- 31 Ocak 2014
- 3.305
- 344
- 88
- Konu Sahibi ilkduyansenol
-
Çayy simit peynir
valla hayır demem ama iş yerim sağolsun poğacam geliyor her sabah
ohh ne güzel ,miss ..
bizde self servis
evdeydim ,hava bozuktu biraz ,dün pazara çıktım çocuklarla .güzelmiş naptın hafta sonu bakalım
evdeydim ,hava bozuktu biraz ,dün pazara çıktım çocuklarla .
ev işleriyle uğraştım bu haftasonu genel olarak ..
sen ne yaptın
bizimde nikah vardı işte biraz sallantılı oldu deprem sebebiyle,akşamına da amcamın mezuniyet töreni vardı öğrencileri hazırlamış pazarda evdeydim
yoğun geçmiş senin de ,deprem çok hissedildimi ,geçmiş olsun ..
evet biz evdeydik,2cm rusyaya giitik geldik .Evet 40 sn sürdü herkes aşşağı indi biz bi komşumun geniş kalçaları yüzünden inemedik maalesef.
kadın size koruma yapmış fena mı :))
ay gece düşüyordum yataktan az kalsın biliyor musun ..
bu gece 5 kere kalktım toplamda ,alışkınım ama tam dalıcam biri ağlıyor .
o sersemlikle en son yatağa yatarken yatağın kıyısına yatmışım sola döneyim derken az kalsın yere kapanlanıyordum ,son anda farkettim .
bismillahirrahmanirrahiiiimmm diye sıçradım ,kocam da kalktı benimle ,o benden telaşlı ,ne oldu ne oldu diyor garibim şaşkın şaşkın .
gece gece güldürdü beni :) dedim karın elden gidiyor yetiş
sağol canım ,RABBİM bir daha yaşatmasınayy allah korusun gerçekten bişey yapamıyosun bekliyosun kaderinde ne varsa
sağol canım ,RABBİM bir daha yaşatmasın
bu sitede kendi kendine kapanıyor sinir oluyorum,duvar kağıtlarına bakıyordum sen memnunmusun duvar kağdından cnm kullanışlımı yani?
bu soruyu daha önce de sormuştun :)
ben de memnunum şimdilik demiştim :) ben kendim yaptırmadım hazırda vardı o yüzden içeriğini çok bilmiyorum ama 1.sınıf demişlerdi ,eşim ilgileniyor o konularla demiştim:))
ben bugün hiç iyi değilim ya niyeyse pazartesi ondanmı bir sürü yapılacak işim var vaktim yok.izin tarihimi ayarlıyamıyorum üffffffff
bence de :)) olabilir pazartesi sendromu ,gel bi kahve içelim başbaşane zaman tatile çıkmak istiyorsun neden ayarlayamıyorsun
içelim valla ,ya bayramla birleştirip önce tatil sonra ankara yapıcaktım.benim yerime bakacak olan arkadaşım çıkıcakmış içeriye sölemiş bile,bende şimdi ramazanın son haftası ve bayramı birleştiricem arada 2 gün var onu da izin alsam süper olacak
vermezlermi o 2 günü .inş. verirler ..tatile nereye gidiyorsun bakayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?