Evli, çocuklu... Ne yapmaya çalışıyor bu adam?

Ya o kadar mutlu duruyorlar ki dışardan

Canımı çok sıktı

O kadar mutlu ki baska sulara akiyor. :KK45:Hani bi isini yapsan da minnet duysa tamam ama cicek gondermek nedir, surekli yazmak nedir.

+ Bir de su geldi aklima aklinda biri var ve seni ona ayarlamaya ugrasiyor olmasin. Evet cok fazla dizi izliyorum ve komplo teorilerim fazladir. Tamam gittim. :KK70:

O kadar mutlu ki baska sulara akiyor. :KK45:Hani bi isini yapsan da minnet duysa tamam ama cicek gondermek nedir, surekli yazmak nedir.

+ Bir de su geldi aklima aklinda biri var ve seni ona ayarlamaya ugrasiyor olmasin. Evet cok fazla dizi izliyorum ve komplo teorilerim fazladir. Tamam gittim. :KK70:
Öyle bir durum oldu bana başta bir arkadaşını demişti

Istemiyorum dedim kapandı konu

Ama bir aydır o konuyu açmadan kendisi yazıyor ısrarla, daralttı artık

Sinir oluyorum ya evli adamlarin bubtarz hareketlerine. Allah askina karina al cikolatayi çiçeği. Baska bir kadına niye alıyorsun? O an turnaya gitmissindir posetinde falan fazla vardir verirsin. Ama ozellikle yapilmaz ki. Tavrinizi koyun gerekirse karisiyla konusun.

Bazı tipler biraz safca oluyor. Gereksiz luzumsuzluk yapıyorlar. Öyle birşey olmasın sakın

Hep de biz yanlis anlariz zaten. Kardesim sen de yanlis anlasilacak seyler yapma... ozur dilemek icin bile cicek almis adam... nesi dogru ki bunun. Sanki kardesi gibi gordugu birinin degil de sevgilisinin gonlunu yapiyor...
Beni biri yanlis anlasa gider konusurum ama cicek almam.

kardeşimiz gibisin
İster kız erkek arkadasliklarindaki olsun, ister ailece gorusmelerde olsun şu "kardeşim" saçmaligindan bir hayırlı sonuc ciktigini ben gormedim. Birgun gorursemde bir dişimi buna ayırdım, gorursem o dişimi kiracam :)))

Kardeşmiş.
Salak, mal değneği..
Daha da yazmak istiyorum da malesef..

Merhaba,

Serbest meslek sahibiyim. Kendime ait bir işyerim var. Dolayısıyla insanlarla sürekli iletişim halindeyim.

Bir aile var, sürekli gidip geliyorlar. Karı koca genç insanlar bir de ufak çocukları var. Beni çok sevdiklerini her zaman söylüyorlardı. Sen bizim kardeşimiz gibisin vs diye muhabbete hep giriyorlardi. Neyse instagramdan eklediler zamanla. Kadın sadece beğeni falan atıyor ama adam surekli yazmaya başladı. Giriş hep aynı kardeşim aşağı kardeşim yukarı. Başta normal cevap veriyordum ama artık günün 2-3 saati yazmaya başladı. Cevap vermediğim halde soru sorup durdu. Bir aydır aralıklarla yapıyordu bunu. Aynı zamanda çikolata vs de getirmeye başladı.

Dayanamadım en son rahatsız oluyorum yazip durmayın dedim. Panikledi yanlış anladın vs demeye başladı. Bugün de iş yerime geldi gozleri yasarmis. Ciçek getirmiş kardeşime diye. Aşırı sinirlendim. Çöpe attım çiçekleri. Calisanim da vardı o da şaşırdı anlayamadı durumu.

Uzatacak büyük ihtimal. Ne yapmaya çalışıyor?
ne önemi var ne yapmaya calistiginin silin engelleyin bu kadar basit zaman kaybı dusunmeniz bile

Back
X