Evli Çıkan Sevgili

Kızlar merhaba,

Nerden başlasam, nerden girsem konuya inanın bilemiyorum.

Hayatıma 6 ay önce biri girdi. İlk başta arkadaştık, zamanla bana karşı hisleri olduğunu söyledi ve biz bir ilişkiye başladık. Evdeyken sabahlara kadar benimle telefonla konuşurdu. Çok rahat bir şekilde mesajlaşıyorduk, iletişim kuruyorduk. Evinde eşiyle birlikte olan bir insanın bu kadar rahat olması nasıl mümkün olabiliyor inanın hala aklım almıyor. 2 günlük tatillere bile gidiyorduk düşünün. Bu insanın en büyük falsosuna bile denk gelmemiştim.

Yaklaşık 1 ay önce benimle önemli bir konu konuşması gerektiğini söyledi. Evli olduğunu ve 1 çocuğu olduğunu itiraf etti. Çocuk için aynı evde durduklarını ama artık arada saygının ve sevginin olmadığını söyledi. Kağıt üstünde evliyize getirdi, klasik yalanlar. Çocuğunu düşündüğünü ama boşanmayı düşünüyorum artık vs. Yanımda olur musun bu süreçte dedi. Başımdan aşağı kaynar sular döküldü desem yeridir. Gerisi bir ton kavga, gürültü ve hayatımdan çıkardım. O günden sonra beni anladığını ve benimle bir daha iletişim kurmayacağına söz verdi. Sözünü tuttu, 1 aydan beri hiç konuşmadık.

25 yaşına geldim. Hayatımda ilk defa aşık olduğumu hissetmiştim. İlk kez bir adama güvenip yatağıma aldım. Her şeyin ilkini bu insanla yaşadım.

kendimi psikolojik olarak bitik hissediyorum. İçimde büyüyen nefreti, acıyı tarif bile edemem.

Kafayı yemek üzereyim, ne düşüneceğimi bile şaşırmış durumdayım.

Etrafımdaki kimseye bahsedemedim, artık birilerine anlatmazsam içimde patlayacaktı.
Bir an kendimi gördüm sende.ayni şeyleri yaşadım bende bekarken.seninki yine vicdanliymis az da olsa bana hiçbirşey söylemedi bile bentesadüfen öğrenmiştim evli oldugunu.yasadigin acıyı çok iyi anlıyorum ama inan unutuluyor şuan hayatimda hayalimdekinden daha muhteşem bir insan var ve ben ona deli gibi aşığım.umarim sanada böyle bir es verir Rabbim.arama sorma zaman herşeyin ilacı...

Demeyim demeyim dedim de. Konuyu bu şekilde açan sizsiniz. "Yatağıma aldım"vs diyen sizsiniz, şu an yazdığınız gibi pişmanlık yoksa ve önemli bir mevzu değilse yazmayabilirdiniz, adamla ne yaptığınızı kimse merak etmezdi ki burada. Bu durumu belirtme ihtiyacı hissedip sonra verdiğiniz tepkiler tam bir çelişki yumağı. Derdiniz polemik çıkarmak mıydı forumda?

H
Demeyim demeyim dedim de. Konuyu bu şekilde açan sizsiniz. "Yatağıma aldım"vs diyen sizsiniz, şu an yazdığınız gibi pişmanlık yoksa ve önemli bir mevzu değilse yazmayabilirdiniz, adamla ne yaptığınızı kimse merak etmezdi ki burada. Bu durumu belirtme ihtiyacı hissedip sonra verdiğiniz tepkiler tam bir çelişki yumağı. Derdiniz polemik çıkarmak mıydı forumda?
Siz anlamak istediğiniz gibi anlıyorsunuz bence. Pişmanım onunla birlikte olduğuma, beni ortada bıraktı vs. tarzında bir yazı yazmadım ben. Onu belirtmekteki amacım ona gerçekten aşık olduğumu, her manada istediğimi anlatmaktı. Bu kadar sığ bakabileceğinizi düşünemedim pardon.

Burda sıkıntımı paylaşırken insanların sadece cinsellik yaşamama takılıp, bir tek o kısmıyla ilgileneceğini ve bana saldırgan yorum yapmaları benim hatam. Haklısınız👍🏼

H

Siz anlamak istediğiniz gibi anlıyorsunuz bence. Pişmanım onunla birlikte olduğuma, beni ortada bıraktı vs. tarzında bir yazı yazmadım ben. Onu belirtmekteki amacım ona gerçekten aşık olduğumu, her manada istediğimi anlatmaktı. Bu kadar sığ bakabileceğinizi düşünemedim pardon.

Burda sıkıntımı paylaşırken insanların sadece cinsellik yaşamama takılıp, bir tek o kısmıyla ilgileneceğini ve bana saldırgan yorum yapmaları benim hatam. Haklısınız👍🏼
Onu belirtmeseniz de anlardık, sizin gibi bu tarz olayları yaşayan ve anlatan çok, hepsine de destek olduk, o kısmı es geçince daha az sevdiğini düşünmedik. O olunca mı insan çok sevip istemiş oluyor? Sığ bakış açısı için bu noktaya bakmanız yeterli.

Onu belirtmeseniz de anlardık, sizin gibi bu tarz olayları yaşayan ve anlatan çok, hepsine de destek olduk, o kısmı es geçince daha az sevdiğini düşünmedik. O olunca mı insan çok sevip istemiş oluyor? Sığ bakış açısı için bu noktaya bakmanız yeterli.
Ben de anlatmayı tercih ettim. Neden destek olmak yerine beni yargılıyorsunuz? Madem o kadar anlayışlısınız bu anlayışı ben niye göremiyorum. Biriyle birlikte olduğum için mi? Size daha fazla cevap vermeyeceğim. Komiksiniz gerçekten.

Ben de anlatmayı tercih ettim. Neden destek olmak yerine beni yargılıyorsunuz? Madem o kadar anlayışlısınız bu anlayışı ben niye göremiyorum. Biriyle birlikte olduğum için mi? Size daha fazla cevap vermeyeceğim. Komiksiniz gerçekten.
Bir psikoloğa gitmenizi öneririm.
Bu arada doğru olanı yapmışsınız içiniz rahat olsun, dedikleri doğru olsa boşanıp anlatırdı bunları size. Sizi metresi yapmak istemiş ama oyuna düşmemişsiniz ve evli olduğunu öğrenince kestiğiniz için kendinizi suçlamayın, neticede diğer süreçte bilmiyordunuz.
Benim konuya ilk mesajım bu. Nerede yargılama? Gayet destek attım. Diğer yorumlarım da geneldi zaten. Bu yaşadıklarınızı başkası da yaşasın ister misiniz? Ben olsam istemezdim. Dışarıdan okuyanlar için yazdım geriye kalan yorumları uyarı niteliğinde.

Son düzenleme:
Allah'a şükredin böyle bir insanla yollarımızı ayırdığınız için onun karısının yerinde sizde olabilirdiniz karısına bunu yapan başka kadınlara neler yapmaz

Erkekler böyleymiş. Gerçekten haberiniz olmadan yaptıysanız bişey diyemem. Ama yine de karşı tarafdaki kadının ne halde olduğunu bilemezsiniz. Düşünün siz sevgili oldugunuz adamdan bu kadar etkilendiniz. Onun eşi sevgilisi olduğunu öğrenince ne hale düşmüştür ben çok iyi anlıyorum. Çünkü bu durumu yaşamak gerçekten daha zor. Aylar oldu ben daha toparlanamadım. O keyfinde ben niye ben niye çocuğuma bana bunu yaptı diye diye kendimi yedim bitirdim. Kızımla nefes alıyordu resmen şimdi aylardır kızını 1 kere bile aramadı. Doğum gününde bile gelmedi aramadı. Bende rabbime havale ettim, böyle uçkurunun peşinde olan insandan baba olmaz. Allah benim evladımın yolunu bahtını açsın. Evladını bile terkeden bir adam herkese yapar. Size tavsiyem asla boşanıp geri dönse bile devam etmeyin. Çünkü size de aynı şeyi yaşatacak. Döneceğini pek sanmıyorum, o başkasını bulmuştur bile. Ama vicdanınızı rahatlatmak istiyorsanız eşine ulaşın herşeyi anlatın, bilmediğinizi nasıl öğrendiğinizi söyleyin. Emin olun sizi affeder. Yoksa ömür boyunca size ah eder. Herşeyi bilsin.

Bu durumda bari kadını suçlamayın . Eşinin üzülmesinin de bu kızın üzülmesinin de sebebi o ahlaksız adam ,bu kız değil.Her durumda aldatsın veya aldatılsın (konu sahibi de aldatılmış) suçlanan kadın oluyor.

Bu durumda bari kadını suçlamayın . Eşinin üzülmesinin de bu kızın üzülmesinin de sebebi o ahlaksız adam ,bu kız değil.Her durumda aldatsın veya aldatılsın (konu sahibi de aldatılmış) suçlanan kadın oluyor.

Tamamını okuyunca gördüm,siz de aldatılmışsınız ,umarım atlatıp mutlu olursunuz . Ama lütfen bu kız o adam tarafından çok kötü bir duruma düşürülmüşken kızı daha da üzmeye çalışmayın . Çevresi kızın birlikte olduğu adamı öğrenseler kız bilmediği halde demediklerini bırakmazlar. Adamın çevresi öğrense taktir bile edebilirler.

Bir çok hemcinsimin yazdığını utançla okudum maalesef :/

Onun haricinde konu sahibi hayatta bazı şeylerle sinaniyoruz maalesef. Sizin de karsiniza böyle bir durum çıkmış ve bunu yasamissiniz olayın en zor kısmını atlatmışsiniz.

Bu olayı elbet atlatirsiniz- yaşadığınız durum karşısındaki tutumunuz bunu gosteriyor- ve bu olay sebebiyle kendinizi suçlamayın ve insanlara olan güveninizi de tamamen kaybetmeyin lutfen.

etrafta bekar erkek kalmadı. evliler bekar gibi davranmaya başladı. sizde sorun yok. sadece dönmeyin nolur. çok pişman olursunuz üzülürsünüz

İnsan nefret eder bu durumda herşeyin ilkini yaşamıştım kandırdı acı çekiyorum tarzı düşünmez yahu, nefret tiksinç sinsi

Bir çok hemcinsimin yazdığını utançla okudum maalesef :/

Onun haricinde konu sahibi hayatta bazı şeylerle sinaniyoruz maalesef. Sizin de karsiniza böyle bir durum çıkmış ve bunu yasamissiniz olayın en zor kısmını atlatmışsiniz.

Bu olayı elbet atlatirsiniz- yaşadığınız durum karşısındaki tutumunuz bunu gosteriyor- ve bu olay sebebiyle kendinizi suçlamayın ve insanlara olan güveninizi de tamamen kaybetmeyin lutfen.
İnanın onları ciddiye bile alamıyorum ya. Yetiştiğimiz coğrafya bazı kadınları bu duruma getiriyor, kızamıyorum da.

Teşekkür ederim desteğiniz için. Malum karantinaya denk gelince daha fazla takar ve düşünür oldum. Eve boks seti sipariş ettim, şerefsizi hayal edip yumruklayacağım🤣

Konu sahibine destek olmak yerine 6 ayda nasıl güvendinde yatağına aldın diye soranlara,söylemek istediğim;

Birincisi: Size ne?
İkincisi ekte.

Eklentiler

• 18E268CC-114B-4F12-A49D-72AF459635F1.webp
    18E268CC-114B-4F12-A49D-72AF459635F1.webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 43
Back
X