keyfi apayri bir sey. Kalan icin de ev sahibi icin de. Arkadasim benim evim dururken, bana gelip sonra otelde kalmak istese ben uzulurum sahsen.

Olay sizin deyiminizle "orda burda kalmak" degil ama anlatabilecegimizi de sanmiyorum acikcasi.
Tabii ki kimse kimsede zorla kalmaz veya ev sahipligi yapmaz. Sizin fikriniz bu sekildeyse de sizin bileceginiz iş. Ama olayi "orda burda kalma meraki" diye bir nevresim bir yastiga indirgemeyin cunku mesele o degil.

Ahsh artik gece uc dort gibi beni otele bırakacaksiniz napalim. Orda burda kalma meraklisi olmayalim durduk yere

Siz de haklisiniz , eşinizde..Benim yeristirildigim aile ortamimda asla bekar bir erkek evimizde kalamazdı.Eşimin ailesinde ise gayet normal bir durum , kalabilir yani. Bana göre ise eger duzgun biriyse kalabilir,en ufak bir suphem varsa karakteri konusunda kalmasini asla onaylamam.Erkek mi kadin mi bakmam yani.Karakteri guvenilirligi samimiyeti vs onemlidir.Tabi busoylediklerim koronadan onceki zamanlar icin gecerliydi.Simdi kimse kalamaz evimde korona var ya hu:)

Ahsh artik gece uc dort gibi beni otele bırakacaksiniz napalim. Orda burda kalma meraklisi olmayalim durduk yere
Ahaha ben bırakmam valla o saatte. Taksi çağır. Ne münasebet hem geleceksin evimde kalıp bana yük olacaksın, beni yoracaksın hem de otele servis yapacaz. Yok öyle yağma

Resmen arkadaşı yük olarak görüyor insanlar. Ben de şu günlerde lya gelse de bi sohbetin dibine vursak çok ihtiyacım var diyorum

Dpgru tek arkadasligi sen bilirsin ben kardesimde bile kalmak istemem dogal ortamim degil yani ne diye kalayim ee tabii sende haklisin genelde insanlar daha ucuz oluyo diye bu yontemi yaparlar

Bana gore gercekten orda burda kalma meraki aktivite gunduzde yapilir kek cirpqcaksan gunduzde yapabilirsin geceye sart degil bana gore. Ben sevmiyorum

Benim abiminde evlenip boşanmış (hamileyken karısını aldatmış) 5 yaşında kızı olan bekar bi erkek arkadaşı var.Haftada 2 gün çocuğunu alıyor ve o günlerde sürekli abimlere gelmeye çalışıyordu.Pat diye telefon açıp “Size gelelim mi?” diye emrivakilerle bir de..2-3 kez geldi öyle sonra yengemle ben cırladık,hem şu virüs zamanı bebekli eve misafir hem de emrivaki yaparak “gelelim mi” demesi çıldırtmıştı bizi...Bir de ne yalan söyleyeyim hamileyken karısını aldattığı için o arkadaşından hiç haz etmezdim ve kendisini hala ahlaki yönden çok zayıf bulurum bu yüzden o kişinin gelmesi gitmesi söz konusu olunca ben onlarda kalırken çok sinir olurdum.

Eğer tesettürlü olsaydım evde 1 hafta kalacak ya da daha fazla kalacak birini istemezdim. Çünkü iki kat şey giyince bile fenalık geliyor bana. Sürekli Kapalı gez gez çatlardım. Eski eşimin kuzeni de bize dadanmıştı. Bir ara her hafta sonu sizde kalayım diyordu. 3,5 saate yakın yol gelecek güya. Birkaç kez geldi. Baktım iyice arsız olmaya başladı. Bir daha kabul etmedim. Misafirliğin de bir adabı var. Ben başkasında kalmayı sevmediğim için bende de kalınsın istemiyorum.

Yatılı neden gelıyor ki ne alaka. Gelsin yesin içsin sonra evine gitsin

Eşimle ortak bekar arkadaşımız aylarca bizde kaldı gelmediği zaman olurdu illa gel derdik çamaşırını yıkar ütülerdim seve seve kendimize zaten yapıyorum ne olacak onun işinden yemek de öyle . Çok severiz hala görüşürüz şehrimize geldiğinde mutlaka arar gelir bizde kalır yine . Kafa dengi olduktan sonra neden olmasın o günlerimizi çok özlüyoruz keşke yine olsa

Sizin gibi eğlenceli düşünen insanlar var evet ama maalesef otel olarak görenler de çok yaa. Bir akrabamız yüzümüze söylerdi otele para vermeyim diye size geldik derdi. Babamın dayısının bilmem neyinin neyi. 2 hafta kalmıştı ya bizde ailecek. Bekarken ben de böyle çok takılırdım arkadaşlarımla. Akşam 8 de dışarı çıkar 1 de falan dönecek olursak en yakın kimin evi yakına onda kalır, haftanın 3-4 günü saat 2-3 lere kadar otururduk birbirimizin evinde. Ama evlenince yatılı misafirden korkar oldum. Çünkü evli insanın evi ile bekar birinin evinden aynı şeyler beklemiyor. Hala bakarsanız bekar kalın valla. Anlattığınız hayat çok renkli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…