9 ay oldu nişan olalı.düğün falan konusunu hiç açmıyorlar açmadılar da.biz bi ayrılma evresi geçirdik gibi oldu ondan önce kayınvalıde arardı hal hatır falan.ama ayrıldık gibi oldu annesi geldı konuştu neyse bi şekilde barıştık ama kayınvalide o zamandan beri aramaz oldu aramız açıldı iyice ailelerin.neyse bunuda geçtim.nişanlım çok ilgisiz ya 3 yıl flört ettik okadar istiyordu evlenemeyi nişan olduktan sonra boşvermişlik oldu hiç bana danışmaz haber etmez gündüz işinin yoğunluğundan aramaz eve gelınce gece saat 9 10 dan sonra arar.ya o kadar kötüyüm ki ne yapacam bilmiyorum alışmışım ona vazgeçmek çok zor gibi.dün gündüz 11 gibi aradım ne yapıyorsun diye yeni kalkmıs şehir dışına çıkacakmıs aramasam haber etmez bilirim.neyse azıck konuştuk başım ağrıyor askım kapatıyorum ararım azsonra dedı sesı garıp böyle tamam dedım kapattık.12 den sonra abim geldı eve nişanlını gördüm kuzenleriyle birlikte(kız) kendıne alışveriş yapıyormus dedı sasırdım böyle bana başım ağrıyor derken.bana söylemesini isterdim bişeylere bakalım aşkım bana deemesini isterdim ama baktım 2 kuzenini almıs çıkmıs carsıya neyse yanlarına gittim.öptü falan.soğuk davrandım.öyle ayrıldık cıktılar yola.5 saat sonra sj cektım kendı başına buyruk olmaya devam et falan bu tarz bısıler yazdım cvp yazmadı aradım nosu meşgul tekrar msj yazdım cvp yok aramadım bıdaha ne yapmak isityor anlamıyorum artık seviyrm diyor ama düğün konusu açılınca kapatmaya calısır geçiştirir falan.çok üzülüyorum bu duruma kaç kez konuştum bızımkıler konuştu faydası olmamıs.fikirlerinizi bekliyorum gözlerim şişti ağlamaktn ne yapacm bilmiyorum
çok üzgünüm: