Evli, çocuklu... Ne yapmaya çalışıyor bu adam?

Chloelve

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2018
583
265
103
Merhaba,

Serbest meslek sahibiyim. Kendime ait bir işyerim var. Dolayısıyla insanlarla sürekli iletişim halindeyim.

Bir aile var, sürekli gidip geliyorlar. Karı koca genç insanlar bir de ufak çocukları var. Beni çok sevdiklerini her zaman söylüyorlardı. Sen bizim kardeşimiz gibisin vs diye muhabbete hep giriyorlardi. Neyse instagramdan eklediler zamanla. Kadın sadece beğeni falan atıyor ama adam surekli yazmaya başladı. Giriş hep aynı kardeşim aşağı kardeşim yukarı. Başta normal cevap veriyordum ama artık günün 2-3 saati yazmaya başladı. Cevap vermediğim halde soru sorup durdu. Bir aydır aralıklarla yapıyordu bunu. Aynı zamanda çikolata vs de getirmeye başladı.

Dayanamadım en son rahatsız oluyorum yazip durmayın dedim. Panikledi yanlış anladın vs demeye başladı. Bugün de iş yerime geldi gozleri yasarmis. Ciçek getirmiş kardeşime diye. Aşırı sinirlendim. Çöpe attım çiçekleri. Calisanim da vardı o da şaşırdı anlayamadı durumu.

Uzatacak büyük ihtimal. Ne yapmaya çalışıyor?

Düşünüyorum acaba niyeti kötü değil de eline yüzüne mi bulaştırdı acaba

Çünkü düzgün bir duruşu var adamin
O zaman bekle. Bir daha yazarsa "lütfen yazmayın bir daha uyarmycam" de. Devam ederse söyle gitsin eşine. Kaç kez uyaracaksın sonuçta

Saçma bir tavır içinde . Eğer rahatsız olduysanız , görüşmeyin . Zorunda da değilsiniz herhalde . Nedense gıcık bir adam gibi hissettim .

Ne yaziyor ki surekli? Belki hic arkadasi esi dostu da olmayabilir adamin. Var boyle garip tipler surekli konusan arayan soran. Ama cicek getirecek kadar neden abartmis? Ayrica gozleri de yaşli diyorsunuz. Valla cok garip. o_O

Merhaba,

Serbest meslek sahibiyim. Kendime ait bir işyerim var. Dolayısıyla insanlarla sürekli iletişim halindeyim.

Bir aile var, sürekli gidip geliyorlar. Karı koca genç insanlar bir de ufak çocukları var. Beni çok sevdiklerini her zaman söylüyorlardı. Sen bizim kardeşimiz gibisin vs diye muhabbete hep giriyorlardi. Neyse instagramdan eklediler zamanla. Kadın sadece beğeni falan atıyor ama adam surekli yazmaya başladı. Giriş hep aynı kardeşim aşağı kardeşim yukarı. Başta normal cevap veriyordum ama artık günün 2-3 saati yazmaya başladı. Cevap vermediğim halde soru sorup durdu. Bir aydır aralıklarla yapıyordu bunu. Aynı zamanda çikolata vs de getirmeye başladı.

Dayanamadım en son rahatsız oluyorum yazip durmayın dedim. Panikledi yanlış anladın vs demeye başladı. Bugün de iş yerime geldi gozleri yasarmis. Ciçek getirmiş kardeşime diye. Aşırı sinirlendim. Çöpe attım çiçekleri. Calisanim da vardı o da şaşırdı anlayamadı durumu.

Uzatacak büyük ihtimal. Ne yapmaya çalışıyor?

S.çarım böyle kardeşliğe
Adama bak kardeş ayağına bayağı yürüyo
Yüz versen kardeş mardeş demez. Ters teperse diye önce kardeşim diyerek yolunu açıyo.

İğrenç adam gerçekten, ben anlamıyorum bu yaratıkları, geçenlerde banada benzeri oldu, karısına o kadar üzüldüm ki, maalesef kadının iletişim numarası yok bende, olsa söylerdim.... bence Korkutun o yaratığı, eşine söylerim diye....

Ya havadan sudan herşeyden mütemadiyen yazıyordu

Hatta bir ara şey demeye başladı. Kendini neden bu kadar sevdirdin sen kardesim bir insan nasil bu kadar sevilir falan

Durum garip ancak direk yanlış anlayacak bir durum yok. Sadece temkinli yaklaşacağınız bir olay. Uyardığınız halde devam ederse o zaman işin rengi değişmeli.

Durum garip ancak direk yanlış anlayacak bir durum yok. Sadece temkinli yaklaşacağınız bir olay. Uyardığınız halde devam ederse o zaman işin rengi değişmeli.
Bende diyorum karakteri mi bu

Ama ne olursa olsun rahatsız edici

Back
X