Evli erkeğe aşık olan kadınlar

Oluın özeti budur. İnsan şunun farkına varsa hormonlarını kontrol eder ama yok ille sevip de kavuşamayan masum aşk türküsü söylenecek.

Aşk denilen şey bu kadar ucuz bir şey değil aslında.
Her ilişki biçimine aşk dedikleri için, bu kelimenin içi boşaltıldı seneler önce.
Tek gecelik ilişkilerin adı bile "Aşk yapmak" oldu. Paparazzi toplumuyuz biz.
Bir dönem boyunca ekranlarda dönen televolelerle, şahane pazarlarla, harika cumartesilerle aldatmanın adını kaçamak ettiler, aşkı öyle bir pompaladılar ki "Aaa ama aşıklar onlar" dendiği anda akan sular durdu.

Hayır, it gibi, köpek gibi de aşık olsa bir insan, gururunu çiğneyecek kadar sersefil de olsa, zerre kadar suratını kızartabilecek vicdana sahip ise, aşkını yere çalar da döner arkasını basar gider. Benim gözümde aşk budur. Kişiliklidir, onurludur. Kalp işi olan budur.

Diğerleri ise sadece zevk...

Yok canım yanlış düşünüyorsun.2.kadına aşık olunca aşkı ömür boyu sürer.Bir daha hiçbir kadına yan gözle bakmaz.
Not:Mesaj ironi içerir.Belki ciddiye alan olur

Mesela ben sey de istemem
misal kocam baskasina asik ama uzaktan platonik yani
gorunurde aldatma yok ama icte neler neler
oyleleri de var...

Aşık olunmasini anlarim evliyken ...yani olabilir
ama bunu duygusal veya fiziksel aldatmaya dokuldugunde bunu anlayamam...hos zaten hem karnim doysun hem pastam dursun durumu oldu mu pek de aşk yok orda bence

kadin kismini pek suclamam ben bu konularda zira adam sana sadakat sozu vermiştir. ..kadindan bize ne kime ne
Fakat kızlar yinede bunu layik görmeyin kendinize
azcik kendinizi sevin biraz da

Yalanlar hep aynı. Yazılıp çiziliyor. Ama kadınlar hala " ama bana böyle dedi, karısı şuymuş buymuş " deyip kaniyorlar yalanlara. Ya da işlerine geliyor.
Ahlaksız ahlaksizi çekiyor çünkü.

Ayrıca sanane , sen yara bandimisin ? Iki poh poh lamaya yuva yıkmaya yardım ediyorsun .
...

Kalpte kalp , etrafımızda onlarca evli var . Bizim kalbiniz neden kaymiyor ? Demek ki var erkek kadın olarak var bir pislik mayanizda.

Evet ben burdayim evet bende evli bir erkege aşığım ama keske basligi evli erkeklere asik olanlar degilde evli erkeklerle beraber olanlar diye acsaydiniz

Kırk yıl dusunsem aklima gelmeyecek biseydi insan kalbinin bekcisi degilmis kalbine mani olamiyormus bende ilk defa o zaman anladim ama aşik olmak baska bunu fiiliyata donusturmek başka birşey zaten is nedeniyle giruduyorduk suan gorusmutoruz ama sunu soyleyeyim ben o hep anlayacak diye odum kopardi ozellikle o hissetmesin diye o bizim odamiza geldiginde ben baska isler bulur o odadan cikardim
Anlamasin diye ne kadar cabaladiysamda bir o kadarda icim sızladı parca parca oldu

Evet belki inanmayacaksiniz ama bende cok geceler dua ettim hatta bazen kendimden cok esi icin dua etmisimdir Allah yuvalarina omurluk huzur mutluluk nasip etsin diye

Ama hicbir zamanda yuvasina goz dikmedim napayim ne edeyimde bu insani bastan cikarayim diye bi fitne dusunmedim nasıl yaklasirim nasil samimi olurum diye dusunmedim

Onun basit saglik sorunlari vardi ama o ne zaman hastalansa benim canimdan can giderdi sanki (ben cocuk degilim yasim kucuk degil ama belkide inanmazsiniz ) o her hastaliginda keske ona gwlecegine bana gelseydi diye dusunurdum

Dahada yazabilirim hislerimi duygularimi ama Kotü Kadin yaftasi yiyip hakarete ugramak icin bu kadari yeterli saniyorum

Aşik olmak baska o insanin yuvasina karisinin yerine goz dikmek bambaska seyler

Konu sahibi sizin vede bircok yorum sahibinin yorum yaptigi gibi bekar erkek kalmadigindan degil kalbimize soz gecirme sansimiz olmadigi icin asik olduk

Ama bende sizin kadar evli erkekle birlikte olan kadinları masum bulmuyorum ama bu kadar insan ikinci kadinlari suclarken bence ilk olarak vefasizligin sahibi erkek suclanmali

Bir erkek ayni yastiga bas koyfugu karisina cocuklarininin anasina hastaliginda zor zamanlarinda yaninda olan kadina vefasini unutup onun sevgisini unutup ihanet ediyorsa oncelikle o kocayi o evliligi bi suclayin derim

+1
Evli halleriyle başka kadın peşinde oşan namussuz o...u erkekler hakkında niye kimse konu açmıyor? Diğer kadına b.k atmak kolay tabi .

Sevişmeyi aşk sanıyor zavallılar.. Adı aşkmış,başka bişeymiş.. Adı varda burda söylenmiyor malesef.. Dertleri ya sevişmek yada para.. 2 mekan gezince başkasının parasıyla kendini o alemden sanıp mutlu oluyorlar.. Dinlediğim davaların büyük bir yüzdesi böyle..
Allah böyle kanı bozukları uzak tutsun etrafımızdan..

Evli erkeğe aşık olmak degil de, evli erkekle birlikte olmak olsun konu bencede. Çünkü bu kadınların bir kısmı aşkta değil. Kimi para için birlikte, ne koparsa kardir diye..
Kimi egosu için... karısına karşılık bir adamın o kadını tercih etmesi o kadinin gururunu falan oksuyor sanırım...
Kimi de hayatında hı çift güzel söz duymamis azıcık ilgiye Tav olmuş, bence problemli insanlar..
Bunun dışında sağlıklı bir Psikolojiye sahip, isi gücü yerinde olan, iyi niyetli bir insanın vazgeçemiyorum vs ayağına bu aşağılık durumu kabul edeceğini düşünmüyorum

Ve tabiki, tek suçlu da kadınlar değil. Adam da nereden birini bulsa diye gezinirken buluyor işte o kadar kadın arasinda gurursuz bi zavallı..

Ben o hissi sizden daha iyi bilen bor cocugum ama karsi tarafa o o.....u yakistirmasini yapmadan once babama s......z yakistirmasi daha uygun dusuyor Allah bilir neler demistir o kadinlari kandiemak icin

Siz zannediyormusunuz her kadin kendini evli tanitan erkegin kucagina atlamaya hazir bekliyor bi dusunun bu adamlar neler neler anlatmistir karsi tarafa

En fenasida bir erkek esine ailesine acimamis ihanet etmisse bir baba evladina acimamissa el kizinin mi bi yuvaya avimasini bekliyoruz biz

Evet o kadinlar sahsiywtsiz kisiliklerdir ama babam bu sahsiywtsizlere yol actigi icin ş....z dir

Peki bahsettiğiniz kişi de size karşı aynı hisleri beslediyse,sizin peşinizden koşsaydı ,yine de O erkek hakkında son cümleyi düşünür müydünüz?Yanlış anlamayım amacım sizi yargılamak değil ama O kişi de aynı hisleri paylaşmış olsaydı,masum mu olacaktı,aşk her şeyi affedecek miydi?

Allah öyle kadınları kahretsin ya nasıl kişilikler hiç anlamıyorum insan biraz kendine karşı sorumlu olur ama Nerede yuva yıkanın yuvası olmazmis bir de vazgeçmiyorlar onu da anlamıyorum allahin belalari

Bu adami kimse savunmuyor ama 3 ay da cok uzun bir sure degil. Ogrendiginiz Tamamen ustunu cizip cope attiysaniz bu iliskiyi o zaman ortada tek suclu afam olur ama bile bile devam ettiyseniz cok masum olmazsiniz.

Tekrar okuyun anlamamışsınız. AYRILDIKTAN SONRA ŞANS ESERİ ÖGRENDİM

Ben aldatildigimi öğrendiğimde hamileydim ve o gün stresten Bebeğimi kaybettim. O gün evi terk ettim boşanma davası açtım. Asıl darbe eşimle o kadının yazismalarini okuyuncaymis. Eşim diyor ki nasıl bir cehennem yaşıyorum ev üstüme geliyor bu eğitimsiz cahil kadınla diyor ki ben yüksek makina mühendisiyim çok iyi bir işim var. O kadar kilolu ki diyor o dönem hamile olmama rağmen 60 kiloydum genelde hep zayifimdir haftada beş gün spor yaparım yıllardır. Aile zoruyla evlendik diyor halbuki üniversiteye giderken tanıştık çok büyük bir aşk yaşadik.. ve daha neler neler..
İğrenç, zavallı ,adi eski eşim bildiginiz şerefsiz in önde gideniymis. Şimdi ben o kadını nasıl suçlarım? Hayatımı adadigim adam buysa diyecek laf yok. Kadınlar da çok masum demiyorum ama önce aldatan kişi suçlanmali.

Banada sırf ayartabilmek için KARIM BENİ ALDATIYOR dedi. Ya bi erkek dedim namusuna kendi namusuna nasıl dil uzatır. Pislik herif karısınıda görseniz hanım hanımcık güzel bir kadındı. Acıdım kadıncagıza gerçekten.

Evli erkeğin, evli olduğu biliniyorken bu kadar anlatmaya fırsat verilir mi peki?
Ne münasebet eşinizle aranızdaki durumdan demek çok mu zor?
Yada ilgilenmiyorum demek.
Yada bu davranışınızı herkes duysun istemiyorsanız bir daha benj rahatsız etmeyin demek..
Ben bu yüz vermeyi de anlamıyorum.
Adam evli ya seninle nasıl konuşabilir ozelini?

Siz bahsedince aklıma geldi.Birkaç ay önce 7 aylık hamileyken aldatılan bir üye vardı.Hislerini o kadar güzel ifade etmişti ki ,hepimiz Onun için üzülmüştük,çok etkilenmiştik.Şimdi ne durumda acaba?

Zaten benim o insani sevmemdeki neden karakteri boyle birseyi asla yapmayacagini bilmem

Hic birzaman boyle birsey yapmayacagina emin oldugum biri

Ama dedigim gibi o veyahut baska bir erkek eger bir yerde evli bir erkek esini aldatiyorsa burda suclanacak kisi ikinci kadindan once esini yuvasini hica sayan erkek olmali
Bir erkek bkyle birseyi yaparken yuvasina esine ailesine acimadan yapiyorsa baska bir kadinin acimasini beklemek ne kadar dogru olur

Bu arada yanlis anlasilmasin o evlilige goz koyan ikinci kadinlari masum gordugumu zannetmeyin sadece ondan once suclanacak biri varsa bu o erkek olmali diye dysunuyorum

Benim ne yaşadığımı siz bilemezsiniz. Dilerseniz konumun linkini özelden atayım bir okuyun sonra acıları yarıştıralım.
Mesajımı iyi okumamışsınız zira kadın içinde erkek içinde aynı şeyi düşünüyorum. İkisi içinde aynı şeyi yazdım. Fakat siz sadece kadına yazılan tarafı çekip almışsınız. Nedenini de ben bilemem.
Ve evet haklısınız. Bir baba bunu yapıyorsa el kızı ne yapmaz. Elin oğlu ne yapmazki ? Bende yıllardır bunu düşünüyorum düşünüyorum. Babam şerefsizinin bizi nasıl değersizleştirdiğini düşünüp durdum. Kendimce cevaplar buldum. Fakat baba denilen iskele babasının ahlaksız şerefsiz ruhuun f...şe olması bir kadının ahlaksızlığını haklı çıkarmaz.

Aşık olduğunuz evli adamla bir münasebetiniz yok ise mesajımı üstünüze alınmanıza gerek yok. İçiniz rahat olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Erkekler karım yetmiyor baskasina bakmak.hakkim modunda "git bosan da gel " dese kadin kötü oluyor ama
Bile bile evli.erkekle.olan kadinda kendine saygi yok o acidan tencere kapak olmuslar denebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…