- 7 Eylül 2012
- 5.285
- 4.041
- 173
- Konu Sahibi ilkduyansenol
-
cocugum yok ...
bosanma sebebmın en onemlısı onun calısmaması
hangi bölüm okuyorsun ..aöf den okuyorum ... akaryakıt ıstasyonunda calısıyorum
babama anlatamam çünkü 3 ay oldu kalp krizi geçirdi nasıl anlatırım birde en uzakta benim zaten özlüyor üzülür
valla şu aralara benim için en önemli soru pişmanmısın boşandığın için
bankacılık ve sıgortacılık okuyorum ,hangi bölüm okuyorsun ..
anladım canım çok geçmiş olsun ,peki ne yapıcaksın
hangi bölüm okuyorsun ..
anladım canım çok geçmiş olsun ,peki ne yapıcaksın
hımmbankacılık ve sıgortacılık okuyorum ,
valla hiç birşey yapmıycam eğer en ufak onu savunacak bir konuşma yada tekrar eve getirme gibi bir durum yaşatırsa hiç gözünün yaşına bakmam ,elim ayağım tutuyor oğluma da bakarım kendimede.tabii tek sebep bu değil bunca yılın birikimi var anladınmı
hıc pısman degılım ,
keske daha fazla rezıl etseydım bosanırken
keske adam tutup kafasını gozunu kırdırsaydım
hımm
anladım canım ,hayırlısı olsun ,umarım tekrarlanmaz
iyi pişman olmamak kadar güzel bişey yok hayatta sen elinden geleni yaptıysan ,ne kadar evli kaldın,ailenle aran neden kötü
1 sene fılan evlı kaldım , o zmn staj yapıyordum ...
tonlarca ıs bulundu adamo kdr ısın ıcınden bırınımı begenmez yarım gun calsııp gerı gelırdı cok sacma sapan bır ınsandı artı bnm calısmamıda ıstemıyormus beyefendı kendı ne zmn ıs bulurda calsıırsa bana bakarmıs mantıksızlıga bakarmısın bu daha hıcbırseyı daha nelerı vardı neler
aılemdede annemle anlasamıyorum
umarım benim yerimde olsan napardın,gerçekten fikirlere ihtiyacım var
sen görücü usulümü evlendin çok kısa yani çalışmadığını bilmiyormuydun.
canım şimdi şartlarını sen daha iyi bilirsin ,yıllardır eşinle berabersin,olayın boyutunu bilmeden yorum yapmam doğru olmaz ,evlilik denge işi gerçekten ,başıma gelse boşanırım da diyemem bu işler yaşanmadan bilinmez ,arada çocuk olunca da çok zor oluyor biliyorsun .
bak buna göz dağı vermeden olmıycak ,zten hafta sonlarını ben oğlumla geçiriyorum,kendiliğinden alıp biyere götürmez.biz oğlumla hep tektik evde bir görüntüden ibaret ama zaten oğlum var diyerek bu hale geldim.artıları da var yok değil ama uffffff ne yapıcağımı bilmiyorum
hyr gorucu usulu degıl ,
calısıyordu o zmn evlendık ısı bıraktı ,
aıleme guvendı bıraz ıs bulamıyorum sıkıntıdayım ayagına bana yardım ederler sandı
gözdağı ver tabi ,mesela bikaç günlüğüne ailende kal ,adamı sen tanıyorsun nasıl bir gözdağı onu kendine getirir sen daha iyi bilirsin
aklında bir şey var mı
ya bi de siz severek mi evlendiniz ,eşin eskiden de böylemiydi sonradan mı böyle oldu
evet severek evlendik ben aileme gidemem çalışıyorum,gidicem dava açıcam o kağıt eline ulaşıcak ve ne kadar ciddi olduğumu anlayacak,beni kimse ayıplamaz çünkü beni ailesi çok iyi tanıyor ne kadar fedakarlıklar yaptığımda biliyorlar ,onun yapısınıda biliyorlar,
erkeğin sorumluluk sahibi olmayanı da gerçekten çok zor bir durum ,pes yani senin ailene güvenecek kadar karaktersiz ve tembel biriymiş ,iyi olmuş bence de ayrılman ..herşeyin hayırlısı boşuna değil.
ben bıraz annemden uzaklasmak ıcın evlenmek ıstedım ,
benı cok sevdgıne ınandrmıstı herseyın guzel olacagını dsunmustum ama daha kotu oldu
sıımdıı yıne annemle anlasamıyorum yıne aynı sorunlar ustyune bıde evlenıp ayrılmıs oldum
ya gerçekten boşanmak isterse eşin o zaman ne olucak ,gözdağından çıkar o zaman bu iş orası da var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?