Evli erkeğe aşık olan kadınlar

Themiscan

Guru
Kayıtlı Üye
18 Mart 2015
2.662
4.918
333
Forumda da denk geliyorum Adam evli hatta çocuğu var. Herkes aynı şeyleri yazıyor: karısıyla zaten anlaşamıyormuş, sevmiyormuş, boşanacakmış. Allah aşkına sizde hiç akıl yok mu? Vicdanda mı yok? Böyle bir günaha Nasıl ortak olabiliyorsunuz ? Nasıl o kadının çocuklarının ahını alabiliyorsunuz? Hepsi de bir de ağlıyor o kadınlar için çocuklar için. Sizde zerre kadar merhamet duygusu olsa daha Adamın evli olduğunu duyduğunuz an uzaklaşırsınız. Aşk mış sevgiymiş. Aşkınız da sevginiz de batsın. Bir de yok işte ben böyle hayal etmemiştim vs diyorsunuz. Bunun adı başka bir şey de.. Neyse.
Bunları kim olarak yazıyorum biliyor Musunuz? Ben bu laflara çok aşinayım. Babamda yaşadık biz bunu. Ben 18 küçük kardeşim 7 yaşındaydı.
Aynı şeyleri duydum
-zaten anneni sevmiyormuş( evet ondan 20 yıl aynı yastığa baş koydular )
-ben hiç böyle hayal etmemiştim( başka erkek mi kalmadı)
-ben beyaz gelinlik giyemedim sen giydin( benle kendini ne diye kıyaslıyorsun ben evli Adamla mı ilişki yaşadım bir de Adam evliyken KAZAYLA hamile mi kaldım)
Aldığı ahların haddi hesabı yok. Sadece annemin ahı yeter ona yerin dibine girmesi için.
Şimdi sevgili genç kızlar
Ben de gencim bakın 22 yaşındayım. Benim de kalbim var hormonlarım var ama ondan evvel bazı değerler vardır ahlak gibi vicdan gibi. Ben evliyim hem de kendimden 14 yaş büyük biriyle. Evli olduğunu duyduğum an sen yoluna ben yoluma derdim. Ben de aşık oldum ama birinin ahını alacak kadar düşmem asla
Bakın kınamıyorum insan kınadığını yaşamadan ölmezmiş. Gerçi yaşadım da tekrar yaşayacak takatim yok. Lütfen hem kendi hayatınızı hem başkalarının hayatını mahvetmeyin. Bugün eşine yalan söyleyen yarın size de söyler. Bugün onu aldatan yarın sizi de aldatır unutmayın

insan kendini 2. kadın olmakla daha fazla aşağılayamaz sanırım.Hiç mi kendilerinin bir değeri yok ben anlamıyorum..yaşadıklarınız çok kötü gerçekten..Kökü kurumuyor ki böyle kadınların da erkeklerin de..

böyle varlıklar kadın değildir.
dünyada milyarlarca erkek var gidip evli erkeğe yamanmak leşten farkları yok.

benim dileğim şu o ucubeler için; bu evli adamlar zaten şerefsiz adi olanlar ama ayrıldıklarında bu bayanlar gidip bekar birine aşık olsunda adam yerin dibine soksun geçmişinde ki rezilliği öğrenipte kabul edemesin inşallah pisliklerinde boğulsunlar..

(bu konuda katıyım başıma gelmedi hiç bir konuda ama kayıtsız kalamıyorum bu iğrençliğe)

B
Boşanıcam diyen Adama boşan öyle gel diyebilmek lazım. Yeni tanıştığı bir insana boşanıcam dedi diye bir insan Nasıl güvenebilir

Zerre kadar olumlu bir yön bulup da bakabileceğim bir konu değil bu hal.
Aşk denilen şey benim için kutsaldır ve bu kutsallık, onursuzluk-vicdansızlık-bencillik gibi sıfatlarla yoğrulduğunda adı farklı bir şey olur.

Hayat kadınına saygı duyarım da, bile isteye evli adamla birlikte olan kadına hiçbir şartta saygı duymam.
Çünkü biri mesleğim der yapar çatır çatır parasını alır, işidir; biri ise çoluğu çocuğu kimseyi görmez kendi hissi zevkine "Aşığım" kılıfını uyduracak kadar adidir. Ve bir adi, ancak bir başka adi ile aşk(!) yaşıyordur böylesi bir halde.

Bi onlarda var sanki kalp(!) bizimki su pompası zaten.
Biz de genç olduk, ne hatalar yaptık, ne yanlışlara karıştık, ne uçurumlardan döndük, herkes kendi çapında bir şeyler görüp geçiriyor şu dünyada... Zararım olduysa kendime olmuştur en fazla, aşık olunmaması gereken birine aşık olduysam yutmuşumdur haberi dahi olmamıştır karşımdakinin. İşte bu yüzden anlamıyorum başkalarının hayatlarına fütursuzca karışabilen, bilerek bir ilişkiye göz dikenleri...

Al erkeği vur kadına, al kadını vur erkeğe...
Cinsiyeti olup, şahsiyeti olmayan mahluklar.

Son düzenleyen: Moderatör:
B
Boşanıcam diyen Adama boşan öyle gel diyebilmek lazım. Yeni tanıştığı bir insana boşanıcam dedi diye bir insan Nasıl güvenebilir

Bunu bir erkek nasıl diyebilir? Biriyle 3 ay sevgililiğim oldu adam evliymiş ve ayrıldıktan sonra ögrendim. Şans eseri ve iki çocuğu varmış. Benim duygularım ne olacak? Ben yaşadıgım şoku kime anlatıcam? Erkekleri bu kadar masumlaştırmayın istediğim o.

Bekar Erkekler kurudu ya ondan. Bide cazip geliyor herhalde! Ama tabi bu kadınlarda empati yeteneği olmadığı için evdeki kadının çocukların ne yaşadığını anlamıyor lar ya da işlerine gelmiyor. Ya kendi çocugu na faydası olmayanın sana ne faydası dokunur ya bunu anlamak bu kadar zor mu . Ve bu adamlar eşlerinin çocuklarının rızkını bu kadınlarla yer içer ler. Ve bizim kızlarda neymiş ellerinde değilmiş aşık olmuşmuşlar!? Hı hı evet aferin sana alkışş yapmamızı bekliyorlar !

Ben bilerek buna sebebiye verenleri kastettim mesajımda. Bilmediğin bir şey için seni kimse yargılamaz

Normal hayatta dediğiniz gibi evli erkekle ilişki yaşayan erkekler bize hep itici geliyor.Ama çoğu dizilerde görüyoruz ki ,evli erkekle yaşayan kadınlar masum ,eşi cadoloz bir kadın konumuna düşürülüyor.Evli kadını değil de diğer kadını savunan oluyor dediğiniz sebeplerden ötürü.Yok aşık değilmiş,yok eşi anlayışlı değilmiş,ilgisizmiş vs.Çevremde bu tür ilişkiler yok ama dizilerdeki bu durumlarda ,milletin desteklemesi de tuhaf geliyor bana.

Evli erkek bana evli olduğunu söylemeden 3 ay benle sevgili oldu. Ve bekar bir erkekten hiçbir farkı yoktu. Sen şimdi bu adamımı savunuyosun?

Bu adami kimse savunmuyor ama 3 ay da cok uzun bir sure degil. Ogrendiginiz Tamamen ustunu cizip cope attiysaniz bu iliskiyi o zaman ortada tek suclu afam olur ama bile bile devam ettiyseniz cok masum olmazsiniz.

Ben de evliyken böyle aldatildim boşandım. Kadın umurumda değildi ben hayat arkadaşım dediğim adama bakarım. O da kadına ne yalanlar uydurmus yok karım cahil yok insan içine cikaramiyorum yok çok sisko yok bakımsız vs vs.. Bunları da yazismalarindan okumuştum. Nasıl bir iğrenç adamla evliymisim şok olmuştum. Bunu yapan kadinlar da hiç masum değil ama herkes kendinden sorumlu o kocis dediğimiz adamların bir çoğu böyle igrenclik ler yapıyor. Allah hayırlı seker nasip etsin herkese

Bu konuda söyleyecek çok sözüm var ama kısa keseceğim. Kocanızı elinizden almalarından korkmayın diyenlerde olacaktır. Fakat rica ediyorum baba veya annenin ve 3.kişinin rezilliklerinin küçük bir çocuğa neler yaşatacağını unutmayın. Hiç bir şey günahsız o çocukların göz yaşına değmez. O nedenle asla ama asla buraya metres olarak yazanların sözde acılarına empati yapamam. Beni, ailemi mahveden babama olan tiksintim hiç bir zaman geçmeyecek. Baba sıfatlı şahsa ve bu iğrençliğine ortak olup benim daha cok göz yaşı dökmeme vesile olan o namussuz kadının suçunu hiç bir şey hafifletemez. Bunun kefareti yok benim gözümde. Çünkü içimdeki yara kapansada izi hep daim kalacak. Ağırlığını hep hissediyorum. Ve evet erkeğin o..pusu ve kadının o...pusu fark etmeksizin hepiniz iradesiz, leş ahlaklı basit mahluksunuz.

Tövbe edebilirsiniz, Allah affedebilir ama o küçük çocuğun gözünde yani benim gibilerin gözünde her daim o...pu olarak kalacaksınız. Lütfen tüm o iğrençliğinizi aşk olarak nitelendirmeyin, çünkü değil. Sadece ruhunuz fahişe başka bir sebep yok.

Not: kendimi kibledim merak etmeyiniz. Fakat içimizdeki metresler bunu okumanızı istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Evet tv. De Dahi , birinci eşi aldatmak hak diye gösterilmiş.

Ve enteresan bir şey , kadın aldatıyorsa yan ve kötü karakter, erkek aldatıyorsa başrolde ve iyi / mağdur karakter :)

Genelde ilk evliliklerde kadın erkeğin her sıkıntısını çekiyor. Olgunlasmamasini , ailesini, acemiligini, maddi manevi sorunlarını , sonra çocuklar büyüyor tam rahata erecekken , sözde sevilmediğini için aktarılıyor.
Ne büyük hainlik.

Hep de icli,anlayisli,magrur,kandirilmis,temiz kalpli oluyolar,yazik onlara.

Az once bi konu vardi nasil da cici cici yazmis sanki hikaye anlatiyo,Sanki tum dunyadaki insanlar birlik olmus o iki 'masum' insanin mutlu olmasini engelliyo,ah bu kotu insanlar!

Kadın kadar erkek de suçlu gözleri doyumsuz hamurunda var adamların.kadın zaten bu yolun yolcusuysa ona çok koymaz alışıktır o tip hayata evli erkekler bazılarına daha karizmatik çekici geliyor sanırım

Yuva yıkanın yuvası olmaz o kadın da ettiğini bulur annene güç versin Allah
Rabbim hesabını soracaktr herkese hayırlı hanım hayırlı eş nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…