Evli deilim ama nianlym:(

meli_su

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2009
64
0
86
Adana
9 ay oldu nişan olalı.düğün falan konusunu hiç açmıyorlar açmadılar da.biz bi ayrılma evresi geçirdik gibi oldu ondan önce kayınvalıde arardı hal hatır falan.ama ayrıldık gibi oldu annesi geldı konuştu neyse bi şekilde barıştık ama kayınvalide o zamandan beri aramaz oldu aramız açıldı iyice ailelerin.neyse bunuda geçtim.nişanlım çok ilgisiz ya 3 yıl flört ettik okadar istiyordu evlenemeyi nişan olduktan sonra boşvermişlik oldu hiç bana danışmaz haber etmez gündüz işinin yoğunluğundan aramaz eve gelınce gece saat 9 10 dan sonra arar.ya o kadar kötüyüm ki ne yapacam bilmiyorum alışmışım ona vazgeçmek çok zor gibi.dün gündüz 11 gibi aradım ne yapıyorsun diye yeni kalkmıs şehir dışına çıkacakmıs aramasam haber etmez bilirim.neyse azıck konuştuk başım ağrıyor askım kapatıyorum ararım azsonra dedı sesı garıp böyle tamam dedım kapattık.12 den sonra abim geldı eve nişanlını gördüm kuzenleriyle birlikte(kız) kendıne alışveriş yapıyormus dedı sasırdım böyle bana başım ağrıyor derken.bana söylemesini isterdim bişeylere bakalım aşkım bana deemesini isterdim ama baktım 2 kuzenini almıs çıkmıs carsıya neyse yanlarına gittim.öptü falan.soğuk davrandım.öyle ayrıldık cıktılar yola.5 saat sonra sj cektım kendı başına buyruk olmaya devam et falan bu tarz bısıler yazdım cvp yazmadı aradım nosu meşgul tekrar msj yazdım cvp yok aramadım bıdaha ne yapmak isityor anlamıyorum artık seviyrm diyor ama düğün konusu açılınca kapatmaya calısır geçiştirir falan.çok üzülüyorum bu duruma kaç kez konuştum bızımkıler konuştu faydası olmamıs.fikirlerinizi bekliyorum gözlerim şişti ağlamaktn ne yapacm bilmiyorumçok üzgünüm:

Nişandan önce düğün tarihini konuşmadınız sanırım..
Bence bu konuda yanlış yapmışsınız..
Bir an önce nişanlınızla oturup geleceğinize yön verin..

Anlattıklarınıza göre bir tutarsızlık var nişanlınızda...

Bence ciddi ciddi bir kez daha konuşun niyetini öğrenmeye çalışın...

Başta üzülün bence evlenip de sonra üzülmekten daha iyidir bu sözüme inanın...

Hakkınızda hayırlısı olur inşallah....

Hmmmm....

Sahsi fikrim....Karsima alir adam akilli konusurdum...Derdin ne? Neden bana böyle davraniyorsun? Nedir bu sogukluk? derdim....kafamda soru isareti yapan herseyi sorardim..

Sonra bakardim hal ve hareketleri degistimi, egerki yine ayni tas ayni hamam ise....

Yoluma bakar ve güle güle derdim....cünkü simdiden böyle ilgisiz davranan evlendikten sonra dahada ilgisizlesir.....

genelde bu durum evlendikten sonra yaşanır ama sizinki nişanlıyken nasılsa çantada keklik tutumuna bürünmüş lmaz:
nasıl başlarsa öyle devam eder lütfen evlilik kararınızı bir daha gözden geçirin gerçekten istediğiniz böyle bir erkekmi a.s.

bence şimdi sizin tavır alma sıranız gelmiş, aynen onun size yaptığı gibi siz ona uzak davranın arayıp sormayın ilgilenmeyin , bence o tavana değmiş azcık aşağı insin ..................
eğer sorun devam ederse onunla muhatap bile olmaya değmez bence ailenizle konuşun derim ... neme lazım evlenince de aynı serinlik devam eder bi de ; ne oluyo deyince de e sen istedin ille evlenmeyi filan deyiverir .........

karşına al konuş devam edecekse etsin böyle olacaksan bitsin de kesin tavrını koy,kendini bulunmas hint kumaşımı sanıyo o,üzülüp ağlama seni düşünmeyen insana değermi yaa madem kuzenleriyle iyidi onlarla evlensin töbe töbe.konuşturuyolar insanı yaa

canım ben senin yerinde olsam yol veririm giderdi yapıcı olmak lazım biliyorum ama böyle şeylere dayanamıyorum ben yaaa daha ortada fol yok yumurta yok daha şimdiden böyleyse ileride Allah kerim yani ....

Ben nedensiz yere böyle davranılsa meraktan ölürdüm herhalde...

ciddi anlamda konuşurdum.. ki bana böyle davaranılsa artık sevilmediğimi, evlenmek istemediğini ama ayrılmaya da çekindiğini düşünürdüm...

olmazsa olmaz ama kimsenin bu şekilde davranmaya hakkı yok...

sanki zorla mı evleniyorsun ...

bence ciddi bir şekilde konuşman lazım ve ona bu ilişkiye devam yada ayrılma ile ilgili kesin bir karar verme aşamasında olduğunu hissettir...

daha önce konuştum kızlar neden böle oldun dedim işlerini bahane ediyor hep geçenlerde knt yokmus aramıyordu hep ben aradım knt aldı değişen bişey yok bu anlattıklarımla bitmiyor daha sı var aslında ben en basıtını anlattım size yol vermem gerekti çoktn ama...... bide erkeğin büyük olması lazım derler yaşla alakası yokmuş bunu öğrendimmm.aramızda 14 yaş varda.hala aramadı ben g.. baya kaldırdım sanırım.ama öyle çok fazla bunalttgmda olmadı her dk aramadım her dk senı sevıyorum demedim tavır almanın zamanı geldı de geçiyor sanırım dimi.. ayrıca evlilik konusunu bizimkiler mi açacak bu uygun olmaz diye düşünüyorum.hani bize bişey de demiyorlar durumumuz yok yapamayız durumlarıda iyi ama yada olumsuz bişey varsa onuda söylemiyorlar ben nişanlıma sordugumda para kazanmamız lazım diyor işi de iyi aslında geçen arkadasım saka karısık şey dedı ee ne zamn düğün ya falan dedı cvp şu oldu biz böyle iyiyiz dimi aşkım dedi şaşırdım bende bakmış kalmışım ne diyor bu diye.hani olumsuz bişey demiyor bana konustugumuzda ama hiç açmıyorlarda evlılık konusunu. nasıl iş anlamdım ilgisiz şimdi bide kıskandırma huyu başladı beni kıskandırmaya çalışıyor sinirr ya(((((

ne yapacağını biliyorsun kaydirigubbakcemile ayrılacaksın :1closedeyes:

şimdiden böyle ilgisiz ise hepsi evlenince çekeceğin var demektir yol yakınken bitir ilişkiyi derim :1hug:

biran önce otur konuş ne karar alınacaksa alınsın.belirsizlik kadar kötü bişey yok.hastayım deyip dışarı alışverişe çıkması düğünden kaçması pek iyiye işaret değil açıkçası.açık açık oturun konuşun.

Kolay kolay ilişkilerin bitirilmesi taraftarı bir insan değilim ama görünen köyde kılavuz istemiyor.
Genelde evlilikte yaşanan sorunları siz nişanlılıkta yaşamaya başlamışsınız.
Sizin şu ande canım cicim yaşıyor olmanız gerekirken,ciddi bir kopukluk söz konusu
Öncelikle oturup enine boyuna tartışın meseleyi
Baktınız değişsen bir şey yok,bakın yolunuza
Bir hayatı böyle yaşamak çok zor çünkü
Yarınlar dahada bunaltıcı olabilir.

Bencede yapılması gereken bu.

ne demek biz böyle iyiyiz hayatı boyu nişanlı kalmayı mı düşünüyor kendileri
sen böyle iyi olmaya devam et deyip yol verirdim
ve anladığım kadarıyla sana söylemeye çekindiği bişeyler var ayrılmak gibi olabilir
araya böyle soğukluk koyarak ilgisiz davranarak uzak kalarak bunu ima ediyor olabilir
yada bu şekilde senin onu terketmeni sağlamak istiyor olabilir

canım ağlama boşver o gezsin tozsun sende oturup ağla
ilk önce karşına al konuş canını sıkan ne varsa söyle sana bahanelerle gelmemesini söyle ve geleceğimiz hakkında sen ne dşünüyosun diye sor
baktın umursmıyo bahaneler uyduruyo
kendini hırpalamana hiç gerek yok güzelim

amaaannn bu erkekler manyakmı ne beee öfffff...:mymeka:

sıktılar iyice boşver kızım ya salla gitsin.....:1closedeyes:

e hali vasa görsün sen bu adamdan hala umutmu ediyosun?lmaz:

seninki nişanlılığın anlamını kavrayamamış herhalde..
nişanlılık dönemi evliliğe hazırlık dönemidir..
bunu ona hatırlatmalısın...
hazırlık birşey yapmıyor sevgili gibi takılır nişanlılın ona verdigin artııı rahat oluşu ailelerin biliyor oluşu....
bu rahatlıgı ona verme..
ailem kızıyor de...
ailesiylede konuşsun senin ailen..
bu ayıp değil..
bizlerde nişanlı fazla tutulmaz.. ailen düğünüe nezaman yapnayı planladıklarını sosrsun..
ona bizde hazırlığımızı yapalım desinler .. baban hatta desin...

ben olsam bu kadar beklemezdim bile.anında ayrılırdım.nişan olmadan konuşmalıydınız.nişan neden yaptınız ki o zaman.allah hayırlısını versin.bence iyi düşünün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…