evli,çocuklu,çalışan ,dertleşmek isteyenler buyrun topiğime

tam zamanı,yaşın da müsait,oğlun da büyümüş.Daha ne olsun ?

Bu arada sen 14 yıllık evli misin? Maşaallah,genç evlendin sanırım

Son düzenleme:
evet 2009 lu bak aklıma kurt düşürme şimdi ya ,

valla yaş ilerliyor ,rahata iyice alıştın , bi de abisiyle arasında çok fark olması anlaşmalarını da zorlaştırır ,arada kuşak farkı olur ,ilerde zorlanırlar ,beraber büyümeleri ,aynı çağın çocukları olmaları daha iyi .

seneye nisanda başlarım çalışmalara

katılıyorum

evet cnm 17 yaşını yeni bitirmiştim evlendiğimde

mutluysan ne güzel,keşke ben de az daha erken evlenseydim derim hep.Ben de 27'de evlendim

katılıyorum

mutluysan ne güzel,keşke ben de az daha erken evlenseydim derim hep.Ben de 27'de evlendim

ohoo doğana kadar 2 sene ,senin oğlan oldu 8 yaş

şimdi hemen eve mi gidiyim ,hahha teknoloji okadar ilerledimiki hemen olsun bitsin ,kreşle hiç münasebetimiz kesilmiycek bu gidişle zaten 1 sene en azından kreşe ara veriyim oğlumun öğretmenide seneye eylül 0 yaşı alacak

şimdi çalışmalara başlayabilirsin seneyi beklemene gerek yok yani ,doğana kadar 1 sene geçicek zaten
yaz da geldi ,giy minileri dolaş evde

Son düzenleme:
18 değil 8 işte napalım annemde beni 38 de doğurdu pişmanmı değil .8 lerde hayatıma ne çok girmeye başladı

bi de 18 i bekle istersen :)
aman keyfin ne zaman isterse o zaman yap ,ne desek boş sana
ben acıktım mı yine ne
akşam babamız yok ,arkadaşlarıyla buluşacak ,geç gelir muhtemelen ,ben servisten inip eve gidicem enginar haşlıycam ,bebeleri kreşten alıp getiricem ,yedirip içiricem ,yatırıcam , yapabilirsem pasta yapıcam ,babamız da gelir o vakte kadar

hahha bende ayağıma yara bandı yapıştırdım bant şuan kolumun
dirseğimde nasıl buraya cıktı anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…