evli,çocuklu,çalışan ,dertleşmek isteyenler buyrun topiğime

annem asırı derecede ayrımcı bır ınsan ...
varsa yoksa erkek kardesımı dsunur , ona yemek yapar ona bıseyler yapar alır eder
ben yokmusum gıbı sankı evlatıgım

hiçbir anne evladını ayırmaz birbirinden cnm çocuğun olsaydı bunu çok iyi anlardın.sen böyle hissetmiş olabilirmisin.anneye kızılıp evlenilirmi hiç ?

hiçbir anne evladını ayırmaz birbirinden cnm çocuğun olsaydı bunu çok iyi anlardın.sen böyle hissetmiş olabilirmisin.anneye kızılıp evlenilirmi hiç ?

sıze oyle gelıyor ıste gormedgınız ıcın ,
artık babam bıle farkında eskıden oda szn gbı dıyordu evlat ayırılmaz dıye sımdı sende anne olunca anlarsın sende oglunu daha cok seversın dsunursun dedı dun

allah allah kardeşine düşkünlüğü oolabilirde bişeyi merak ettim acaba kardeşinde bişeymi var hasta falan değil dimi,genelde bu tip durumlarda anne daha çok yoğunlaşır

Bakalim kismet istiyorz aslnda bizim bi skintimiz yok aslnda esim cok iyi birisi cok duskundur bana ama ailesi akrabalari skinti biktirdilar beni artk

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ailede çok önemli eşinde ,sende etkilenirsin bu durumda

anlatsam roman olur boşver hiç anlatmayayım ama seni çok iyi anlıyorum
hiçbir anne evladını ayırmaz lafına da katılmıyorum ,sonuçta anneler de insan onların da iyisi kötüsü var

Benmde bi arkadasimin babasi oyleymis cok zor bi durum kendini insan cok ynliz hisseder

Son düzenleme:
ailede çok önemli eşinde ,sende etkilenirsin bu durumda

Aslnda esim hic etkilenmiyor evimiz fln ayri 2 hafta bir gidiyoruz kv fln ben istemezsek esim tek hic gitmiyor yaptiklarinin bedelini oduyorlar ogullarini kaybederek bu arada aramizda 1 sokak var

hiçbir anne evladını ayırmaz lafına da katılmıyorum ,sonuçta anneler de insan onların da iyisi kötüsü var

ne biliyim nasıl bir ayrım olur evlat arası hala aklım almadı benim,şaşırdım açıkcası annelerinize

bizimkide yakın bana ama ne geli ne gider gelmesinde umrumda değil

gecen gun eve geldım 8 de cıkıyorum ben ısten eve geldıgmde 8 bucuktu oyle acıkmıstımkı eve geldım kofte patates kızartmıs ama koku nasıl guzel geldı bana anlatamam ben mutfaga gttım yemege gdecektım bana dedıkı sen yeme ben kardesıne yaptım
bu nasıl bı annelık annelıgını gectım nasıl ınsanlık ben sokaktakı kopege acırım be karıncaya basmamak ıcın yolumu degıstırırım bumu karsılıgı ya bırde ben sınırlı bır ınsanım artık dayanamıyorum bı ara antıdepresan kullanıyordum fılan bıgun oldurcem elımde kalır basım belaya gırer dıe korkuyorum

ayrı bir eve çıksan olmazmı yani maddi imkanın yeterlimi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…