Yuhh yaaa (ay kusura bakma)nur35nur .!.:Ben aldatildigimi öğrendiğimde hamileydim ve o gün stresten Bebeğimi kaybettim. O gün evi terk ettim boşanma davası açtım. Asıl darbe eşimle o kadının yazismalarini okuyuncaymis. Eşim diyor ki nasıl bir cehennem yaşıyorum ev üstüme geliyor bu eğitimsiz cahil kadınla diyor ki ben yüksek makina mühendisiyim çok iyi bir işim var. O kadar kilolu ki diyor o dönem hamile olmama rağmen 60 kiloydum genelde hep zayifimdir haftada beş gün spor yaparım yıllardır. Aile zoruyla evlendik diyor halbuki üniversiteye giderken tanıştık çok büyük bir aşk yaşadik.. ve daha neler neler..
İğrenç, zavallı ,adi eski eşim bildiginiz şerefsiz in önde gideniymis. Şimdi ben o kadını nasıl suçlarım? Hayatımı adadigim adam buysa diyecek laf yok. Kadınlar da çok masum demiyorum ama önce aldatan kişi suçlanmali.
önemli değil gerçeklerYuhh yaaa (ay kusura bakma)
Benim ne yaşadığımı siz bilemezsiniz. Dilerseniz konumun linkini özelden atayım bir okuyun sonra acıları yarıştıralım.
Mesajımı iyi okumamışsınız zira kadın içinde erkek içinde aynı şeyi düşünüyorum. İkisi içinde aynı şeyi yazdım. Fakat siz sadece kadına yazılan tarafı çekip almışsınız. Nedenini de ben bilemem.
Ve evet haklısınız. Bir baba bunu yapıyorsa el kızı ne yapmaz. Elin oğlu ne yapmazki ? Bende yıllardır bunu düşünüyorum düşünüyorum. Babam şerefsizinin bizi nasıl değersizleştirdiğini düşünüp durdum. Kendimce cevaplar buldum. Fakat baba denilen iskele babasının şerefsiz olması bir kadının ahlaksızlığını haklı çıkarmaz.
Aşık olduğunuz evli adamla bir münasebetiniz yok ise mesajımı üstünüze alınmanıza gerek yok. İçiniz rahat olsun.
Kesinlikle hayat arkadaşına kazık atan sana mi ahlaklı olacak.Forumda da denk geliyorum Adam evli hatta çocuğu var. Herkes aynı şeyleri yazıyor: karısıyla zaten anlaşamıyormuş, sevmiyormuş, boşanacakmış. Allah aşkına sizde hiç akıl yok mu? Vicdanda mı yok? Böyle bir günaha Nasıl ortak olabiliyorsunuz ? Nasıl o kadının çocuklarının ahını alabiliyorsunuz? Hepsi de bir de ağlıyor o kadınlar için çocuklar için. Sizde zerre kadar merhamet duygusu olsa daha Adamın evli olduğunu duyduğunuz an uzaklaşırsınız. Aşk mış sevgiymiş. Aşkınız da sevginiz de batsın. Bir de yok işte ben böyle hayal etmemiştim vs diyorsunuz. Bunun adı başka bir şey de.. Neyse.
Bunları kim olarak yazıyorum biliyor Musunuz? Ben bu laflara çok aşinayım. Babamda yaşadık biz bunu. Ben 18 küçük kardeşim 7 yaşındaydı.
Aynı şeyleri duydum
-zaten anneni sevmiyormuş( evet ondan 20 yıl aynı yastığa baş koydular )
-ben hiç böyle hayal etmemiştim( başka erkek mi kalmadı)
-ben beyaz gelinlik giyemedim sen giydin( benle kendini ne diye kıyaslıyorsun ben evli Adamla mı ilişki yaşadım bir de Adam evliyken KAZAYLA hamile mi kaldım)
Aldığı ahların haddi hesabı yok. Sadece annemin ahı yeter ona yerin dibine girmesi için.
Şimdi sevgili genç kızlar
Ben de gencim bakın 22 yaşındayım. Benim de kalbim var hormonlarım var ama ondan evvel bazı değerler vardır ahlak gibi vicdan gibi. Ben evliyim hem de kendimden 14 yaş büyük biriyle. Evli olduğunu duyduğum an sen yoluna ben yoluma derdim. Ben de aşık oldum ama birinin ahını alacak kadar düşmem asla
Bakın kınamıyorum insan kınadığını yaşamadan ölmezmiş. Gerçi yaşadım da tekrar yaşayacak takatim yok. Lütfen hem kendi hayatınızı hem başkalarının hayatını mahvetmeyin. Bugün eşine yalan söyleyen yarın size de söyler. Bugün onu aldatan yarın sizi de aldatır unutmayın
Hepten derin ve tutkulu bir aşk değil mi ? Ne acinasiİşin komik yanı bu adamların kendilerine aşık olduklarına inanmaları. kullanıldıklarını kendilerine itiraf edemeyip aşk kisvesi altına sığınmaları. acımak bile bir duygudur bunları insan yerine bile koymuyorum
Ilk olarak aşık oldugum evli insanla hicbir munasebetin yok olamazda
Ikincisine gelecek olursakta yasadiklarimi sizin yasadiklarinizla kiyaslayacak degilim cunku herkesin yasafigi kendine agir geliyor
Ama bende cok kolay seyler yasamadim ben 28 yasindayim babamin hayatinda hep baskalari oldu hatta kizlarindan daha kucukleri dahi oldu ama hangi birini anlatayim yada onlar yuzunden neler yasadifimizi bizden kesip onlara yedirdigini evde yiyecek lokma yokken baskalarina ev dizdigini mi anlatayin
Ablamin arkadasina kendini bekar diye tanitip flort edip bulundugumuz yerde bizde itibar birakmadigindan mi hangi birinden soz edeyim
Evet o kadinlar bile isteye evli bir erkekle birlikte oldularsa yerden goge kadar jakareti hak ederler ama onlardan once hakareti hak edwn senin ve benim babam gibiler
Kesinlikle hayat arkadaşına kazık atan sana mi ahlaklı olacak.
Evli kadın veya erkek ölüdür benim gözümde. Onların cinsiyeti yoktur. (Birbirleri haricinde)
Yine erkeğe dair tek bir cümle yok.
Ya biz kadınlar ne zaman karşımızdaki erkeği suçlamaya cesaret edebileceğiz?
Üzgünüm hanımlar.Ama diğer kadın size sadakat borçlu değil.Sadakat borcu olan sizinle evli olan adam.Dolayısıyla asıl suçlu o.
Kocalarini sevmeye devam eder bunlar. Kadına da o... derlerYine erkeğe dair tek bir cümle yok.
Ya biz kadınlar ne zaman karşımızdaki erkeği suçlamaya cesaret edebileceğiz?
Üzgünüm hanımlar.Ama diğer kadın size sadakat borçlu değil.Sadakat borcu olan sizinle evli olan adam.Dolayısıyla asıl suçlu o.
Niye suçsuzlar mı?hah geldi adamları suçlayıcılar.
Nedense! bu ucube kadınları mağdur bile gösteriyorlar.
acaba neden ola ki
evet kimsenin hayatta bulamayacağı o ulvi aşk.. bir daha nerden bulurum endişesi bile var ( dün forumda bir konuda yazmış evli adamla birlikte olan bir üye)Hepten derin ve tutkulu bir aşk değil mi ? Ne acinasi
+1
Aynen, biri evli ise, o insan yoktur, cinsiyetsizdir, etkisizdir gözümde.
Yorumları okursanız erkeğe dair cümleleri fark edersiniz, burada "Kadınlar yüzünden hep, erkekleri ayartıyorlar" denilmiyor, bir erkek zaten evli olduğu halde böyle işlere girişiyorsa onun adiliği tartışılmaz kesindir, ancak karşısındaki kadın bile isteye onunla oluyor, hislerini fiiliyata dökebiliyorsa o da aynı bkun lacivertidir diyoruz.
O 2. kadınlar, evli olan kadına sadakat borçlu değil, ancak bizler insan olarak birbirimize insani duygular çerçevesinde yaklaşabilmekle sorumluyuz, vicdanlı davranmak gibi. "Niçin tanımadığı kadına vicdan yapsın?" derseniz daha açık olur tabi,
utanma duygusu olmayan, vicdansız birinde zaten insanlık aranmaz.
Burada asıl suçlu, öncelikli suçlu vb. yok, burada her iki taraf da suçludur benim için, çünkü bir erkeği tüm 2. kadınlar reddedebilseydi, o erkek en fazla gider sağ eliyle filan aldatırdı eşini. (Bu verdiğim örneği farklı taraflara çekmeyin lütfen)
Yani bırakın da biraz da kadınlar kadını eleştirsin, her 2. kadın konusunda "Erkekleri suçlayın önce!" diye dalınmasa şaşacağım, sanki "Erkekler iffet abidesidir" diyoruz. İffetsizler işte, evli olup gözü fıldır fıldır oynayan, hala daha kadın peşinde olan erkekler iffetsizdir. Bunu hep söyledik.
Erkekleri suçlayabildiğimiz kadar suçladık önce... Sıra kadınlarda. Biraz da onları konuşalım kadın kadına.
Ben o hissi sizden daha iyi bilen bor cocugum ama karsi tarafa o o.....u yakistirmasini yapmadan once babama s......z yakistirmasi daha uygun dusuyor Allah bilir neler demistir o kadinlari kandiemak icin
Siz zannediyormusunuz her kadin kendini evli tanitan erkegin kucagina atlamaya hazir bekliyor bi dusunun bu adamlar neler neler anlatmistir karsi tarafa
En fenasida bir erkek esine ailesine acimamis ihanet etmisse bir baba evladina acimamissa el kizinin mi bi yuvaya avimasini bekliyoruz biz
Evet o kadinlar sahsiywtsiz kisiliklerdir ama babam bu sahsiywtsizlere yol actigi icin ş....z dir
Kocalarini sevmeye devam eder bunlar. Kadına da o... derler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?