Evli erkeğe aşık olan kadınlar

Yine erkeğe dair tek bir cümle yok.
Ya biz kadınlar ne zaman karşımızdaki erkeği suçlamaya cesaret edebileceğiz?
Üzgünüm hanımlar.Ama diğer kadın size sadakat borçlu değil.Sadakat borcu olan sizinle evli olan adam.Dolayısıyla asıl suçlu o.

Yuhh yaaa (ay kusura bakma)

Ilk olarak aşık oldugum evli insanla hicbir munasebetin yok olamazda

Ikincisine gelecek olursakta yasadiklarimi sizin yasadiklarinizla kiyaslayacak degilim cunku herkesin yasafigi kendine agir geliyor

Ama bende cok kolay seyler yasamadim ben 28 yasindayim babamin hayatinda hep baskalari oldu hatta kizlarindan daha kucukleri dahi oldu ama hangi birini anlatayim yada onlar yuzunden neler yasadifimizi bizden kesip onlara yedirdigini evde yiyecek lokma yokken baskalarina ev dizdigini mi anlatayin

Ablamin arkadasina kendini bekar diye tanitip flort edip bulundugumuz yerde bizde itibar birakmadigindan mi hangi birinden soz edeyim

Evet o kadinlar bile isteye evli bir erkekle birlikte oldularsa yerden goge kadar jakareti hak ederler ama onlardan once hakareti hak edwn senin ve benim babam gibiler

İşin komik yanı bu adamların kendilerine aşık olduklarına inanmaları. kullanıldıklarını kendilerine itiraf edemeyip aşk kisvesi altına sığınmaları. acımak bile bir duygudur bunları insan yerine bile koymuyorum

Kesinlikle hayat arkadaşına kazık atan sana mi ahlaklı olacak.
Evli kadın veya erkek ölüdür benim gözümde. Onların cinsiyeti yoktur. (Birbirleri haricinde)

Hepten derin ve tutkulu bir aşk değil mi ? Ne acinasi

Niye kadinlara yuklenilmis deniliyor ama burasi kadinlar kulubu. Yani kadinlar uye olup evli erkege asik oldum konusu aciyorlar. Bir erkek gelip evliyim karimi aldatiyorum diye konu acsa cok daha agir konusulur. Kimsenin erkekler sucsuz dedigi yok. Evli erkege asigim konusu acan kadinlar sinirlerimizi tavan yapiyor.

Aynı şeyi söylüyoruz farkında mısın? Ben zaten kendi babama denemediğimi bırakmıyorum. Ne burada ne reel hayatımda. Zamanında bize bunları yaşatmasına müsaade ettiği için anneme de kızıyorum. Onun acizliği yüzünden bu adama tahammül etmek zorunda kaldığımız zamanlar için kızıyorum. Evin içinde yere düşmüş para varsa arayıp bulalım ekmek alalım karnınız doysun diye ağlayan annemi affetmek babamdan daha kolay oldu. Fakat biz aç yatarken antalyada lüks otellerde evli olduğunu bildiği kendisi de evli olan o... kadınla para yerken babam kadar o kadında benim günahıma girmiş oluyor. Hem o parayı yediren hem yiyen benim günahıma girmedi mi ?
Senin yaşadıklarından daha azını yaşadığımı zannediyorsun hala ama yanılıyorsun. Burada amaç acıları yarıştırmak değil lütfen bunu anla. açılan konu itibariyle kadından bahsediliyor bende konu içeriğine göre yorum yaptım ki yorumumda yazdığım her şey kelime kelime erkek içinde yazıldı. Bu kadınlar için ne düşünüyorsam milyon katını erkekler içinde düşünüyorum.

Kesinlikle hayat arkadaşına kazık atan sana mi ahlaklı olacak.
Evli kadın veya erkek ölüdür benim gözümde. Onların cinsiyeti yoktur. (Birbirleri haricinde)

+1
Aynen, biri evli ise, o insan yoktur, cinsiyetsizdir, etkisizdir gözümde.

Yorumları okursanız erkeğe dair cümleleri fark edersiniz, burada "Kadınlar yüzünden hep, erkekleri ayartıyorlar" denilmiyor, bir erkek zaten evli olduğu halde böyle işlere girişiyorsa onun adiliği tartışılmaz kesindir, ancak karşısındaki kadın bile isteye onunla oluyor, hislerini fiiliyata dökebiliyorsa o da aynı bkun lacivertidir diyoruz.

O 2. kadınlar, evli olan kadına sadakat borçlu değil, ancak bizler insan olarak birbirimize insani duygular çerçevesinde yaklaşabilmekle sorumluyuz, vicdanlı davranmak gibi. "Niçin tanımadığı kadına vicdan yapsın?" derseniz daha açık olur tabi,
utanma duygusu olmayan, vicdansız birinde zaten insanlık aranmaz.

Burada asıl suçlu, öncelikli suçlu vb. yok, burada her iki taraf da suçludur benim için, çünkü bir erkeği tüm 2. kadınlar reddedebilseydi, o erkek en fazla gider sağ eliyle filan aldatırdı eşini. (Bu verdiğim örneği farklı taraflara çekmeyin lütfen)

Yani bırakın da biraz da kadınlar kadını eleştirsin, her 2. kadın konusunda "Erkekleri suçlayın önce!" diye dalınmasa şaşacağım, sanki "Erkekler iffet abidesidir" diyoruz. İffetsizler işte, evli olup gözü fıldır fıldır oynayan, hala daha kadın peşinde olan erkekler iffetsizdir. Bunu hep söyledik.
Erkekleri suçlayabildiğimiz kadar suçladık önce... Sıra kadınlarda. Biraz da onları konuşalım kadın kadına.

Kocalarini sevmeye devam eder bunlar. Kadına da o... derler

Eşin arayıştaysa bulur tabi bulsunda, kadın değil belasını bulsun!!!

Son düzenleme:
Hepten derin ve tutkulu bir aşk değil mi ? Ne acinasi
evet kimsenin hayatta bulamayacağı o ulvi aşk.. bir daha nerden bulurum endişesi bile var ( dün forumda bir konuda yazmış evli adamla birlikte olan bir üye)
hiç mi akıl yok. nikahlı karısını aldatan aşağılayan metresi olana neler yapıp der.

Bana göre olay şöyle evli olan cinsiyet her ne ise suçlu o.Diğeri sadece aldatmaya yaradığı biri bana göre.Sonuçta bana bu kötülüğü ha onunla yapmış ha başkasıyla.
Ha ayrıca ben genel yorumlardan bahsetmiyorum.Niye böyle konulardan 25526252 tane var ve hepsi kadını suçlayarak başlıyor sizce ?
Ayrıca suçlayın bana ne gidip saç başa girenler de var.Kalkıp karşı kadına dava açanlar da var.Ama bu kadınlar eşlerine bir şey yapmıyorlar nedense.Yapanlara güçlü diyoruz övüyoruz da niye hepimiz yapmıyoruz bunu ? Kocalarımız niye bu kadar değerli neden diğer kadınlar fahişe?
O yüzden böyle konular bana hiç iyi niyetli gelmiyor.Sırf kadına hakaretler kadın aklını çelmiştirler bilmem ne...Açık açık yazılmıyor tabi hepsi.

Ben katılıyorum ne yazık ki. O şerefsiz adamlardan evli olduklarını saklayıp kadın peşine düşen de var, türlü türlü dil döken de....neyse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…