- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.572
- 598
Oluın özeti budur. İnsan şunun farkına varsa hormonlarını kontrol eder ama yok ille sevip de kavuşamayan masum aşk türküsü söylenecek.
Yok canım yanlış düşünüyorsun.2.kadına aşık olunca aşkı ömür boyu sürer.Bir daha hiçbir kadına yan gözle bakmaz.Kadın kadar erkek de suçlu gözleri doyumsuz hamurunda var adamların.kadın zaten bu yolun yolcusuysa ona çok koymaz alışıktır o tip hayata evli erkekler bazılarına daha karizmatik çekici geliyor sanırım
Yuva yıkanın yuvası olmaz o kadın da ettiğini bulur annene güç versin Allah
Rabbim hesabını soracaktr herkese hayırlı hanım hayırlı eş nasip etsin
Forumda da denk geliyorum Adam evli hatta çocuğu var. Herkes aynı şeyleri yazıyor: karısıyla zaten anlaşamıyormuş, sevmiyormuş, boşanacakmış. Allah aşkına sizde hiç akıl yok mu? Vicdanda mı yok? Böyle bir günaha Nasıl ortak olabiliyorsunuz ? Nasıl o kadının çocuklarının ahını alabiliyorsunuz? Hepsi de bir de ağlıyor o kadınlar için çocuklar için. Sizde zerre kadar merhamet duygusu olsa daha Adamın evli olduğunu duyduğunuz an uzaklaşırsınız. Aşk mış sevgiymiş. Aşkınız da sevginiz de batsın. Bir de yok işte ben böyle hayal etmemiştim vs diyorsunuz. Bunun adı başka bir şey de.. Neyse.
Bunları kim olarak yazıyorum biliyor Musunuz? Ben bu laflara çok aşinayım. Babamda yaşadık biz bunu. Ben 18 küçük kardeşim 7 yaşındaydı.
Aynı şeyleri duydum
-zaten anneni sevmiyormuş( evet ondan 20 yıl aynı yastığa baş koydular )
-ben hiç böyle hayal etmemiştim( başka erkek mi kalmadı)
-ben beyaz gelinlik giyemedim sen giydin( benle kendini ne diye kıyaslıyorsun ben evli Adamla mı ilişki yaşadım bir de Adam evliyken KAZAYLA hamile mi kaldım)
Aldığı ahların haddi hesabı yok. Sadece annemin ahı yeter ona yerin dibine girmesi için.
Şimdi sevgili genç kızlar
Ben de gencim bakın 22 yaşındayım. Benim de kalbim var hormonlarım var ama ondan evvel bazı değerler vardır ahlak gibi vicdan gibi. Ben evliyim hem de kendimden 14 yaş büyük biriyle. Evli olduğunu duyduğum an sen yoluna ben yoluma derdim. Ben de aşık oldum ama birinin ahını alacak kadar düşmem asla
Bakın kınamıyorum insan kınadığını yaşamadan ölmezmiş. Gerçi yaşadım da tekrar yaşayacak takatim yok. Lütfen hem kendi hayatınızı hem başkalarının hayatını mahvetmeyin. Bugün eşine yalan söyleyen yarın size de söyler. Bugün onu aldatan yarın sizi de aldatır unutmayın
İlk önce kadınlara bu yalanları söyleyen adama akıl vermek lazım. Sırf karısını aldatabilmek ve beni ayartabilmek için karım beni aldatıyor boşanıcam diyen bir adamla muhattap olmak zorunda kaldım. Karısına namussuz etiketi yapıştıran adamları sorgulayın.
Bu konuda söyleyecek çok sözüm var ama kısa keseceğim. Kocanızı elinizden almalarından korkmayın diyenlerde olacaktır. Fakat rica ediyorum baba veya annenin ve 3.kişinin rezilliklerinin küçük bir çocuğa neler yaşatacağını unutmayın. Hiç bir şey günahsız o çocukların göz yaşına değmez. O nedenle asla ama asla buraya metres olarak yazanların sözde acılarına empati yapamam. Beni, ailemi mahveden babama olan tiksintim hiç bir zaman geçmeyecek. Baba sıfatlı şahsa ve bu iğrençliğine ortak olup benim daha cok göz yaşı dökmeme vesile olan o namussuz kadının suçunu hiç bir şey hafifletemez. Bunun kefareti yok benim gözümde. Çünkü içimdeki yara kapansada izi hep daim kalacak. Ağırlığını hep hissediyorum. Ve evet erkeğin o..pusu ve kadının o...pusu fark etmeksizin hepiniz iradesiz, leş ahlaklı basit mahluksunuz.
Tövbe edebilirsiniz, Allah affedebilir ama o küçük çocuğun gözünde yani benim gibilerin gözünde her daim o...pu olarak kalacaksınız. Lütfen tüm o iğrençliğinizi aşk olarak nitelendirmeyin, çünkü değil. Sadece ruhunuz fahişe başka bir sebep yok.
Not: kendimi kibledim merak etmeyiniz. Fakat içimizdeki metresler bunu okumanızı istiyorum.
Peki bahsettiğiniz kişi de size karşı aynı hisleri beslediyse,sizin peşinizden koşsaydı ,yine de O erkek hakkında son cümleyi düşünür müydünüz?Yanlış anlamayım amacım sizi yargılamak değil ama O kişi de aynı hisleri paylaşmış olsaydı,masum mu olacaktı,aşk her şeyi affedecek miydi?Evet ben burdayim evet bende evli bir erkege aşığım ama keske basligi evli erkeklere asik olanlar degilde evli erkeklerle beraber olanlar diye acsaydiniz
Kırk yıl dusunsem aklima gelmeyecek biseydi insan kalbinin bekcisi degilmis kalbine mani olamiyormus bende ilk defa o zaman anladim ama aşik olmak baska bunu fiiliyata donusturmek başka birşey zaten is nedeniyle giruduyorduk suan gorusmutoruz ama sunu soyleyeyim ben o hep anlayacak diye odum kopardi ozellikle o hissetmesin diye o bizim odamiza geldiginde ben baska isler bulur o odadan cikardim
Anlamasin diye ne kadar cabaladiysamda bir o kadarda icim sızladı parca parca oldu
Evet belki inanmayacaksiniz ama bende cok geceler dua ettim hatta bazen kendimden cok esi icin dua etmisimdir Allah yuvalarina omurluk huzur mutluluk nasip etsin diye
Ama hicbir zamanda yuvasina goz dikmedim napayim ne edeyimde bu insani bastan cikarayim diye bi fitne dusunmedim nasıl yaklasirim nasil samimi olurum diye dusunmedim
Onun basit saglik sorunlari vardi ama o ne zaman hastalansa benim canimdan can giderdi sanki (ben cocuk degilim yasim kucuk degil ama belkide inanmazsiniz ) o her hastaliginda keske ona gwlecegine bana gelseydi diye dusunurdum
Dahada yazabilirim hislerimi duygularimi ama Kotü Kadin yaftasi yiyip hakarete ugramak icin bu kadari yeterli saniyorum
Aşik olmak baska o insanin yuvasina karisinin yerine goz dikmek bambaska seyler
Konu sahibi sizin vede bircok yorum sahibinin yorum yaptigi gibi bekar erkek kalmadigindan degil kalbimize soz gecirme sansimiz olmadigi icin asik olduk
Ama bende sizin kadar evli erkekle birlikte olan kadinları masum bulmuyorum ama bu kadar insan ikinci kadinlari suclarken bence ilk olarak vefasizligin sahibi erkek suclanmali
Bir erkek ayni yastiga bas koyfugu karisina cocuklarininin anasina hastaliginda zor zamanlarinda yaninda olan kadina vefasini unutup onun sevgisini unutup ihanet ediyorsa oncelikle o kocayi o evliligi bi suclayin derim
Bu adami kimse savunmuyor ama 3 ay da cok uzun bir sure degil. Ogrendiginiz Tamamen ustunu cizip cope attiysaniz bu iliskiyi o zaman ortada tek suclu afam olur ama bile bile devam ettiyseniz cok masum olmazsiniz.
Ben de evliyken böyle aldatildim boşandım. Kadın umurumda değildi ben hayat arkadaşım dediğim adama bakarım. O da kadına ne yalanlar uydurmus yok karım cahil yok insan içine cikaramiyorum yok çok sisko yok bakımsız vs vs.. Bunları da yazismalarindan okumuştum. Nasıl bir iğrenç adamla evliymisim şok olmuştum. Bunu yapan kadinlar da hiç masum değil ama herkes kendinden sorumlu o kocis dediğimiz adamların bir çoğu böyle igrenclik ler yapıyor. Allah hayırlı seker nasip etsin herkese
Ben o hissi sizden daha iyi bilen bor cocugum ama karsi tarafa o o.....u yakistirmasini yapmadan once babama s......z yakistirmasi daha uygun dusuyor Allah bilir neler demistir o kadinlari kandiemak icin
Siz zannediyormusunuz her kadin kendini evli tanitan erkegin kucagina atlamaya hazir bekliyor bi dusunun bu adamlar neler neler anlatmistir karsi tarafa
En fenasida bir erkek esine ailesine acimamis ihanet etmisse bir baba evladina acimamissa el kizinin mi bi yuvaya avimasini bekliyoruz biz
Evet o kadinlar sahsiywtsiz kisiliklerdir ama babam bu sahsiywtsizlere yol actigi icin ş....z dir
Siz bahsedince aklıma geldi.Birkaç ay önce 7 aylık hamileyken aldatılan bir üye vardı.Hislerini o kadar güzel ifade etmişti ki ,hepimiz Onun için üzülmüştük,çok etkilenmiştik.Şimdi ne durumda acaba?Ben aldatildigimi öğrendiğimde hamileydim ve o gün stresten Bebeğimi kaybettim. O gün evi terk ettim boşanma davası açtım. Asıl darbe eşimle o kadının yazismalarini okuyuncaymis. Eşim diyor ki nasıl bir cehennem yaşıyorum ev üstüme geliyor bu eğitimsiz cahil kadınla diyor ki ben yüksek makina mühendisiyim çok iyi bir işim var. O kadar kilolu ki diyor o dönem hamile olmama rağmen 60 kiloydum genelde hep zayifimdir haftada beş gün spor yaparım yıllardır. Aile zoruyla evlendik diyor halbuki üniversiteye giderken tanıştık çok büyük bir aşk yaşadik.. ve daha neler neler..
İğrenç, zavallı ,adi eski eşim bildiginiz şerefsiz in önde gideniymis. Şimdi ben o kadını nasıl suçlarım? Hayatımı adadigim adam buysa diyecek laf yok. Kadınlar da çok masum demiyorum ama önce aldatan kişi suçlanmali.
Peki bahsettiğiniz kişi de size karşı aynı hisleri beslediyse,sizin peşinizden koşsaydı ,yine de O erkek hakkında son cümleyi düşünür müydünüz?Yanlış anlamayım amacım sizi yargılamak değil ama O kişi de aynı hisleri paylaşmış olsaydı,masum mu olacaktı,aşk her şeyi affedecek miydi?
Ben o hissi sizden daha iyi bilen bor cocugum ama karsi tarafa o o.....u yakistirmasini yapmadan once babama s......z yakistirmasi daha uygun dusuyor Allah bilir neler demistir o kadinlari kandiemak icin
Siz zannediyormusunuz her kadin kendini evli tanitan erkegin kucagina atlamaya hazir bekliyor bi dusunun bu adamlar neler neler anlatmistir karsi tarafa
En fenasida bir erkek esine ailesine acimamis ihanet etmisse bir baba evladina acimamissa el kizinin mi bi yuvaya avimasini bekliyoruz biz
Evet o kadinlar sahsiywtsiz kisiliklerdir ama babam bu sahsiywtsizlere yol actigi icin ş....z dir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?