- 7 Eylül 2012
- 5.285
- 4.041
- 173
- Konu Sahibi ilkduyansenol
-
hee ben öyle anladım o zaman ,ben de adam hala evinizde akşam geldiğimde o adam gitmezse görürsün gibi konuştun sandım ..
neyse çok kalmamış erkenden gitmiş ,bu sefer kime damladı düşüncesiz
1 bucuk yil oldu :) yappp :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yat biraz yarım saat filan nolcaki kakma hemen dene ne kaybetcen eskiler öyle derler bende duymuştum
kimseye dalamaz biz varken niye gitsinki,eltim aradı şimdi geliyormusun diye pikniğe hayır dedim.hiç bişey olmamış gibi onunla biyere gidemem
yap canım bence tam ideal ,doğana kadar kızın da 2,5 -3 yaşına gelir ,en ideali bence ..
Uyucm sizde dua edn bu ay o mutlu haberi almk istiyorummbenimde ilk sene hiç olmamışdı arkadaşların tavsiyelerine uy
normalde yeter asla yapmam ikinci çocuk diyodum ilk doğum yaptığım günler şimdi rahata çıkmaya başladım yaya yaşadığım yer tenha bahçeli bi evde yaşıyorum çocuk komşu arkadaş vs yok burda yanlızız birde acaba kızıma haksızlıkmı yapıyorum diyorum kardeş açısından of bilmiyorum 3 yaşına falan gelsin ölemi yapıyım diyorum ama birde bizim yaş sorunumuz var ondanda acele etmek istiyorum aman ne bilim kayışı kopardım ya
Uyucm sizde dua edn bu ay o mutlu haberi almk istiyorumm(
adam gitti diyorsunya kime gitti diyorum ,yeni ev mi tuttu yani ,yarım yamalak anlatmapiknik yarın mı ,gitme bence de herifin yalnız gitsin ,biraz sürtsün burnu .sürterse tabi
Minnossum senin icin çok dua etçem çok istiyosun beli tez zamanda bi bebişin okur inşalla canım yer gök dualaymış
kız ev de tuttu anlamadım evi uzak benim evim iş yerine daha yakın o yüzden geliyor ,takılıyor işte nerde akşam orda sabah,piknik pazar zatenn yağmurluymu inşallah burnundan gelir rezil olur.
Cook tsk edermikiz olsn die de et :)
ev tutana kadar bizde kalıcak dedin diye hatırlıyorum ben .
sen de evde keyif yap boşver ohh ,merak ettim şimdi eşin bozulacak mı
İyki girmişim buraya zaman aktı geçti anlamadım hergün burdayım artık♡♥
senin 3 çocuğun varmış ki zatenKızıma kardeş bizde bi istiyoruz bi istemiyoruz çok kararsızım ya bu saatten sonra çocuk bakmak bana çok zor geliyor hadi olsun desem şimdi olmaz bisene sonra yaşım çok geçcek belki hic olmicak napcam bilmem yardım
delirtme beni sen başkasıyladamı konuşuyorsun napıyorsun ,düşünüyorumda ben ölede bişey yazmadım
delirtme beni sen başkasıyladamı konuşuyorsun napıyorsun ,düşünüyorumda ben ölede bişey yazmadım
senin 3 çocuğun varmış ki zaten
ya sen evini ayırıcak dedinya ben de orayı sanırım ev tutucak olarak algıladım ,benim kafa uçmuş sanırım yaaa
tamam adamın evi hazır eşyasını ayırıcak evi tuttu ama sizde kalıyordu ,doğrumu şimdi
Sizi. Bu kada rahatsız eden kim kaynınmi
herşeyi var birisiyle ortak kira ödiycek ordada zaten eşya var,sadece kişisel eşyalarını götürdü.yani dışarıda kalacağı bir sebep yok .benim niye kızdığımı anladınmı şimdi aç değil açıkta değil,ama bana gelince hem aç hem açıkta gibi davranıyor sanki ben alıyorum 3000 maaşı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?