evli,çocuklu,çalışan ,dertleşmek isteyenler buyrun topiğime

zaten biz başka topikten arkadaşız da ondan :)
monayı buraya ben davet ettim
gördünmü bak topiğinin pazarlama işlerini de yapıyorum ,primimi isterim artık

davet ederken ne dedin burda bi arkadaş var gırgır şamata mı dedin ekşını bolmu dedin ne dedin ne dedinvalla meraktan soruyorum kız

alla allah bende diyorum tantuni falan ne iş ,aferim valla primi ben değil evdeki verecek sana nerak etme sen
evdekinden prim almam için birşeye gerek yokki ,o gönüllü primci zaten

davet ederken ne dedin burda bi arkadaş var gırgır şamata mı dedin ekşını bolmu dedin ne dedin ne dedinvalla meraktan soruyorum kız

yoo burası da güzel uğra istersen dedim

İnşallah canım , ben bir düzene koyup işe öyle başlamak istiyorum , o düzenide annem devam ettiirir, inşallah anlaşırız , zor biriyim ben bunun farkındayım annemde keskin davranışları olan kalıplarının dışına çıkmayı sevmeyen kendi doğrularını hep doğru olarak savunan birisi , bunlar dışında kendisini çok seviyorum , işin içine evlat girince neye dönüşecez merak ediyorum 6 aylık olduktan sonra başlayacağım , süt iznini gün olarak birleştirmiyor benim işyeri , 4 ay ücretli doğum izni sonra kendi izinlerim peşinede 3 ay ücretsiz kullanınca inşallah 6 aylık olur kızım sonrada başlarım artık ..

hayırlısı olur inş.

bizim burda mevsim son bahar kış ne giysem yaz olarak devam ediyor zaten .sabah güneşliydi ama

nerdeydin sen

ne iş yapıyorsunki ?

evde kendin çek fönü ,makinen yok mu ,bende var göndereyim sana
ama 38den sonra ne hale dönersin bilinmez
dikkat et de ıskalasın

var cnm maşada var,düzleştirici ama kabarıyor ya,zaten sabah bıdı bıdı yaptı her akşamda bi işin bitmiyo diyo,napıyım yoğun kadınım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…