- 31 Ocak 2014
- 3.305
- 344
- 88
- Konu Sahibi ilkduyansenol
-
Yan etkisi var mı o iğnelerin araştırdın mı ?
Eki Görüntüle 1126435 Eki Görüntüle 1126436
yok canım ben öyle değilim ,hiç misafirim geldiğinde evimin rezil olduğu olmamıştır az çok topludur yine , dün mesala misafirim vardı bak evim böyleydi :))
Eki Görüntüle 1126418 Eki Görüntüle 1126419 Eki Görüntüle 1126425 Eki Görüntüle 1126426 Eki Görüntüle 1126427 Eki Görüntüle 1126428 Eki Görüntüle 1126434
Eki Görüntüle 1126435 Eki Görüntüle 1126436
yok canım ben öyle değilim ,hiç misafirim geldiğinde evimin rezil olduğu olmamıştır az çok topludur yine , dün mesala misafirim vardı bak evim böyleydi :))
Eki Görüntüle 1126418 Eki Görüntüle 1126419 Eki Görüntüle 1126425 Eki Görüntüle 1126426 Eki Görüntüle 1126427 Eki Görüntüle 1126428 Eki Görüntüle 1126434
doğum kontrol hapı gibi canım ..
canım evim 4+1 de elimde bu resimler vardı ,evim 150 m2 , bebişlerin odası ,eşimin çalışma odası ve yatak odası da var daha :)Kocaman evin ne güzelhamarat kızz seni maşallah maşallah arkadaşıma ..
evin güzelmiş çok hoş döşemişsin ağız tadıyla otur.duvar kağıtlarından memnınmusun bende duvar kağdı istiyorum eve ya
anladım doğumdan sonra dikkat etmek lazım ..
canım evim 4+1 de elimde bu resimler vardı ,evim 150 m2 , bebişlerin odası ,eşimin çalışma odası ve yatak odası da var daha :)
canım bizim evin duvar kağıtları kendinden ,biz yaptırmadık ,vestiyer ,banyo mutfak hep kendinden ,ankastreler de ,memnunum şuan için, canım aslında döşemedim bunlar benim 6 yıllık eşyalarım ,balkon takımım 10 yıllık ,ta bekarken yalnız yaşıyordum o zamank, salon takımımdı :) yeni eşya almadım ,e şimdi 3. de geliyor iyice kırıp döksünler , bi 5 sene sonra yenilerim artık ..
çok teşekkür ederim ikinize de RABBİM daha güzelini size versin inş.
bu arada monalisa hoş geldin canım tanıt kendini bize :))
yani memnunsun bende boya badana yerine çocukta var duvar kağdı yapıyım uzun bi süre kullanırım mutfağımda var memnunum mesela annem yaptırma buhardan kalkar dedi,yok gelen çok beğeniyo yada boyanabilir alırım kağıtları
hoşgeldin cnm...............
canım evim 4+1 de elimde bu resimler vardı ,evim 150 m2 , bebişlerin odası ,eşimin çalışma odası ve yatak odası da var daha :)
canım bizim evin duvar kağıtları kendinden ,biz yaptırmadık ,vestiyer ,banyo mutfak hep kendinden ,ankastreler de ,memnunum şuan için, canım aslında döşemedim bunlar benim 6 yıllık eşyalarım ,balkon takımım 10 yıllık ,ta bekarken yalnız yaşıyordum o zamank, salon takımımdı :) yeni eşya almadım ,e şimdi 3. de geliyor iyice kırıp döksünler , bi 5 sene sonra yenilerim artık ..
Hoşbulduk canım,
göründüğü üzre bebiş bekleyen annelerden biriyim , ve istemeyerek (muhiti sevmediğimden ) annemin yakınına 1 ay içinde evimi taşımam lazım ... hala karar vermiş değiliz ,
hangi ev olsun vs.. kiracı olunca ev sahiplerinin keyfini bekliyorsun , kiracıyı çıkarmam derse beğenmediğim bir eve taşınmak zorunda kalabilirim sırf anneme yakın olduğu için , şuan için yoğun olarak beynimi meşgul eden durum bu ...
Allah daha kötü sıkıntı vermesin bu birsey değil tabi, arada bebişimiz olunca katlanmak zorunda kalıyoruz bazı şeylere ..
ne karamsar bir giriş yaptım öyle
yok canım merak etme daha karamsarları var :))Hoşbulduk canım,
göründüğü üzre bebiş bekleyen annelerden biriyim , ve istemeyerek (muhiti sevmediğimden ) annemin yakınına 1 ay içinde evimi taşımam lazım ... hala karar vermiş değiliz ,
hangi ev olsun vs.. kiracı olunca ev sahiplerinin keyfini bekliyorsun , kiracıyı çıkarmam derse beğenmediğim bir eve taşınmak zorunda kalabilirim sırf anneme yakın olduğu için , şuan için yoğun olarak beynimi meşgul eden durum bu ...
Allah daha kötü sıkıntı vermesin bu birsey değil tabi, arada bebişimiz olunca katlanmak zorunda kalıyoruz bazı şeylere ..
ne karamsar bir giriş yaptım öyle
ben boş adamla arkadaşlık kurmamçalışıyomusun?canım nekadar dolmuşsun sen böle
canım biz uğraşmadığımız için tam içeriklerini bilmiyorum ,şimdilik memnunum ,tabi duvar kağıdının da kaliteden kaliteye değişr durumu ,iyisini yaptırırsın ,bizimki birinci sınıfmış ,eşim ilgilendiği için ben ayrıntısına dalmadım hiç ..
ayy arkadaşa tantuni siparişi vermiştim ,ekmek arası idi ama dürüm getirmiş ,garibim o dürümden 3 tane yerim ben beee :) doymadım ,acıkırsam tost yerim artık :))
evet bende tantuni iki tane yiyorum , adam her defasında üçüncüyü soruyoryok yeterli diyorum buyuk ayranla kafi geliyor ..
çalışıyomusun?canım nekadar dolmuşsun sen böle
hangi ildensin cnm ,ilk bebeğinmi?çılgın anneyle doğum zamanınızda aynı ha
hangi ildensin cnm ,ilk bebeğinmi?çılgın anneyle doğum zamanınızda aynı ha
zaten biz başka topikten arkadaşız da ondan :)
monayı buraya ben davet ettim
gördünmü bak topiğinin pazarlama işlerini de yapıyorum ,primimi isterim artık
zaten biz başka topikten arkadaşız da ondan :)
monayı buraya ben davet ettim
gördünmü bak topiğinin pazarlama işlerini de yapıyorum ,primimi isterim artık
ist, ilk bebeğim , eylül anneleri topiğinden tanıyrum çılgınııııı
her anne maddi durumu iyi olsa evladını bırakıp gitmek istemez ,bizde de mesela ev kredisi olmasa ücretsiz izin alırdım ama mecbur ondan dolayı çalışıyorum ,bebeler o zaman olsaydı böyle pahalı bir ev almazdım ama yoktular daha ortada biz de aldık ,sorna bebeler bi de ikiz olunca sıkıştık kaldık .Çalışıyorum canım
Eşimin durumu bir tık daha iyi olsa kesinlikle kendim buyuturum evladımı , hatta evlatlarımı çalışırken büyük şehirde çok zorrr ,
hep bi anlayış bekliyorsun etrafından ki benım annem ben ak dersem kara der , çocuguma gül gibi bakar ama bende cins biriyim takıntılarım var o yere düşmesin , ağzına atmasın illaki çocuk mikropta alacak ben kendime bunu anlatamıyorum ,
bi sıkıntımız da annemin sigara içiyor olması tiryaki değil ama günde 5 -7 tane içiyodur benım evimde ve kızıma bakarken içmezsin dediğimde içmem senın evınde dedi , ama kızzımı annemede bırakıcaz illaki annem kendi evinde balkonda mutfakta içecek üzerine sinen kokuylada kızıma bakacak düşündükçe sıkıntılı günlerin bizi beklediğini hissediyorum . İnşallah anlayışlı olurda kendi sağlığı içinde içmez . tam bir boğa burcu aranızda boğa burcu olan var mı ? kafasına koyduğunu yapıyor kımseyi dinlemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?