- 7 Eylül 2012
- 5.285
- 4.041
- 173
- Konu Sahibi ilkduyansenol
-
tamam son kısmı anlamıştım zaten
şimdi kocanı bırakıp hırsını benden alıcaksın
sizden çok geliri olan birinin sizin evde kıtlıktan çıkmış gibi davranması da ayrıca ayıp .
biz bile bizden düşük gelirli bir insanın evine gittiğimizde ona göre yer içeriz ,yatılı gitsek eve birşeyler alırız ,sonuçta insanların gücü belli yük olmayalım diye.
sizin bu adam tam bir dunkof yaa ,karısıyla neden ayrıldı
senin 3 çocuğun varmış ki zaten
ya sen evini ayırıcak dedinya ben de orayı sanırım ev tutucak olarak algıladım ,benim kafa uçmuş sanırım yaaa
tamam adamın evi hazır eşyasını ayırıcak evi tuttu ama sizde kalıyordu ,doğrumu şimdi
evet seni başkasıyla aldatıyorum
karısı çok baskın kararktermiş,erkek olduğunu hissetmiyormuş her işi ben yapıyım diyormuş,falan filan onun anlattığı böle karşı tarafı bilmiyorum tabii,eline bişey alıp gelme huyuda yoktur ,benim kocam çay yapar eline verir o gelince kahvaltı hazırlar,bir hürmet ikram anlatamam sanki istanbul valisi geldi eve
Benle yaşamıyolar babada onlar ayni evde büyüdügü bir kardeşi olmalı çünkü onlarla aynı evde yaşamadı tamam biliyor bi abi bi ablası var okadar bazen soruyor niye bizle yaşamiyorlar diye onlar büyüdü ikisi yaşiyo diyorum saçma tabi daha anlatmadım bensenin babandan önce başkasıyla evliydim diye söyleyemiyorum anlarmı onuda bilmiyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
yok cnm eşimin amca oğlu ,eşinden ayrıldı evlenmeden önce hafta sonları bizde kalıyordu ,evlendi kapımızı açmadığı gibi ne aradı ne sordu,şimdi boşandı yine haftanın 2 günü bizde,bu yüzden bende eşimle tartıştım ve konuşmuyoruz şimdi
Benle yaşamıyolar babada onlar ayni evde büyüdügü bir kardeşi olmalı çünkü onlarla aynı evde yaşamadı tamam biliyor bi abi bi ablası var okadar bazen soruyor niye bizle yaşamiyorlar diye onlar büyüdü ikisi yaşiyo diyorum saçma tabi daha anlatmadım bensenin babandan önce başkasıyla evliydim diye söyleyemiyorum anlarmı onuda bilmiyorum
o adamın işe yaramadığı düşüncesiz tavırlarından belli bence eşini dinlemeye gerek yok ,insan akrabasına böyle davranıyorsa kim bilir eşine de afedersin ama it gibi davranıyorsun bu densiz ..
ay inanır mısın ben gittiğim eve ne amaçla gidersem gideyim ,hatta 5 dakikalığına bile uğrasam mutlaka az veya çok bir şey alırım ,huyum öyle ,hiç sevmem boş gitmeyi ,çoğu kez kocamı son dakika nerelere götürüp kriz geçirtip birşeyler almışlığım var
hatta çocuklu ailelere de her gittiğimde özel gün olmasına gerek yok mutlaka çocuğa bir şey alırım ,seviyorum ben hediyeyi ,böyle şeyleri ..insanları mutlu etmek lazım dimi.
sana gelsem mesela ohooo yaşadın
kocana diycek lafım yok ,sadece akıllansın diye dua ediyorum ,bir de bir duam daha var ,evinize böyle insanlar bir daha gelmesin ,ayakları kesilsin sizden inş. ,huzurunuzu bozan herşey güzele dönsün
Benm tyzemin basina gelmisti adamin 4 tane cocugu vardi esi olunce teyzemle evlendi teyzemden 1 tane oglu oldu cocuga soylemediler hc bunlar uvey diye cocuk 12 yasina gelnce anlattilar cocuk inanmamis yalan soyluyorsn felan demis 1 hafta kendine gelemems piskologa fln goturmslerdi smdi iyi ama tabi kisiden kisiye degisir bu
Gerçektenmi uf bizde sorun yaşarmıyız bu kadar büyükmü olur sonuçlar allahım yardım et korkuyorum gerçekten biraz daha büyün anlatcam
amin cnm sonuç 37 numara olucak ama kadın olarak ben ona yapıcam ,bende gitmiycem dediğin gibi 1 dönüm bostan yan gel yat osman yapıcam 3 gündür yemekte yapmıyorum zaten çocuğumu doyurıyorum büyük olan ne yerse yesin umrumda bile değil,defalarca söylüyorum millet gider sen benimle kalırsın başkası için benimle tartışma beni üzme diye ama yok ,atla gel valla karşılayım seni bir hafta sonu bazlama ve beypazarı kurusu getirsen yeter
sen ankaraya gelmiyor musun , ozaman görüşelim seninle ,başbaşa takılırız
ben her bayram ordayım cnm inşallah bu senede gelicem yani ama sen doğum yapmış olucaksın dimi?
yok canım ramazan bayramında doğurmuyorum ama bayramda burda olmam herhalde ,burda olursam görüşürüz ama kurbanda doğurmuş olacağım inş. ,bebek görmeye gelirsin fena mı
senide bebelerinide görürüm görürüm sonra çocuk yapmaya 5 yıl daha ara verirrim ,hahaha şaka bi yana çok isterim inşallah denk geliriz cnm
yok canım ramazan bayramında doğurmuyorum ama bayramda burda olmam herhalde ,burda olursam görüşürüz ama kurbanda doğurmuş olacağım inş. ,bebek görmeye gelirsin fena mı
yok be ,benim ikizleri görsen bi daha yapmak istersin ,bıcır bıcırlar
ayy çok özledim yaa bebelerimi.
evet o smile da biri kadın öbürü erkek ,ben hamiş olduğuma göre kadın olduğum kesin ,erkek olan sen oluyorsunama öpen benim nasıl oluyorsa
yok canım ankaradayım benSiz istanbuldunz dimi
sen sağsalim bi doğurda orayıda tıka artık bence.gelirrim ben seni görürüm merak etme .ayrıca gök gürüldüyo Allahım bu kadar çabuk dualarımı kabul edeceğini bilmiyrdum
yok canım ankaradayım ben
canım çift dikiş attırıcam
ALLAH seni emi ,dur hele pazara daha var ,günlük güneşlik olursa görürsün
hem yağmur yağmur ne zorları var gidiyorlar onu anlamadım ,yağmur yağarsa iptal etmeyeceklermi
Kim istanbuldandi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?