evli,çocuklu,çalışan ,dertleşmek isteyenler buyrun topiğime

ne desem bilemedim hamilelikmi desem ,iyide bende hamile kaldım ama 1 kilo baklava da şeker komasına girerim yahu ,kusacağımda az kaldı

yoo ben her zaman böyleyim ,yeni bir şey değil ki :)
ben mesela bayramda bi tepsi baklava annem bana yapardı 1 tepsi de misafire
o 1 tepsiyi 3 günde hüpletirdim :)
potansiyelim kusturacak nitelikte ,ALLAHtan kilo almıyorum yoksa yemiştim naneyi valla

senin bu çocuklar sendeki performansın yüksekliğinden olabilir.yazık o adama

senin bu çocuklar sendeki performansın yüksekliğinden olabilir.yazık o adama

yok be bende yeme performansı var onda başka performans
bence o beni her türlü geçer
ayy şimdi bizim ikizler tüp bebekya , maşallah çok hareketliler işte eşimle konuşurken diyor ki tabi öyle olucaklar ben onlara en iyi spermlerimi verdim
o da aylarca keçiboynuzu yedirdim adama spermler bomba olmuş güya

bende bileydim arkamdaki spreme buyur kardeş geç derdim valla

bende bileydim arkamdaki spreme buyur kardeş geç derdim valla

onlar laftan sözden anlar mı hiç ,başına buyruklar işte
bana kısırsın doğal yolla çocuğun olmaz ,olursa yine tüp bebekle olur dediler
doktorlara güvendik ,geçişi kapamadık ,fırsat bildi keratalar hamile kaldım
bi de üstüne gebe kalınca gittiğim genetikçi korunmazsan her sene hamile kalırsın deyince bi küfredesim geldi ki sorma

ooo senin yollar açılmış bende ceket assan hamile kalan cinstenim ama yollar kapalı uzun bir sürede açılmıycak

ooo senin yollar açılmış bende ceket assan hamile kalan cinstenim ama yollar kapalı uzun bir sürede açılmıycak

bizim aile de öyle hatta sülale ama bi tek bana denk geldi işte .
aman yok ceket meket istemem o daha büyük sıkıntı ,gerçi benim tüp bebekten sonra doğal hamile kalmam da o kapıya çıktıya neyse
kardeşim eşi de kendi de korunurken hamile kaldı o ceket mevzusundan işte düşün

valla hiç belli olmuyor işte,ben kararımı verdim oğlum kardeşine bakabileceği potansiyeli yakaladığım an doğurucam

bak bak ,yazık değil mi oğluna ,o kardeşine bakmak için mi geldi dünyaya ,doğurucaksan kendin bak canım ne işi var oğlanın çocukla filan ..

koca gün bakmıyacak tabi çocuğa çocuk emanet edilirmi ? yani kardeş bilinci olması lazım,ağbi kardeş kavramı anla işte

Son düzenleme:
canım senin oğlun 2009 lu mu?Zaten öbürü doğana kadar epey büyüyecek .Çok da erteleme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…