evli,çocuklu,çalışan ,dertleşmek isteyenler buyrun topiğime

bu millet kafayı yemiş çocuğum mutlu olsun diye millet neler yapıyor bazılarıda huzur verimiyr ya

Hemde nasill oruspu bile dedi bana Allah tan esim hep arkamdaydi hc birakmadi beni tavrini koydu smdi gitmiyorz bile kuzenleri arkamdan yilan diyormus kuzeni bize 4000 tl borc birakti o odemeynce bz odedk o yzden knusmuyoruz benm yuzumdenmis o yilan yapiyor onu diyormus daha birsuru sey diyormus esime soyledm agzina geleni saydi telefnda inss akillanirlar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ayrı bir eve çıksan olmazmı yani maddi imkanın yeterlimi ?

dedemlerde kaldım bır sure yol cok uzun dıye gdıp gelemedım
ya kızlar bnm maddı durumumda ıyı kendıme de guvenıyorum cok sukur sıkıntı yok o konuda ama babam ayrı eve bırakmazkı benı , sureklı ıkımızın arasını bulmaya calısıyor dun gece yıne aynı muhabbet oldu tutturmus annen ıyı bırı napım dedım ıyıyse ben ıyılıgını gormuyorsam banane ıyıyse,
ama karar verdım bundan sonra ısı pıslıge vurucam evde bırseye yardım etmıycem aksıne daha beter ezıyet olsun dıye dagıtcam gorur bundan sonra

mınnos senın ne derdın var bakım cnm

Bende katılabilirmiyim aranıza valla çok sevinirim arkadaşlar

onlar dışarda sen eşinle yi olmaya bak ,kimseyide ailene sokma ,mudahale ettirme ,ozaman

Suansa edemiyorlar hemen lafimi soyluyorm bu arada kb kv ayri kb biz hc gorusmuyorz esimi kucukken birakip gitmiss biz ayni binada oturuodk snra ben kiraya cktim biz kv evinede kira.veriodk bzden para istyordu bu arada durumu iyi

ne biliyim nasıl bir ayrım olur evlat arası hala aklım almadı benim,şaşırdım açıkcası annelerinize

şaşırma canım herkesin derdi farklı işte ..
ben bekarken ailemde lafı geçen kişiydim dominanttım ,beni çok severler sanıyordum .
evlendim annem kız anası değil mübarek erkek anası ,resmen kvlik yapıyor ,yıllarca ağzımızdan burnumuzdan getirdi ,herşeye müdahale ,eşime söylenmedik laflar
eşim o kadar iyi niyetli bir insan ki aileme ,kardeşlerime maddi manevi hep yardım etti ,onları ailesi bildi ,ama biz onlara yardım ettikçe eşimi bir türlü benimsemediler
adam kardeşime her gittiğimizde eline para sıkıştır ver derdi ,çocuklarını kendi çocuklarımız bildik ,kreşe bile verdik .
babam yıllardır hasta ,yıllardır hep hastanelerde sabahlayan ben ve kocam ,her zaman en ufak işlerinde bile işlerini halleden ben ,anamın diğer çocukları bir gece gelip yanlarında kalmış değiller 10 yıldır hastanelerde olmalarına rağmen .
benim kocam onlara kendi evlatlarından bin kat evlatlık yaptı ama annem hiç rahat durmadı ,hep evliliğimde arıza arıza ,kabullenemedi evlenmemi.
diğer çocuklarına gıkı çıkmazken bi tek bana yapıyor bunları .
düşük riski atlattım annemde kaldım 10 gün dayanabildim ,çileden çıkardı beni ..yani kadınların çektiği kaynanalar olurya benim de annem kız annesi olarak öyleydi işte anla...
neyse ailemin yanında olayım diye gittim ev aldım ,hatta eşim zorladı düşün hiçbir koca yapmaz ,saf kocam benim ,çok iyi niyetli ,vefalı ve vicdanlı bir adamdır eşim,benim düşünmediklerimi o düşünür yapar .
ev değiştrdim tüm eşyalarımı anama kardeşime verdim ,kardeşime en birinci beyaz eşyaları verdim ,en iyisini almıştım zamanında
anneme oda takımı ,tuttu eşim anneme 2 milyara çamaşır makinesi aldı taa kaç sene önce .
yani anlatsam aklınız durur dersiniz ki nasıl kocan varmış öyle diye
buna rağmen hep nankörlük ,hep annemin sadece kardeşimi düşünmesi ve hep bana eziyet etmesi.
neyse dedik işte evi onlara yakın alalım birbirimize destek oluruz diye ,o kadar borca girdik ,kpederim tuttu bize 30,000 lira verdi ,aldık neyse ,sonra hamiş olduğumu öğrendim ikizlerime .
sanıyorum ki annem hep yanımda olucak bana yardım edicek ,annem 10 gün kaldı çekti gitti ,sen bunlara bakarsın artık diye.
çekip gitmeden önce tüm kardeşler bizde kahvaltıya gelmişti ,kız kardeşim o gün bir kavga çıakrttı aile boyu ,kendini yerden yere atıyor
iyi bir muhitte ev almışız yeni taşınmışız seyre çıktı herkes ,rezil ettiler beni de herkese .kardeşim zaten hep hayatı hatalarla dolu ,kıskanç ,nankörün daniskası bir insan.
tuttu eşim için o beni dövmeye kalktı diye iftira atmasın mı ,başkasının kocası olsa senelerdir çektiği bu ızdıraptan sonra ve kardeşimin çıkardığı bu son olaydan sonra hepsini s..ktr edip bi daha ailemle görüştürmezdi ama eşim yine sakin davrandı ,vime gleip evimde aile boyu kavga çıkarttı kardeşim hem de bizim ona yaptıklarımıza rağmen ,çünkü hep kıskanç hep nankör hiç akıllanmadı .
abim filan kardeşime tekme tokat girdi ,anlayın kavganın boyutunu ,eşim sakin biri olmasa facia çıkardı kesin
düşünsenize evinize gelip orda olay çıkarmalarını ,annem de kardeşim haksız olmasına rağmen yine onu tuttu mu ,ben gidiyorum dedimi .
annem bırakın beni çocuklarıma bile acımadı ,onlar ne olacak demedi, iki çocukla yapayalnız bıraktı beni ,ben çocuklarıma tek başıma baktım aylarca ,anneliği kendim öğrendim..
annemle görüşmüyorum şuan kardeşlerimle de ,kardeşlerimin de hepsi anadan babadan kaçtılar ama yüzlerine gülerek iş hallediyorlar ,annemle küstüm diye bana küsmüşler annemle nasıl küsersin diye.
babasının yanında bir gece kalmayan adamın bana küsmeye ne hakkı var .
ablamın kocasını işe sokan babam ,kızkardeşimi yıllarca içgüveysi bakan babam ,kızkardeşimin çocuğunu yıllarca bakan annem ,biz ise hep maddi manevi yanlarında olduk ama kötü olan biz ,iyi olan onlar .
onlar şimdi evlat olduda yıllarca her zaman yanlarında olup her işlerine koşan ben kötü oldum ,iyilikten maraz doğdu gerçekten .
ben de anladım artık gerçeği ,yaşadığım 6 yılın sonunda nasıl kullanıldığımı anladım .
evlat olarak içim rahat ,çünkü ben en iyi evlatlığı yaptım onlara ,artık onlar düşünsün bu yaptıklarının hesabını nasıl verecekler .
ALLAH ıslah etsin ne diyeyim .
ayy sonunda anlattırdnıız bana hee ,anlatınca çok geriliyorum ya eski günler aklıma geliyor

Neler yokki kv kb akrabalari hepsinden nefret ediyorm bi kayinlarm cook iyi bide esim

ayy valla toplu ıntaharmı etsek napsak bılemedım ne dertlerı var senle kv ve kp nın

ayy valla toplu ıntaharmı etsek napsak bılemedım ne dertlerı var senle kv ve kp nın

Kb ayri evde oturmyckmism kv ile oturuckmism ona karisti benm esim zaten konusmuyor babasiyla adam cekms gitmis baskasiya evlenmis bana akil veriyor ariyor bana kufur ediyor fln kv de tuttu butun akrabalarini esim yokken cagirdi beni skistirdi birsuru sey yapti bende dayanamayip aileme anlattm babam geldi beni goturuyordu kv afedersinz ama agzina sicti kv esimden korkar babama bi yalvariyor gormeniz lazm snra bende esimi aradm soyledm oda geldi annesine binbirturlu laf soyledi snra babm br daha olursa gotururm bu kz sana emanet tek uzuldugunu goruym gotururm o kimseyi cekmek zornda degl dedi ogun bu gundur kv ne geliyor ne ariyor

Okuynca cok kotu oldm ailemin ne kadr iyi biri oldugunu beni ne cok sevdigini anladm

senınkı de betermıs bnm kı gıbı ,
bzm kardes daha evlenmedı hele evlenme olayları olsun o zmnda yapar yıne ayrımcılık bu seferde torun ayırır mal kadın
dusunun ya ben ıssızdım bır sure bnm param var ama bankada cekmeye gıtmem bankada beklemem gerk vs param yok bankaya gtcem dedım getırıp elıme 10 tl verıyor , ve 4 senedır evde kıracımız var 1 kr zam yapmadılar neymıs cocuklarının altı bezlıymıs daha baskalarına ıı bı bana kotu bu kadın

cnm şimdi bebeklerine bakacak birisini ararken sormak istedim ama soramadım annen falan yokmu diye bu yüzden tenezzül etmiyosun sende benim gibisin aynı neyseki eşin çok iyi biriymiş bravo valla

Son düzenleme:
Okuynca cok kotu oldm ailemin ne kadr iyi biri oldugunu beni ne cok sevdigini anladm

bunlar daha yaptıklarının yüzde biri ,buraya sığmaz roman olur yani ..
ALLAHtan iyi bir adamla evliyim yoksa çoktan boşanmıştım ailem yüzünden ..

aman gelmesın sende cok meraklı degılsındır kv ye ...
sımdı evınız ayrımı ? kp de ne seref yoksunu bırıymıs hem gıt baskasıyla hayat kur sonrada bskalarının hayatına karıs yok yaa

aman gelmesın sende cok meraklı degılsındır kv ye ...
sımdı evınız ayrımı ? kp de ne seref yoksunu bırıymıs hem gıt baskasıyla hayat kur sonrada bskalarının hayatına karıs yok yaa

Iste ona gore var kb babami ariyormus oglunu kotuluyormuss kizini dover calsmaz borc yapar kizinizin parasini yer gecenlerde kuzeni 4000 tl.borc birkti bize ben aileme.soylemedm kb duymus babami ariyormus ben demedm.mi bakin ne olmus babamda demis ne olms oglumun pislikleri ortaya cikti borc yapmislar fln babamda serefsiz sen ne onursuzsn lan beni ne ariyorsn ogln borc yaptiysa baba degilmisin ode benm canimi skma bir daha arama demis ben oglunun hc brseyini gormedm dedigin gibide cikmamis ogluna borc biraktilarsa iyiliginden guvendiginden olmuss onun sucu yok o borcu birakan surtugun sucu var demis babami surekli arayip oglm calisiyor dimi borclari yok dimi diyormus babamda lan siz ne serefsiz aileymissiniz oglunu bana ne soruyorsn benm oglummu ara sor ne yptinizda borclsri yok cocuklar kendi cabasiyla brseyler yapti borc oduyorlar bir daha arama istemiyorm demis kapatmis

Son düzenleme:
bunlar daha yaptıklarının yüzde biri ,buraya sığmaz roman olur yani ..
ALLAHtan iyi bir adamla evliyim yoksa çoktan boşanmıştım ailem yüzünden ..

valla cnm kv de var evlat ayrımı ben ailemde görmedim allı var ne annemde ne babamda,kv eşim hastalandı aylarca yattı ne aradı ne sordu oda bir kızı var ona düşkün ,eşim de diyorki ben başka birinin çocuğumuyum diyor uzulüyorum zor bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…