- 7 Eylül 2012
- 5.285
- 4.041
- 173
- Konu Sahibi ilkduyansenol
-
söyle çekinme ,ben de yedim zaten ,canım çekerse yine yerim ne var :))
mantı salata supangle ,
o hamile ama ben de diyetteyimmm((( en sevdiğim ikili allahım allahım hamile olsam bu kadar canım çekmezdi ölüyorum 1 aydır mantı diyee :))
hahhaha hoşgeldin nasılsın ,
iyiyim sağol canım sen nasılsın e ben evli değilim çocuğumda yok kovmayın burdan beni :)
olsun olur bigün hepsi niye kovalım ,
3-4 Sene sonra anca yavaş yavaş olmaya başlar artık :)
cıkkk canım çekmedi :))mantı salata supangle ,
o hamile ama ben de diyetteyimmm((( en sevdiğim ikili allahım allahım hamile olsam bu kadar canım çekmezdi ölüyorum 1 aydır mantı diyee :))
cıkkk canım çekmedi :))
ye o zaman ölücekmisin ,diyette olunca ne var arada kaçamak yapılır o kadar da kasma
sonra sende anlatıcağın birsürü şeyle çıkarsın karşımıza ,
Kaçamak zaten yapıyorumm :) ama mantıda sadece kaçamak olarak kalmıyo mantıyı görünce içimdeki fil meydana çıkıyo 1 tepsiyi mideme indirebiliyorum :)
Kaçamak zaten yapıyorumm :) ama mantıda sadece kaçamak olarak kalmıyo mantıyı görünce içimdeki fil meydana çıkıyo 1 tepsiyi mideme indirebiliyorum :)
ayda bir bi tepsi ye o zaman :)
akşam 7 den sonra hiçbişey yemezsen gün içinde ne yersen ye kilo almazsın verirsin :)
diyet profu var karşında :))
valla 1 tabağı yedim tatlyıda yedim ama 50 kiloyum kurt mu var bende de nedir
sen bi tabak mantıyla kurt mu diyorsun ,ben sürekli tıkınan biriyim ,elim hiç boş durmaz , bi oturuşta bi kilo baklava yiyorum ben be :)
geçen mangala gittik de 1,5 kilo et yemişim zehirlendim
işyerinde dalga geçiyorlar bu pisboğazlığımla
hamileyim o kadar çok tıkınıyorum ki ,çekmecem hep ıvız zıvır ,kuruyemiş dolu ,daha 2 kg almışım :)
Bende gündüz hiç bişey yemesem olur ama aksam 7 den 8 den hatta 11 den sonra bi acıkıyorum bi acıkıyorum ki sorma alışmaya calısıyorum yavaş yavaş aksam bişey yememeye ama çok zorluyo alışmışım hep geç saatlerde yemek yemeye ah bi durabilsem zaten çok güzel olcakta :)
anam bana kuruyemiş deme kusucam
gözde ne işle uğraşıyodun
kus kus iyi gelir :))
geçen tavuk ızgara ekmek arası üstüne koca kumpir yedim ,yetmedi acıktım yarım kilo baklava yedim :)
bunlar tamı tamına 2 saat içinde oluyor ama :))
sen asıl buna kus
Nakliye firmasında çalışıyorum canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?