evli,çocuklu,çalışan ,dertleşmek isteyenler buyrun topiğime

cnm şimdi bebeklerine bakacak birisini ararken sormak istedim ama soramadım annen falan yokmu diye bu yüzden tenezzül etmiyosun sende benim gibisin aynı neyseki eşin çok iyi biriymiş bravo valla

canım ne tenezzülü ,bıraktı gitti ne arıyor ne soruyor ,anneme bıraksam bakmazki ,bakacağı kadarını da fitil fitil çıkara çıkara bakar ,yiğenime baktı güya işte ,çocuk psikopat oldu çıktı da biz de iyileşsin düzelsin diye kendi cebimizden para verip kreşe vermiştik zamanında ..
annem çocuklarımın psikolojisini de bozar ,aman aman onlardan uzak olsun da başka bir şey istemiyorum ..
asla onlardan bana fayda gelmedi ,gelmez de bunu çok iyi anladım ..
evet canım eşim her zaman yanımda sağolsun o olmasa yemiştim naneyi zaten .

Iste ona gore var kb babami ariyormus oglunu kotuluyormuss kizini dover calsmaz borc yapar kizinizin parasini yer

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Allahım yarabbım yaaa
ınsanlar manyaklastı ıyıce
ee baban ne dıyor pekı
sankı esın kotu olsa kv ıle yasayınca duzelecek mantıga bak

boşver en iyisini yapmışsın bırakmamakla annene eşin destekse geri kalanı teferruat.bi taraftan güldürmüş allah yüzünü işte

Canm buraya yazdm duzeltme yaptm burdan okuu

Evet esin cok iyi biriymiss bu yonden sansliymissin

evet canım çok şükür
boşver en iyisini yapmışsın bırakmamakla annene eşin destekse geri kalanı teferruat.bi taraftan güldürmüş allah yüzünü işte

evet canım aynen ,herşey dört dörtlük olmuyor işte ,annemden görmediğim ilgiyi sevgiyi komşularım arkadaşlarımdan görüyorum düşün işte .
canım bir de biz çok zor bebek sahibi olduk ,bana doğal yoldan bebeğin olamaz dediler ,tüp bebek yaptırdık ,bir sürü zor süreçler yaşadık maddi manevi ,hiç kimse destek olmadı , hamile kaldım düşük riski atlattım 5 .aydan itibaren evde yattım kimse destek olmadı ,çocuklarım doğdu oğlumda akciğer hipertansiyonu çıktı değerleri çok kötyüdü doktorlar eşime umudu kes demişler düşün ,eşim bir iki gün söyleyemedi bana ,söylediğinde ise annem ne dedi biliyormusun ne yapalım kızım ALLAHın takdiri ,yani bana çocuğun ölecek diyorlar ve annem o kadar normal karşılıyorki bunu ama kardeşimin tırnağı incilse dünyayı yıkar yakar ..
RABBİMe şükürler olsunki iyi bir eşim ,sağlıklı evlatlarım var ,o yüzden ben kalabalık bir aile olmak istiyorum ,eşim de öyle .garibim o da aileden sevgi görmemiş ,bulmuşuz birbirimizi birbirimize sıkı sıkı sarıldık işte RABBİM bozmasın.
en büyük isteğim de ailemden göremediğim desteği sevgiyi evlatlarıma vermek .ne olursa olsun onların mutluluğu için çabalıycam , asla ve asla sizi yemedim yedirdim içmedim içirdim demiycem ,başım sıkışınca analık hakkımı helal etmem diye tehdit etmiycem ,onlar benim her işimi görücek birer hizmetçi değil ,ya da bana bakmak zorunda da değiller ,ben onları menfaat için doğurmadım sadece sevmek için doğurdum .
yaşadıklarımdan sonra iyi bir kv olur benden galiba:))

Hm kv hemde cok iyi bir anne olur

Hm kv hemde cok iyi bir anne olur

sağol canım inş. hepimiz öyle oluruz .
doğurduğumuz çocukları sevmekten başka bir görevimiz olmamalı beklentimiz olmamalı .
kafamıza silah dayamadılar ,isteyerek doğurduk bakmaya da mecburuz ..
canım iki oğlum bir kızım olucak inş. iki oğlan anası olucam ,inş. iyi bir kv olurum :))

Son düzenleme:
Hoşbuldum evli 3 çocuklu 42 yaşında calışan biriyim işte

Çocuklarımin ikisi ilk evliligımden bir kızımda ikinci evliligimden ilk kızım 22 yaşında oglum 18 yaşında küçük 7 taşaronda çâlışıyorum özel bişirket çaydır yemektir temizliktir getir götür işte böyle öyle zor ki ama seçenek yok çalışmak zorundayiz hayat şartları işte

erken evlenmişsin ,maşallah kocaman çocukların var ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…