evli,çocuklu,çalışan ,dertleşmek isteyenler buyrun topiğime

hee ben öyle anladım o zaman ,ben de adam hala evinizde akşam geldiğimde o adam gitmezse görürsün gibi konuştun sandım ..
neyse çok kalmamış erkenden gitmiş ,bu sefer kime damladı düşüncesiz

kimseye dalamaz biz varken niye gitsinki,eltim aradı şimdi geliyormusun diye pikniğe hayır dedim.hiç bişey olmamış gibi onunla biyere gidemem

1 bucuk yil oldu :) yappp :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yat biraz yarım saat filan nolcaki kakma hemen dene ne kaybetcen eskiler öyle derler bende duymuştum

Yatiym o zaman deniycm.bunuda :)

kimseye dalamaz biz varken niye gitsinki,eltim aradı şimdi geliyormusun diye pikniğe hayır dedim.hiç bişey olmamış gibi onunla biyere gidemem

adam gitti diyorsunya kime gitti diyorum ,yeni ev mi tuttu yani ,yarım yamalak anlatma piknik yarın mı ,gitme bence de herifin yalnız gitsin ,biraz sürtsün burnu .sürterse tabi

yap canım bence tam ideal ,doğana kadar kızın da 2,5 -3 yaşına gelir ,en ideali bence ..

normalde yeter asla yapmam ikinci çocuk diyodum ilk doğum yaptığım günler şimdi rahata çıkmaya başladım yaya yaşadığım yer tenha bahçeli bi evde yaşıyorum çocuk komşu arkadaş vs yok burda yanlızız birde acaba kızıma haksızlıkmı yapıyorum diyorum kardeş açısından of bilmiyorum 3 yaşına falan gelsin ölemi yapıyım diyorum ama birde bizim yaş sorunumuz var ondanda acele etmek istiyorum aman ne bilim kayışı kopardım ya

ben tek çocuğa karşı bir insanım ,ya çocuk yapmayacaksın ya da yaptınmı kardeşi mutlaka olmalı ,çocuğa yazık değilmi ,hayatta tek mi kalsın ,yarın biz ölünce ne kadar kötü de olsa bir kardeşi olur ,bencil olmamak lazım bu konuda ,ha eşinle sorunların varsa ona bir şey diyemem de ,mutluysan mutlaka kardeş yapılmalı ,bence aralarındaki yaş farkı arttıkça hem sen rahata iyice alışırsın hem çocukların anlaşmaları zor olur ,kuşak farkı olur arada ,ama yakın yaşlardaki kardeşler daha iyi anlaşıyorlar bu bir gerçek .dedimya zaten yapıp da doğana kadar 3 yaşına gelir ufaklık gayet de ideal olur ..
benim 3. sürpriz oldu ama olmasaydı ben seneye tüp bebek yaptırıcaktım zaten ,uzmanların da söylediği 2-3 yaş arasının olması ..

Uyucm sizde dua edn bu ay o mutlu haberi almk istiyorumm (

Minnossum senin icin çok dua etçem çok istiyosun beli tez zamanda bi bebişin okur inşalla canım yer gök dualaymış

adam gitti diyorsunya kime gitti diyorum ,yeni ev mi tuttu yani ,yarım yamalak anlatma piknik yarın mı ,gitme bence de herifin yalnız gitsin ,biraz sürtsün burnu .sürterse tabi

kız ev de tuttu anlamadım evi uzak benim evim iş yerine daha yakın o yüzden geliyor ,takılıyor işte nerde akşam orda sabah,piknik pazar zatenn yağmurluymu inşallah burnundan gelir rezil olur.

Son düzenleme:
Minnossum senin icin çok dua etçem çok istiyosun beli tez zamanda bi bebişin okur inşalla canım yer gök dualaymış

Cook tsk ederm ikiz olsn die de et :)

Son düzenleme:
kız ev de tuttu anlamadım evi uzak benim evim iş yerine daha yakın o yüzden geliyor ,takılıyor işte nerde akşam orda sabah,piknik pazar zatenn yağmurluymu inşallah burnundan gelir rezil olur.

ev tutana kadar bizde kalıcak dedin diye hatırlıyorum ben .
sen de evde keyif yap boşver ohh ,merak ettim şimdi eşin bozulacak mı

Kızıma kardeş bizde bi istiyoruz bi istemiyoruz çok kararsızım ya bu saatten sonra çocuk bakmak bana çok zor geliyor hadi olsun desem şimdi olmaz bisene sonra yaşım çok geçcek belki hic olmicak napcam bilmem yardım

İyki girmişim buraya zaman aktı geçti anlamadım hergün burdayım artık♡♥

senin 3 çocuğun varmış ki zaten

delirtme beni sen başkasıyladamı konuşuyorsun napıyorsun ,düşünüyorumda ben ölede bişey yazmadım

ya sen evini ayırıcak dedinya ben de orayı sanırım ev tutucak olarak algıladım ,benim kafa uçmuş sanırım yaaa
tamam adamın evi hazır eşyasını ayırıcak evi tuttu ama sizde kalıyordu ,doğrumu şimdi
evet seni başkasıyla aldatıyorum

Son düzenleme:

herşeyi var birisiyle ortak kira ödiycek ordada zaten eşya var,sadece kişisel eşyalarını götürdü.yani dışarıda kalacağı bir sebep yok .benim niye kızdığımı anladınmı şimdi aç değil açıkta değil,ama bana gelince hem aç hem açıkta gibi davranıyor sanki ben alıyorum 3000 maaşı

Sizi. Bu kada rahatsız eden kim kaynınmi

yok cnm eşimin amca oğlu ,eşinden ayrıldı evlenmeden önce hafta sonları bizde kalıyordu ,evlendi kapımızı açmadığı gibi ne aradı ne sordu,şimdi boşandı yine haftanın 2 günü bizde,bu yüzden bende eşimle tartıştım ve konuşmuyoruz şimdi

tamam son kısmı anlamıştım zaten
şimdi kocanı bırakıp hırsını benden alıcaksın
sizden çok geliri olan birinin sizin evde kıtlıktan çıkmış gibi davranması da ayrıca ayıp .
biz bile bizden düşük gelirli bir insanın evine gittiğimizde ona göre yer içeriz ,yatılı gitsek eve birşeyler alırız ,sonuçta insanların gücü belli yük olmayalım diye.
sizin bu adam tam bir dunkof yaa ,karısıyla neden ayrıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…