evli,çocuklu,çalışan ,dertleşmek isteyenler buyrun topiğime

ne diyeyim canım hayırlısı , iş. herşey düzelir de bu durumlara girmezsiniz hiç .

kimse kurulu düzenini bozmak istemez cnm ben çok mücadeleciyimdir ama karşı tarafında olması gerek öyle değilmi ben tek başıma evlilik yürütüceksem ne diye evlendim ozaman az bi zaman değil bu yıla kadar hep benim idare etmemle yürüdü kendine gelmesi gerek artık 2 çocuğu düşünemiyorum kafamda bir sürü soru var 5 yaşında çocuk gibi 37 yaşına girdi artık.çevresinde boşanan da ver evliliği iyi giden de hiç birşeyden ders almıyor

Son düzenleme:

öyle tabi zor işler bunlar ,sen yine de mantıklı düşünmeye çalış ,hayırlısını dile .

öyle tabi biliyorsun millet kavga eder beni arar güzin ablaya döndüm milletle uğraşmaktan,herşeyi kafaya taka taka 50 kiloya düştüm hasta olsan kimse olmaz etrafında ,

desene kelin ilacı olsa başına sürer diye (
hasta olursun ama kafana taka taka ,sakin olmaya çalış ..
evet herkes iyi gün dostu

yok canım est .olur mu öyle şey, seni bi nebze rahatlatabildiysem ne mutlu bana

hemde nasıl rahatladım,insanın ailesine bile anlatamayacağı şeyler oluyor yanımda da değilller uzakta hepsi,istememde zaten anlatmak.ama içime ata ata da çatlıycam hafta sonu piknikleri var bunların dernek düzenlemiş,gitmiyorum ben alma bilet falan dedim kime değer veriyorsan onlarla git dedim.şimdi zamanında döktüğüm gözyaşlarıma çok acıyorum .kaçan kovalanırmış hatalıda olsa ben giderdim yanına ,artık gitmiyorum bendeki değişikliğinde farkında ki ben bile kendime hayret ediyorum.

aynen canım burda dertleşiyor insan dimi.
sen açık havaya çık ,annenler sana yakında mı oturuyor , oğlunla haftasonu çıkın gezin ,olmadı tek başına git bi kahvaltı yap dışarda , kırlara at kendini..
evet haklısın arada naz yapmak ,her dediklerini yapmamak lazım şımarıyorlar sonra ,hayatta herşey insan için,herşey olacağına varır ,o yüzden sen çok sıkma kendini ,oluruna bırak .yoksa hasta olursun mazallah
benı unuttunuz ama
yoo sen kaçtın :))
Istanbulda oturuyorm 22 yasndaym 1 bucuk yillik evliym esim 29 yasnda

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

çalışıyor musun ,çocuk var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…