- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
- Konu Sahibi ilkduyansenol
-
aranızda bişeymi yaşandı sen neden aramadın?
maşallah kocaman olmuş ..çok ara bırakmak da iyi değil bence ,kardeşi olsun evladının bence ,eşini düşünme yavrunu düşün,bence kardeşsizlik ne olursa olsun zor bir durum ,mutlaka bir kardeş olmalı ,arası çok açılınca kardeşlerin anlaşması da zor oluyor,ben o yüzden aralarını çok açmadım , ne yapalım evlilik denge işi ,hiçkimseninki dört dörtlük değil sonuçta ama eksilerinden çok artılarına bakmak lazım
merhabalar bende aranıza katılabilirmiyim
bazı arkadaşları tanıyorum aranızda
biz anlaşamıyoruz canım aramızda çok şey yaşandı tartıştık baya o yüzden aramıyorum iletişimi kestik
merhabalar bende aranıza katılabilirmiyim
bazı arkadaşları tanıyorum aranızda
bak şimdi çok yakın bir arkadaşımın hafta sonu düğünü vardı ve aylar once söyledim eşime.düğünden bir gün önce yarın beim iş yemeğim var dedi. tamam olabilir ben çocuğu götürmek istemiyorum dedim çünkü sevmiyor düğünü.tamam ağbimlere bırakırım dedi.bende düğün dönüşünde alıcam çocuğu.bu arada altında araba var ben taksiyle gidiyorum ben bırakıyım demiyor.neyse düğün bitti eve döndüm çocuğuda aldım.gittiği yer uzak gece aradı ben amcamda kalıcam bu saate gelmeyim dedi iyi tamam dedim.sabah geldi anneler günümü kutlayacakmış bana 90 tl lik bir vileda alıcaktım dedi bende alsaydın keşkede bende o viledanın sapıyla kovalasaydım seni dedim:))))) şaka gibi adam ya
valla bizimde öle iletişimi ben kestim kendisi ayda yılda bir uğrar ben hiç gitmiyorum
mrh canım seni diğer topicten tanıyorum
bak şimdi çok yakın bir arkadaşımın hafta sonu düğünü vardı ve aylar once söyledim eşime.düğünden bir gün önce yarın beim iş yemeğim var dedi. tamam olabilir ben çocuğu götürmek istemiyorum dedim çünkü sevmiyor düğünü.tamam ağbimlere bırakırım dedi.bende düğün dönüşünde alıcam çocuğu.bu arada altında araba var ben taksiyle gidiyorum ben bırakıyım demiyor.neyse düğün bitti eve döndüm çocuğuda aldım.gittiği yer uzak gece aradı ben amcamda kalıcam bu saate gelmeyim dedi iyi tamam dedim.sabah geldi anneler günümü kutlayacakmış bana 90 tl lik bir vileda alıcaktım dedi bende alsaydın keşkede bende o viledanın sapıyla kovalasaydım seni dedim:))))) şaka gibi adam ya
buna mı takıldın sen şimdinresine takıldın ki
bunlar çok ufak şeyler takma kafana
evet tanışıyoruz nasıl oldun biraz daha iyisindir inşallah diger topikte yazdığımı okudun mu sana
hahahha valla ya iyiki almamışım dedi.bende dedimki madem sen arabanı onu bunu taşımak için kullanıyorsun hafta sonu bize gelince hep yorgun bende kendime araba alıcam dedim.o almazsın diyor ben alıcam diyorumm.bu zamana kadar evdeki bütün yenilenmiş şeyleri ben aldım ilk güz kızdı 3 gün surat yaptı sonra normale dönerdi.bunuda söleyim dedim ,söylemez olaydım en azından ev alma gibi bişey çıkarsa peşinat olur diyorum yok diyo .hafta sonu gözüne bakıyorum bizi dışarı çıkarsın diye yok.habersiz iş yapmayım diyorum soruyorum işte yine yok.
hayır tabi bizim şuanki tartışmamız araba alma yüzünden.ben heryere kendim gidiyorum yani gece acillik bişey olsa taksiyle gidiyorum vs ama akrabaları aradımmı hemen fırlıyor yataktan giyinip nereye gidilecekse gidiyor.bu araba onlara mı özel niye ben heryere taksiyle gidiceksem araba almıyım ki?
canım sen kullanamıyomusun işin olduğunda al arabayı git,bizde öyleydik başlarda annemlerin evi uzaktı 2 çocukla gidip gelmek işkence gibi oluyodu ben ehliyet alalı çok rahatladım her yere kendim gidebiliyorum gerçekten araba büyük rahatlık
ben kendi adıma eşimin onayını almadan araba olayına gireşemem
sende o cesaret varmı ilkduyansenol
hım anladım :26:yok onun iş yerinin arabası o yüzden almıyorum.istememde zaten
canım bende hiç cesaret edemezdim önceki işyerim çok uzaktı servis bulamıyodum inat ettim biraz aslında eşimde vardiyalı çalışıyo mecbur oğlanı kreşe götürüp getirecek kimse olmayınca kullanmak zorunda kaldım,tamamen pratik yapmak çok önemli ben bu şekilde geliştirdim kendimi sende eşinle arabayı alıp boş biryerlerde çalış yavaş yavaş trafiğe çıkarsın.banu ne güzel araba kullanabiliyorsun demek
bende ehliyet var ama cesaret yok
sağolsun o cesareti verdi bana sinir ede ede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?