- 31 Ocak 2014
- 3.305
- 344
- 88
- Konu Sahibi ilkduyansenol
-
temmuz sonu rahatlıycam inşallah bişey çıkmazsa tabii:26: ,sen napıyosun
ben de düşünüp duruyorum :))
ya ben şimdi ayın 10unda heyet raporu alıcam ,bakıcıyı da bayramdan sonra başlatayım diyorum ,yani 2 ay çocuklarla evde olucam ama 1 ayında eşim izin alıp yanımda olucak ,sadece 1 ay kendim bakıcam çocuklara..
sebebi de aylık 1500 tl veriyoruzya kreşe ,2 ay toplamda 3000 tl yapıyor ,bu ara çok sıkıştık bu para bizi toparlayacak.
sence 1 ay ben baksam çok zorlanırmıyım ,ben bakarım diyorum ama eşim olmaz diyor hamile olduğumdan ..
çocuklarım huysuz değiller yedir içit oyna uyut .. ama her gün dışarı çıkarmam lazım ,artık hem kendileri istiyor çıkmayı hem de ben çıkarmak istiyorum ,ikisini zaptedemem ama ,babaları gelmeye yakın çıkarayım diyorum ama bilemiyorum işte çok yorulurmuyum ..
bak kış olsa çok yorulurdun çünkü çocukları evde tutmak zor,sürekli ilgi bekleyecek ama evinin bulunduğu site güzel indir bahçeye hem sen yürümüş olursun hem onlar enerjilerini atarlar,sonrada yatıp uyurlar , bakarsın 1 ay ne olucak
bu arada sigaramın son paketini taşıyorum daha almıycam dedim ama bitmek bilmedi ya,günde 3 taneye indirdim ama kuruyemiş yiyorum bol bol ,hesapladım 1,5 kilo yemişim sigaradan pahalı geliyor,kuruyemişi bırakıp sigaraya mı geri başlasam
öyle kolay olsa sorun değil ,biri bi tarafa gidiyor biri bi tarafa ,daha tehlikeyi de bilmiyorlar ,3 yaşında olsalar çok kolay da şimdi çok zor parkta zapdetmek ,biri kaydırağa tırmanıyor öbürü başka yere ,hamile halimle zaptedemem ,tek sorun o işte ..ellerinden de tutturmuyorlar özgür sıpalar :))
yok bizimkiler öyle değil işte ,oynarlar ama çok hareketliler ve herşeyi denemek isterler öyle birşeyin başında sabit kalmazlar hiç ,analarına çekmişler :)valla al konlara kova kürek otur başlarına da kum oynasınlar saatlerce oynuyorlar valla ,sonra üretiriz yine oyun sıkılana kadar oynasınlar da
yok bizimkiler öyle değil işte ,oynarlar ama çok hareketliler ve herşeyi denemek isterler öyle birşeyin başında sabit kalmazlar hiç ,analarına çekmişler :)
kova kürekle de oynuyorlar da hep oynarlar mı bilmiyorum , bi süre sonra sıkılıp kalkıyorlar başından.. benimkiler kurtlu anacım :))
arabayı hiç sevmiyorlar ,komşuların hepsi çocuklu :)kova ,kürek,lego,arbada gezinti,bir kaç komşu edin de genç çocuksuz şöle varmı bilmiyorum 1 ay idare edersiniz beraber ya ,ev hanımlığı havalarına bürün 1 ay
arabayı hiç sevmiyorlar ,komşuların hepsi çocuklu :)
bakalım haftasonu bi deneme yapayım olmazsa tek başıma nasıl olacak
ayy ne formul bulsam gel 1 ay misafirim olbakarız braber takım kurarız
heh bak oldu şimdi
seninki de büyük nasılsa bizimkileri oynatır biz de çayımızı içeriz
sürekli eğilip kaldırmaktan da biraz çekiniyorum aslında sorun olur mu diye ,çocuklar 10 kilolar her biri
öyle tabi ama kaldırmadan da olmuyor ki işte en kötüsü altını alıcaksın kaldır ,poposunu yıkayacaksın kaldır , dışarda oynarlarken öteye beriye kaçıcaklar kaldır indir ,eskiden herşey doğaldı ,yediklerimiz içtiklerimiz ,şimdi kimyamız bile değişti :)Of çok iyi olurdu ,ama kaldırma ya Allah korusun ,dikkat et yine baba erken geliyorsa ne biliyim idare edilir ya,millet 5 çocuk büyütmüş nasıl bakmış
öyle tabi ama kaldırmadan da olmuyor ki işte en kötüsü altını alıcaksın kaldır ,poposunu yıkayacaksın kaldır , dışarda oynarlarken öteye beriye kaçıcaklar kaldır indir ,eskiden herşey doğaldı ,yediklerimiz içtiklerimiz ,şimdi kimyamız bile değişti :)
baba sabah 8 akşam 7 çalışıyor :))
çalışma saatide fazlaymış ya ,ne biliyim cnm ,bazen benimkide büyük ama bunaltıyor,akşamları eve gidiyorum anne bi gelleri hiç bitmiyor eşim öbür taraftan bağırıyor ... bi gel valla bu laflardan yoruluyorum,dün alışverişe gitti bizimki aradı aşağı inde yardım et diye ,aldım çocuğu indim ,çocuk almış eline kocaman taş oğlum atma bak arabalara gelir dedim atıcam diyo ,oğlum atma diyorum bi kere atıyım diyo , bahçe ye at dedim tamam dedi atmasıyla kafama gelmesi bir oldu
yani sabah 9 akşam 6 çalışıyor da servisle gidiyorya işe ,8 de çıkıyor evden ,akşam da 7 de evde oluyor ..
bizimkiler öğlen 2 saat uyuyorlar ama sabah 7 de ayaktalar ,12 de uyutsam 2 ye kadar uyusalar ,evde kolay da mutlaka dışarı çıkarmam lazım , 6 gibi çıkarsam 1 saat idare etsem babaları gelene kadar ,ya da babaları gelince çıkarsak ama o zaman da geç oluyor biraz . hamile olmasam yine indirir kaldırır koştururum da hamile olunca zor olur mu bilemiyorum .neyse dur ben bi haftasonu deniyeyim bakalım ne olucak .geçmiş olsun sana da da
bencede dene bakalım ne olucak bende şimdi yemek yiycem ama yerimde yiyorum,kreşe yarım gün yada haftanın 3 yada 2 günü yollasan
yarım gün ben evde ne yapıcam :)) ne yiyorsun afiyet olsun
hamilesin şimdi nasıl söyleyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?