evli,çocuklu,çalışan ,dertleşmek isteyenler buyrun topiğime

hoşgeldin cnm...................biraz kendini tanıtırmısın

hoşbulduk,
2 çocuğum var biri beş yaşında, diğeri 8 aylık.öğretmenim bu arada.bugün büyük kızım hastalandı hep hastanedeydik.kurup dedi dr buhar falan verdik o da çok uzun sürüyor.
ben şuan çalışmıyorum. eylül gibi başlıcam işe inşallah..
bakıcım hazır çok içime sindi daha şimdiden bakıcı bayan.. ama zaman göstericek tabii ki..
ne güzel bi başlık açmışsın çok sevdim..
ortak özellikleri olan anneler olarak burda güzel paylaşımlarda bulunabiliriz bence..

evet teşşekkür ederim ne zaman istersen formumuza katılabilirsin,allah bağışlasın çocuklarını ,geçmiş olsun

kimin canı sıkkın ,37 nin mi :)
ben varım sen yoksun yazmıyorsun ki ,hayırdır ne oldu yine

ben dün yazdım cnm görmemişsin galiba,37 değil benim.eşimin amca oğlu var boşandı 1 hafta önce burda polis memuru 3 yıl evli kaldılar,tabii bekarken hep bendeydi evlendi 3 yıl ne aradı ne de evine davet etti.beyefendi eşyalarını alıp ev ayırıcak benimkni arıyor eşyalarımı götürelim diye.sonra iş yerinden beni al diye arar eşim gider alır asla hayır demez,2 gündür bende yatılı kalıyo ,bende eşime evde bekar yatılı erkek istemiyorum dedim ilk geldiği gün ,dün eve gittim yine bizde deliricem valla bak madem bizde kalıcaksın niye ev tuttun ,ayrıca dayıları var niye bende kalıyosun,suratımı astım tek kelime etmedim yüzsüz gitmiyor da ,eşimle tartıştım bu yüzden ,bunlar benim için kırgın konulmuyorlar demiyor umrunda bile değil,kendi evi gibi banyosunu yapıyor,yatıyor,kalkıyor,yemeğini yiyor.

Son düzenleme:

yok canım hiç görmedim kusura bakma ..
ayy gerçekten çok zor bir durum ,eşin neden müsaade ediyor ki , başka gidecek yeri yok mu adamın peki .
hani akraba olunca normal aslında başka gidecek yeri yoksa ama

yok canım hiç görmedim kusura bakma ..
ayy gerçekten çok zor bir durum ,eşin neden müsaade ediyor ki , başka gidecek yeri yok mu adamın peki .
hani akraba olunca normal aslında başka gidecek yeri yoksa ama

canım asıl sıkıntı bu zaten gidecek o kadar çok yeri varki 3 teyzesi 5 dayısı var hiç biri evine koymuyor,onların öz yeğeni ben niye koyacağım,ayrıca ev arkadaşı var kaç tane

Son düzenleme:
çok ayıp ozaman ,hem de bekar adam,eşin ne diyo peki

eşim de tek kelime yok birde utanmadan iş gömleklerini getirmiş ütülemem için ,ben boş duruyorum ya evde 3000 tl maaş alıyor 10 tl verip ütületememişmi kuru temizlemeye dedim,eşimden bu konuda çok çektim cnm ben zamanında bekarken bizimle her yere taşıdı onu onun yüzünden bana demediği kalmadı ,bi ara da teyzesinin oğlu böleydi gelir hafta sonları kalırdı sanki il dışında yaşıyor gibi ,şimdi ne arar ne sorar ben napıyım bu adamadan nedir çektiğim ya bugün gerçekten dertleşme günüm galiba

Son düzenleme:

sen ne yaptın peki ütülemem dedinmi.
ay çok ayıp yaa ,adam sizin evi iyice otelmi bellemiş ne ,eşin de yani gerçekten bekar adamları nasıl evine alıyor anlamadım ,ihtiyacı olsa bile bekar adamın senin yanında ne işi var ,eşine demedinmi ayıp değilmi böyle sürekli adamları eve getiriyorsun diye.
vallahi eşine şaştım kaldım ,hani genelde erkekler kıskanç olur ,aynı eve bekar adamı hayatta sokmaz ama ne desem bilemedim şimdi.
bi de uzun yıllardır başkaları da geldi kaldı diyorsun hiç hoş bir şey değil ,hani akrabasının kızı olsa neyse de erkek olunca işler çok değişiyor ..
madem kendi ütülesin yaa gömleğini otursun da insan utanır yenge bunları ütüle demeye yani pess..
o adamın neden boşandığı da belli ,iyi bir şey olsa zaten bu kadar düşüncesizce hareket etmez.
dertleş canım ferahlarsın ..

15 yıllık evliyim geriye dödüğümde bu tür şeyler yüzünden benimle çok tartıştı beni dışladı onları savundu.alt katta akrabası var eşimin onlarda bile kaldı yıllardır en sonunda kadın benim evde bekar kızım var dedi ona gidemiyor şimdi.eşimde yengeme demişki benimle konuşmuyor ne var ütülese eline mi yapışıcak demiş bak hala onu savunuyor ya.

ay valla ne desem bilemedim doğrusu eşine de pes yani ..

bişey denmiyor cnm dün mesaj attım eğer birdaha benim evime yatılı gelirse onunla birlikte sende gidersin dedi.konuşmuyor benimle şimdi oğluyla salonda yattı dün
yani sen nasıl adamsın karınla aynı eve bekar adam sokuyorsun filan dedinmi hiç ,hani ağır konuşsan belki aklı başına gelirdi .

bende gelebılırmıyımmm ???

gel canım hoş geldin ,hemen tanıtım geç pleeease

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…