evli,çocuklu,çalışan ,dertleşmek isteyenler buyrun topiğime

ben çok yoğunum valla ama düşünceler aynı ben değilde kocam 37 oldu

hava da baygın zaten camı açtım ama nafile
ay bi de dün ben lays fırından yedim söylemesi ayıp dişimi fırçaladım kaç kere ama tadı hala ağzımda ,sarımsaklıya bozdu beni bee ,koca paketi tek başıma yedim gecenin bi vakti

bilmiyorumki o kiloları nasıl vereceksin bakalım artık başlarsın niyet ettim allah rızası için diyet yapmaya diye

onasıl bir vıcutmuş öle .

öyle bir vücut işte ,bütün tıbba ters bir şey :))
15 günde 12 kilo vermiştim mesela bi kere
kilo alma sorunum yok ,öyle çok cılız değilim ama kilo almıyorum çok yememe rağmen
17,15 gibi çıkıyorum 17,30 da servise biniyorum 18,00 da evdeyim , işlerimi hallediyorum bebelerin yemeğini filan ,1845 gibi alıyorum onları kreşten ,nasıl amma ayrıntılı oldu dimi

Son düzenleme:

harika kız bayram arefesi gibi telefonum vızır vızır susmadu ya

özele göre gayet normal canım ,ne zor şartlarda çalışan var .
RABBİM hepimize yardım etsin valla ..

ben çok rahatım yani iş anlamında değil iş yerim olarak ve bölümüm olarak,hafta sonum yok ,kendi katımda tekim,iyiyim yani ,bazen çok yoğun oluyorum o kadar olucak ,çok şükür

ben çok rahatım yani iş anlamında değil iş yerim olarak ve bölümüm olarak,hafta sonum yok ,kendi katımda tekim,iyiyim yani ,bazen çok yoğun oluyorum o kadar olucak ,çok şükür
e yani daha ne ..
kaç yıldır orda çalışıyorsun ,haftasonu tatil olması en güzeli bence ,devlet memuru gibisin ne güzel ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…