evli,çocuklu,çalışan ,dertleşmek isteyenler buyrun topiğime

Kocaman evin ne güzel hamarat kızz seni maşallah maşallah arkadaşıma ..

evin güzelmiş çok hoş döşemişsin ağız tadıyla otur.duvar kağıtlarından memnınmusun bende duvar kağdı istiyorum eve ya.ankara evleri böle büyük işte ferah bizimde maşallah balkona tabure koyacak yer bulamıyoruz ayakta 7 kişi oturarak 3 kişi anca

Son düzenleme:
Kocaman evin ne güzel hamarat kızz seni maşallah maşallah arkadaşıma ..
canım evim 4+1 de elimde bu resimler vardı ,evim 150 m2 , bebişlerin odası ,eşimin çalışma odası ve yatak odası da var daha :)
evin güzelmiş çok hoş döşemişsin ağız tadıyla otur.duvar kağıtlarından memnınmusun bende duvar kağdı istiyorum eve ya

canım bizim evin duvar kağıtları kendinden ,biz yaptırmadık ,vestiyer ,banyo mutfak hep kendinden ,ankastreler de ,memnunum şuan için, canım aslında döşemedim bunlar benim 6 yıllık eşyalarım ,balkon takımım 10 yıllık ,ta bekarken yalnız yaşıyordum o zamank, salon takımımdı :) yeni eşya almadım ,e şimdi 3. de geliyor iyice kırıp döksünler , bi 5 sene sonra yenilerim artık ..

çok teşekkür ederim ikinize de RABBİM daha güzelini size versin inş.

bu arada monalisa hoş geldin canım tanıt kendini bize :))

Son düzenleme:

yani memnunsun bende boya badana yerine çocukta var duvar kağdı yapıyım uzun bi süre kullanırım mutfağımda var memnunum mesela annem yaptırma buhardan kalkar dedi,yok gelen çok beğeniyo yada boyanabilir alırım kağıtları

hoşgeldin cnm...............

Son düzenleme:

canım biz uğraşmadığımız için tam içeriklerini bilmiyorum ,şimdilik memnunum ,tabi duvar kağıdının da kaliteden kaliteye değişr durumu ,iyisini yaptırırsın ,bizimki birinci sınıfmış ,eşim ilgilendiği için ben ayrıntısına dalmadım hiç ..
ayy arkadaşa tantuni siparişi vermiştim ,ekmek arası idi ama dürüm getirmiş ,garibim o dürümden 3 tane yerim ben beee :) doymadım ,acıkırsam tost yerim artık :))

Hoşbulduk canım ,

göründüğü üzre bebiş bekleyen annelerden biriyim , ve istemeyerek (muhiti sevmediğimden ) annemin yakınına 1 ay içinde evimi taşımam lazım ... hala karar vermiş değiliz ,
hangi ev olsun vs.. kiracı olunca ev sahiplerinin keyfini bekliyorsun , kiracıyı çıkarmam derse beğenmediğim bir eve taşınmak zorunda kalabilirim sırf anneme yakın olduğu için , şuan için yoğun olarak beynimi meşgul eden durum bu ...
Allah daha kötü sıkıntı vermesin bu birsey değil tabi, arada bebişimiz olunca katlanmak zorunda kalıyoruz bazı şeylere ..
ne karamsar bir giriş yaptım öyle

çalışıyomusun?canım nekadar dolmuşsun sen böle

yok canım merak etme daha karamsarları var :))
canım bebiş için mecbursan katlanıcaksın ,yeterki annen baksın ,hep böyle bu işler maalesef .
bebiş olunca zaten etrafı da önemsemezsin merak etme muhit filan kalmaz ,gecen gündüzüne karışıcak çünkü:)
ben boş adamla arkadaşlık kurmam

evet bende tantuni iki tane yiyorum , adam her defasında üçüncüyü soruyoryok yeterli diyorum buyuk ayranla kafi geliyor ..

Çalışıyorum canım
Eşimin durumu bir tık daha iyi olsa kesinlikle kendim buyuturum evladımı , hatta evlatlarımı çalışırken büyük şehirde çok zorrr ,
hep bi anlayış bekliyorsun etrafından ki benım annem ben ak dersem kara der , çocuguma gül gibi bakar ama bende cins biriyim takıntılarım var o yere düşmesin , ağzına atmasın illaki çocuk mikropta alacak ben kendime bunu anlatamıyorum ,

bi sıkıntımız da annemin sigara içiyor olması tiryaki değil ama günde 5 -7 tane içiyodur benım evimde ve kızıma bakarken içmezsin dediğimde içmem senın evınde dedi , ama kızzımı annemede bırakıcaz illaki annem kendi evinde balkonda mutfakta içecek üzerine sinen kokuylada kızıma bakacak düşündükçe sıkıntılı günlerin bizi beklediğini hissediyorum . İnşallah anlayışlı olurda kendi sağlığı içinde içmez . tam bir boğa burcu aranızda boğa burcu olan var mı ? kafasına koyduğunu yapıyor kımseyi dinlemiyor

her anne maddi durumu iyi olsa evladını bırakıp gitmek istemez ,bizde de mesela ev kredisi olmasa ücretsiz izin alırdım ama mecbur ondan dolayı çalışıyorum ,bebeler o zaman olsaydı böyle pahalı bir ev almazdım ama yoktular daha ortada biz de aldık ,sorna bebeler bi de ikiz olunca sıkıştık kaldık .
canım bak sana diyeyim hiç takılma ,yoksa çocuğa da yansır bu hırçın olur ,hiç elleme bırak ,rahat büyüsün çocuk ,ruhuna da yansır ,ayrıca çok hijyenik büyürse ilerde çok hastalanır ,mikroba da alışması lazım
düşecek de kalkacak da ,bunları hepimiz yaşadık öğrendik ,en büyük olay rahat olmak ,panik yapmamak ,ilk düştüğünde ben de paniktim ama şimdi alıştım herşeye ve ne kadar rahat olursan bebek de o kadar rahat oluyor ,sen ne kadar titizlenirsen bebek de onu hissediyor başlıyor yaygaraya .
annenle aynı fikirde olmamanız çok zor ,benim annem de öyle ,ben o yüzden annem bakabilseydi de baktırmazdım çünkü istediğim gibi bir evlat yetiştirmeyecekti , o zaman bakmasının ne anlamı vardı .
ama sen yine de bi süre idare et bakalım ,zamanla su akar yolunu bulur merak etme sen .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…