evli,çocuklu,çalışan ,dertleşmek isteyenler buyrun topiğime

yani sen nasıl adamsın karınla aynı eve bekar adam sokuyorsun filan dedinmi hiç ,hani ağır konuşsan belki aklı başına gelirdi .

gel canım hoş geldin ,hemen tanıtım geç pleeease

konuşmak ne kelime yıllardır neler söylüyorum ,dün ne mesajlar attım tekk lkelime yok kendini haklı çıkarır her şekilde.ben evime zor yetiyorum geçen gün gecenin bi yarısı onun valizini götürdü kalacağı eve 120 km yol yaptım dedi.ben çocuğumu dr taksi ile götürüyorum bu maşallah milletin iş yerinden evine özel servis yapıyor.neden araba almak istediğimi anladınmı şimdi

Son düzenleme:

PEKİ NE CEVAP VERiyor öyle ağır konuşunca ,hiçbirşey demiyor mu ,haklısın canım araba almakla ,eşin nereli merak ettim bu arada

hımm ,anladım :))
yani hadi diğer söylediğin şeyler neyse de hani utanmıyor musun karının yanına bekar adamı sokmaya deyince ağırına gitmesi gerekirdi ama umursamıyor demekki

yok cnm umursamıyor annemlere memlekete gidiyoruz yanımızda illa birini götürürüz en sonunda babam kızım siz hiç iki kişi gelemiycekmisiniz dedi .utandım valla eşime göre gayet normal onun kuzeni ama benim hiçbirşeyim değil.bide utanmadan bana trip yapıyor.valla böle devam edersen 1 imzalık işin var dedim dün mesajda

tühh yaaa ,neden böyle yapıyor ki hey ALLAHIM ,canım gerçekten zor bir şey bu ,yıllardır da böyleymiş ,yani kız olsa neyse ama sürekli evinde erkek adamların gelmesi kalması gerçekten hiç hoş bir şey değil ,sen yine de sakin ol ,ailesinden kulağını çekicek kimse yok mu söylesen akıl verseler eşine

babası sizlere ömür amcası var oda kızıyor ama anlamıyor.3 yıldır rahattım yine başladık.döndük başa,valla beni düşünmeyeni ben hiç düşünmem cnm eşim bile olsa,önceden beni üzdüğünde ağlardım sonra ben gider barışırdım sağolsun taşa çevirdi beni.şuan haftalarca küs kalabiliyorum yani.aslında bir göz dağı şart olmaya başladı gibi.bu konuda benim babam çok hassastır ve çok kızıyor zaten

Son düzenleme:
yani sen nasıl adamsın karınla aynı eve bekar adam sokuyorsun filan dedinmi hiç ,hani ağır konuşsan belki aklı başına gelirdi .

gel canım hoş geldin ,hemen tanıtım geç pleeease

tamam :))) 21 yasındayım okuyorum aynı zmnda calısıyorum boyle gecıyor gunlerım ıste sızler neler yapıyorsunz

baban çeksin kulağını ,işe yarar mı
tamam :))) 21 yasındayım okuyorum aynı zmnda calısıyorum boyle gecıyor gunlerım ıste sızler neler yapıyorsunz

nerde okuyorsun nerde çalışıyorsun:)
biz de işte evli çoluklu çocuklu olunca onlardan konuşuyoruz ,kocadan dert yananlar var vs işte

biz de işte evli çoluklu çocuklu olunca onlardan konuşuyoruz ,kocadan dert yananlar var vs işte

aöf den okuyorum ... akaryakıt ıstasyonunda calısıyorum

babama anlatamam çünkü 3 ay oldu kalp krizi geçirdi nasıl anlatırım birde en uzakta benim zaten özlüyor üzülür

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…