- 7 Eylül 2012
- 5.285
- 4.041
- 173
- Konu Sahibi ilkduyansenol
-
belli olmaz belki lafını dinler adam gitmiş olur ,barışırsınız
en utanmazınız benim galiba
Ben o is olduktan snra yatamiyorm hemen kalkiyorm onnda etkisi olabilirmi ?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
tabiiiki kalkmıyacaksın hatta belinin altına yastık koy biraz bekleçıldırdık valla
canım hiç alakası yok olacağı varsa olur ,ben herşeyi denedim olmadı ,boşa uğraşma hiç ,ALLAHA dua et ,zamanı gelince olucaktırBen o is olduktan snra yatamiyorm hemen kalkiyorm onnda etkisi olabilirmi ?
adam gitti zaten ama giderken bizide küs bıraktı sıkıntı o cezasını benim kafasız kocam çekiyor
olursun inşalla geç mi doğum yaptın kaç yaşındaydın ?ne iş yapıyordun ayy yazdıysan da okuyamamışımdır cnm
Ama mecbur kalkiyormyastik koyup kac dk yatiym ;(
birden hızlandı burası ,bugün bir yığılma var , daha da artsın inş.aynen canım sen diğer arkadaşa yazmışsın ama o kadar hızlı ilerliyor ki topik ben de okuyamıyorum sonra...
selam hoşgeldinselam olsun bende evli çocukluyum ama çalışmayanlardanım napıyosunuz
Benmde bebegim olsunya brseyi ynlsmi yapiyoruz acaba (
minnoş sen kaç yıllık evlisin bebek istiyon bende acaba ikinci yapsammı yapmasammı diyorum ama kafam çok karışık ya
minnoş sen kaç yıllık evlisin bebek istiyon bende acaba ikinci yapsammı yapmasammı diyorum ama kafam çok karışık ya
canım hiç alakası yok olacağı varsa olur ,ben herşeyi denedim olmadı ,boşa uğraşma hiç ,ALLAHA dua et ,zamanı gelince olucaktır
gittimi adam ,e hani gitmezse görürsün demiştin kocana ,ne bileyim gitmedi sandım ben de ,gittiyse daha ne o zaman
canım yumurtlama günlerini iyi takip etmeni öneririm ben biliyodum ama unuttum.netten bi araştır istersen inşallah kavuşursun bebeğine sağ salm haırlıyısla..
öle bişey demedim gitmezse görürsün diye,2 gün kaldı ara ara gelir yani bir daha gelirse diye son konuşmamı yaptım daha ne yapıyım
1 bucuk yil oldu :) yappp :)
Ama mecbur kalkiyormyastik koyup kac dk yatiym ;(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?