- Konu Sahibi ilkduyansenol
-
eşin yokmuydu canım evde neden yalnız gittin?sağolsun o cesareti verdi bana sinir ede ede.dün çocuğun ateşi vardı ve ben yine taksiyle götürdüm benim le küs hadi çocukladamı küs gelde delirme
eşin yokmuydu canım evde neden yalnız gittin?[/QUO
evdeydi benimle küs ya o yüzden kalkmadı yerinden.adam benimle konuşmayınca tüm dünyayla ilişiğini kesiyo.çocukta fazla bişey yoktu ateşi vardı sadece yani öle çok hasta olsa bu kadar rahat olamazdı zaten
evdeydi benimle küs ya o yüzden kalkmadı yerinden.adam benimle konuşmayınca tüm dünyayla ilişiğini kesiyo.çocukta fazla bişey yoktu ateşi vardı sadece yani öle çok hasta olsa bu kadar rahat olamazdı zaten
geçmiş olsun canım oğluşuna,bu erkeklerin hepsimi aynı nedir bilmiyorum yani
banu ne güzel araba kullanabiliyorsun demek
bende ehliyet var ama cesaret yok
geçmiş olsun canım oğluşuna,bu erkeklerin hepsimi aynı nedir bilmiyorum yani
eminim aynıdır yani çevremdeki arkadaşlarım eşlerindede çok farklı özellikler var benimkinde olduğu gibi
meslektaşımsın senin tek çocuktu dimi gamze
birikiminizin varsa eşinle anlaşıp bi araba alabilirsiniz aslında canım diğer araba işyerinin arabasıydı demi bu konuya sıcak bakmıyomu eşinmerak etme benimde cesaretim yoktu şuan arabayı alsam kapının önünde eşime poz verecek cesareti bile yerattı bende
Evet cnm ikinciye cesaret yok ki
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
sağolsun o cesareti verdi bana sinir ede ede.dün çocuğun ateşi vardı ve ben yine taksiyle götürdüm benim le küs hadi çocukladamı küs gelde delirme
hım anladım :26:
canım bende hiç cesaret edemezdim önceki işyerim çok uzaktı servis bulamıyodum inat ettim biraz aslında eşimde vardiyalı çalışıyo mecbur oğlanı kreşe götürüp getirecek kimse olmayınca kullanmak zorunda kaldım,tamamen pratik yapmak çok önemli ben bu şekilde geliştirdim kendimi sende eşinle arabayı alıp boş biryerlerde çalış yavaş yavaş trafiğe çıkarsın.
birikiminizin varsa eşinle anlaşıp bi araba alabilirsiniz aslında canım diğer araba işyerinin arabasıydı demi bu konuya sıcak bakmıyomu eşin
seninle küs diye çocuğu dr götürmedimi eee pesss diyorum bu erkek milettine ne oluyor yaaa
seinle aynı şartlardayız heralde sekreteriz 6 yaşında çocuğumuz ve çocuk düşünememiz herşey uyuyor
senindemi oğlun 6 yaşında 2007 yılının hangi ayı
benim ki kasım
bende size uyuyorum 6 yaşında çocuk ve ikinci bebek isteği yok (benimki eşim tarafından engellendiğinden)
bizim kocalar kardeşmi nedirben eşimden istemiyorumki para ben kendim alıcam.kredi çekicem taksitle ödiycem çok pahalı bişeyde istemiyorum.ayağımı yerden kessin yeter.evet iş yerinin kendi kullandığı.aman o alınacak hiçbişeye sıcak bakmıyoki tava bile alsam ne gerek vardı diyo
valla bizimde öle iletişimi ben kestim kendisi ayda yılda bir uğrar ben hiç gitmiyorum
seinle aynı şartlardayız heralde sekreteriz 6 yaşında çocuğumuz ve çocuk düşünememiz herşey uyuyor
ben eşimden istemiyorumki para ben kendim alıcam.kredi çekicem taksitle ödiycem çok pahalı bişeyde istemiyorum.ayağımı yerden kessin yeter.evet iş yerinin kendi kullandığı.aman o alınacak hiçbişeye sıcak bakmıyoki tava bile alsam ne gerek vardı diyo
seninle küs diye çocuğu dr götürmedimi eee pesss diyorum bu erkek milettine ne oluyor yaaa
bilmiyorum ama gidişatları iyi değil
benim ki kasım
2009 cnm doğumlu 5 i doldurdu 6 dan gün aldı.
bende size uyuyorum 6 yaşında çocuk ve ikinci bebek isteği yok (benimki eşim tarafından engellendiğinden)
ne güzel valla hehehhehehe
benim ki kasım
Sanırım kaç yaşındasınız ben 29 yaşındayım anlatacağım sen
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
33 yaşındayım cnm
tamam da bu tava almak gibi değil ki
öncelikle arabadan anlamak gerekiyor yoksa masraf açan bir araba alabilirsin
ayrıca araba fiyatları birkaçbin TL gerekiyor
bu tarz alım satımlar eşlerin birbirinin onayı olmadan olursa sorun olabilir diyorum
benim ki kasım
özel değilse sorabilirmiyim arkadaşım eşin tarafından nasıl engelleniyor
kocaları çekiştirme topiğiçekiştirin gari
arabası olmayanlar hemen ucuz bir tane alın ,ben kullanıyorum araba gibisi yok çok büyük ihtiyaç ve rahatlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?