evli,çocuklu,çalışan ,dertleşmek isteyenler buyrun topiğime

sağolsun o cesareti verdi bana sinir ede ede.dün çocuğun ateşi vardı ve ben yine taksiyle götürdüm benim le küs hadi çocukladamı küs gelde delirme

o konuda hatılı eşin küslük bir yere kadar çocuk hasta iken olmaz
ama yinede ben yapamazdım bu eşimle aramızda ciddi bir kavganın başlangıcı olurdu

anladım canım iyi yapmışsın kullanma ile
bizim önceki araba modeli düşüktü o zaman öğrense idim iyi olurdu
şimdi arabaya birşey olacak korkusu var

birikiminizin varsa eşinle anlaşıp bi araba alabilirsiniz aslında canım diğer araba işyerinin arabasıydı demi bu konuya sıcak bakmıyomu eşin

ben eşimden istemiyorumki para ben kendim alıcam.kredi çekicem taksitle ödiycem çok pahalı bişeyde istemiyorum.ayağımı yerden kessin yeter.evet iş yerinin kendi kullandığı.aman o alınacak hiçbişeye sıcak bakmıyoki tava bile alsam ne gerek vardı diyo

tamam da bu tava almak gibi değil ki
öncelikle arabadan anlamak gerekiyor yoksa masraf açan bir araba alabilirsin
ayrıca araba fiyatları birkaçbin TL gerekiyor
bu tarz alım satımlar eşlerin birbirinin onayı olmadan olursa sorun olabilir diyorum

kocaları çekiştirme topiği çekiştirin gari
arabası olmayanlar hemen ucuz bir tane alın ,ben kullanıyorum araba gibisi yok çok büyük ihtiyaç ve rahatlık

tabii bilen biri olucak cnm öle haybeye olmaz, ama yardımcı olsa beraber gidip bakalım yok diyo.valla bu son yaptıklarından sonra ben herşeyi göze aldım 3 gün küser 4 gün mecbur konuşacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…