evli,çocuklu,çalışan ,dertleşmek isteyenler buyrun topiğime

karısı çok baskın kararktermiş,erkek olduğunu hissetmiyormuş her işi ben yapıyım diyormuş,falan filan onun anlattığı böle karşı tarafı bilmiyorum tabii,eline bişey alıp gelme huyuda yoktur ,benim kocam çay yapar eline verir o gelince kahvaltı hazırlar,bir hürmet ikram anlatamam sanki istanbul valisi geldi eve.beni aldatıp birde söylüyormusun

Son düzenleme:

Benle yaşamıyolar babada onlar ayni evde büyüdügü bir kardeşi olmalı çünkü onlarla aynı evde yaşamadı tamam biliyor bi abi bi ablası var okadar bazen soruyor niye bizle yaşamiyorlar diye onlar büyüdü ikisi yaşiyo diyorum saçma tabi daha anlatmadım bensenin babandan önce başkasıyla evliydim diye söyleyemiyorum anlarmı onuda bilmiyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

o adamın işe yaramadığı düşüncesiz tavırlarından belli bence eşini dinlemeye gerek yok ,insan akrabasına böyle davranıyorsa kim bilir eşine de afedersin ama it gibi davranıyorsun bu densiz ..
ay inanır mısın ben gittiğim eve ne amaçla gidersem gideyim ,hatta 5 dakikalığına bile uğrasam mutlaka az veya çok bir şey alırım ,huyum öyle ,hiç sevmem boş gitmeyi ,çoğu kez kocamı son dakika nerelere götürüp kriz geçirtip birşeyler almışlığım var
hatta çocuklu ailelere de her gittiğimde özel gün olmasına gerek yok mutlaka çocuğa bir şey alırım ,seviyorum ben hediyeyi ,böyle şeyleri ..insanları mutlu etmek lazım dimi.
sana gelsem mesela ohooo yaşadın
kocana diycek lafım yok ,sadece akıllansın diye dua ediyorum ,bir de bir duam daha var ,evinize böyle insanlar bir daha gelmesin ,ayakları kesilsin sizden inş. ,huzurunuzu bozan herşey güzele dönsün

Benm tyzemin basina gelmisti adamin 4 tane cocugu vardi esi olunce teyzemle evlendi teyzemden 1 tane oglu oldu cocuga soylemediler hc bunlar uvey diye cocuk 12 yasina gelnce anlattilar cocuk inanmamis yalan soyluyorsn felan demis 1 hafta kendine gelemems piskologa fln goturmslerdi smdi iyi ama tabi kisiden kisiye degisir bu

Al işte saçma sapan insanlar gelip insanı rahatsız edip evin huzurunu kaçırıyor biraz düşünce olsa işte yok ne işin var orda burda git işte evde tutmuş yok başkalarını rahatsız etçek

diğer ikisiyle aran nasıl ,ufaklığın arası nasıl gidip geliyorlar mı , ozaman tabi kardeş yapsan iyi olur canım ,diğerleri de kardeş ama öz olsun aynı evde yaşasın paylaşsın bence de ,yaşı da gelmiş bence geciktirme ,ilerde hem tek üvey olucak sıkıntı yaşatmazlar inş. ama olduki sıkıntı yaşatmaya kalkarlarsa bi tutunacak kardeşi olsun derim ben sana ,yalnızlık iyi bir şey değil ,ha benim 3 kkardeşim var hiçbiri bir işe yaramıyor orası ayrı ama bizler artık bilinçli anneleriz ,çocuklarımızı güzel yetiştirdiğimizden bizden olucak kardeşler eminim ki birbirne sevgili olurlar

amin cnm sonuç 37 numara olucak ama kadın olarak ben ona yapıcam ,bende gitmiycem dediğin gibi 1 dönüm bostan yan gel yat osman yapıcam 3 gündür yemekte yapmıyorum zaten çocuğumu doyurıyorum büyük olan ne yerse yesin umrumda bile değil,defalarca söylüyorum millet gider sen benimle kalırsın başkası için benimle tartışma beni üzme diye ama yok ,atla gel valla karşılayım seni bir hafta sonu bazlama ve beypazarı kurusu getirsen yeter

Son düzenleme:

Gerçektenmi uf bizde sorun yaşarmıyız bu kadar büyükmü olur sonuçlar allahım yardım et korkuyorum gerçekten biraz daha büyün anlatcam

Az daha byusun bencede bi tane daha teyzeminde oyleydi kucukken anlatti 5 6 yasndayken hc skinti olmadi

sen ankaraya gelmiyor musun , ozaman görüşelim seninle ,başbaşa takılırız

yok canım ramazan bayramında doğurmuyorum ama bayramda burda olmam herhalde ,burda olursam görüşürüz ama kurbanda doğurmuş olacağım inş. ,bebek görmeye gelirsin fena mı

senide bebelerinide görürüm görürüm sonra çocuk yapmaya 5 yıl daha ara verirrim ,hahaha şaka bi yana çok isterim inşallah denk geliriz cnm bu smillerde dudak dudağa mı öpüşüyo ne sapık değilim haaaa

Son düzenleme:
senide bebelerinide görürüm görürüm sonra çocuk yapmaya 5 yıl daha ara verirrim ,hahaha şaka bi yana çok isterim inşallah denk geliriz cnm

yok be ,benim ikizleri görsen bi daha yapmak istersin ,bıcır bıcırlar
ayy çok özledim yaa bebelerimi.
evet o smile da biri kadın öbürü erkek ,ben hamiş olduğuma göre kadın olduğum kesin ,erkek olan sen oluyorsun ama öpen benim nasıl oluyorsa

Son düzenleme:

sen sağsalim bi doğurda orayıda tıka artık bence.gelirrim ben seni görürüm merak etme .ayrıca gök gürüldüyo Allahım bu kadar çabuk dualarımı kabul edeceğini bilmiyrdum

Siz istanbuldunz dimi

yok canım ankaradayım ben
sen sağsalim bi doğurda orayıda tıka artık bence.gelirrim ben seni görürüm merak etme .ayrıca gök gürüldüyo Allahım bu kadar çabuk dualarımı kabul edeceğini bilmiyrdum

canım çift dikiş attırıcam
ALLAH seni emi ,dur hele pazara daha var ,günlük güneşlik olursa görürsün
hem yağmur yağmur ne zorları var gidiyorlar onu anlamadım ,yağmur yağarsa iptal etmeyeceklermi

Peki ankaralimisiniz ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…