- 7 Eylül 2012
- 5.285
- 4.041
- 173
- Konu Sahibi ilkduyansenol
-
zaten biz başka topikten arkadaşız da ondan :)
monayı buraya ben davet ettim
gördünmü bak topiğinin pazarlama işlerini de yapıyorum ,primimi isterim artık
evdekinden prim almam için birşeye gerek yokki ,o gönüllü primci zatenalla allah bende diyorum tantuni falan ne iş ,aferim valla primi ben değil evdeki verecek sana nerak etme sen
davet ederken ne dedin burda bi arkadaş var gırgır şamata mı dedin ekşını bolmu dedin ne dedin ne dedinvalla meraktan soruyorum kız
evdekinden prim almam için birşeye gerek yokki ,o gönüllü primci zaten
yoo burası da güzel uğra istersen dedim
ne diye açık bıraktın akıllıdolu yağıyo gitti camlar ,artı kaplarım da açık:26:
her anne maddi durumu iyi olsa evladını bırakıp gitmek istemez ,bizde de mesela ev kredisi olmasa ücretsiz izin alırdım ama mecbur ondan dolayı çalışıyorum ,bebeler o zaman olsaydı böyle pahalı bir ev almazdım ama yoktular daha ortada biz de aldık ,sorna bebeler bi de ikiz olunca sıkıştık kaldık .
canım bak sana diyeyim hiç takılma ,yoksa çocuğa da yansır bu hırçın olur ,hiç elleme bırak ,rahat büyüsün çocuk ,ruhuna da yansır ,ayrıca çok hijyenik büyürse ilerde çok hastalanır ,mikroba da alışması lazım
düşecek de kalkacak da ,bunları hepimiz yaşadık öğrendik ,en büyük olay rahat olmak ,panik yapmamak ,ilk düştüğünde ben de paniktim ama şimdi alıştım herşeye ve ne kadar rahat olursan bebek de o kadar rahat oluyor ,sen ne kadar titizlenirsen bebek de onu hissediyor başlıyor yaygaraya .
annenle aynı fikirde olmamanız çok zor ,benim annem de öyle ,ben o yüzden annem bakabilseydi de baktırmazdım çünkü istediğim gibi bir evlat yetiştirmeyecekti , o zaman bakmasının ne anlamı vardı .
ama sen yine de bi süre idare et bakalım ,zamanla su akar yolunu bulur merak etme sen .
anladım tekrar hoşgeldin .bukadar takıntılı olma mecbur kaldığın için de olamıyorsun zaten.idare ediceksin benimki pramatür doğdu esirgemedim bağışıklığıda çok iyi maşallah
evdekinden prim almam için birşeye gerek yokki ,o gönüllü primci zaten
yoo burası da güzel uğra istersen dedim
ne diye açık bıraktın akıllıbi kaç cam kırılır ,evin içine dolu yağar hepsi o
hayırlısı olur inş.İnşallah canım , ben bir düzene koyup işe öyle başlamak istiyorum , o düzenide annem devam ettiirir, inşallah anlaşırız , zor biriyim ben bunun farkındayım annemde keskin davranışları olan kalıplarının dışına çıkmayı sevmeyen kendi doğrularını hep doğru olarak savunan birisi , bunlar dışında kendisini çok seviyorum , işin içine evlat girince neye dönüşecez merak ediyorum6 aylık olduktan sonra başlayacağım , süt iznini gün olarak birleştirmiyor benim işyeri , 4 ay ücretli doğum izni sonra kendi izinlerim peşinede 3 ay ücretsiz kullanınca inşallah 6 aylık olur kızım sonrada başlarım artık ..
bizim burda mevsim son bahar kış ne giysem yaz olarak devam ediyor zaten .sabah güneşliydi ama
İnşallah canım , ben bir düzene koyup işe öyle başlamak istiyorum , o düzenide annem devam ettiirir, inşallah anlaşırız , zor biriyim ben bunun farkındayım annemde keskin davranışları olan kalıplarının dışına çıkmayı sevmeyen kendi doğrularını hep doğru olarak savunan birisi , bunlar dışında kendisini çok seviyorum , işin içine evlat girince neye dönüşecez merak ediyorum6 aylık olduktan sonra başlayacağım , süt iznini gün olarak birleştirmiyor benim işyeri , 4 ay ücretli doğum izni sonra kendi izinlerim peşinede 3 ay ücretsiz kullanınca inşallah 6 aylık olur kızım sonrada başlarım artık ..
hayırlısı olur inş.
nerdeydin sen
istanbulll sel gitti resmen ya evde süprizler beni bekliyor
hayırlısı olur inş.
nerdeydin sen
SANIRIM bu akşam 38 i de sen yiyceksin
ne iş yapıyorsunki ?
hahahhahahahbirde fön cektiricektim giderken yarın nikah varya .bütün hayallerim yere düştü aman suya
evde kendin çek fönü ,makinen yok mu ,bende var göndereyim sana
ama 38den sonra ne hale dönersin bilinmez
dikkat et de ıskalasın
kurumsal biyerde çalışıyorum, avrupa yakasında
bende avrupa yakasındayım işin ne yani muhasebemi asistanmı ?
Özel bir bankada çalışıyorum dahasınıda söylemiyim ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?