Evli erkeğe aşık olan kadınlar

İşte gozumle gorucem.ama dogruluk payi var Dogru hatta.izin gunumde zaten gidicem tum cevresiyle konuscam. Ben ondan nefret etmek istiyorum artik sadece.amaa iste yasanmisliklar var hemen gitmiyo

Yüzde yüz haklısın .Değerler hiç edilmemeli.Bi zahmet bekar adam bulsunlar.

Adı üstünde onlar orospu,fahişeler.Orospuları tutanlarında inşallah evlendiğinde aynısı başına gelmez...Feministlikte bir yere kadar.

Adamın evli olduğunu bile bile devam eden karşı tarafın canını acıtmaya çalışan üstelik birde çocuk yapan fahişenin önde gidenidir.Öyle adamlarda kadınlarda kendi pisliklerinde boğulsunlar inşallah.Ar damarları çatlamış millet içine çıkmaya da utanmıyorlar.Aferim iyi yapmışsınız diye çanak tutulmasını bekliyorlar

Son düzenleme:
senin hayatındaki insan imam nikahlı karısını sevmiyor, seni seviyor öylemi..

Senin tanıdığın adamın akrabaları imam nikahlı kadını sevmiyorlarmış seni seviyorlarmış peki sen akrabalarlamı evleneceksin ya bi gidin allah aşkına adam kadından tamamen kopmadığı sürece onunla evli sayılır..
çocuk için dönmüş diyorsun bahane bunlar kadın ayrılmak istese adamın yüzüne bile bakmaz alır çocuğunu gider..

kocasından ayrılmak istemeyen bir kadın, sana aşık olan bi adam, ama karası yanında kalıyor tabi sana aşık olduğu nekadar doğruysa, ve onu bırakamayan sen adam zaten karaktersiz bari siz kendinizi kandırmayın..
Yol.yakınken kurtulun adamdan eğer bu dedikleri doğruysa zaten karısından tamamen ayrılıp sana gelir..

Burada "değer biçme" ve "öncelik" durumu devreye giriyor.
Bana kalırsa, evlilik kutsal bir konum değildir ve elbette ki bir canlının hayatı ile kıyaslanamaz.
Toplumsal, yazılı olmayan kurallar içinde en önemsizi de rızası olan yetişkin bir bireyin aklını kullanarak yeni heyecanlar aramasıdır.
Daha da önemlisi bu durumda 3.şahsın geri durması ile, mağduriyetin azalmayacağı gerçeğidir.
Çünkü evlilik sadece fiziksel değil, zihinsel arayışları da ihanet olarak kabul eder.
Yani 3.kişiyi suçlamak, asıl suçluya "gizli iş çevir" demeye benzer, daha da küçük düşürücüdür.

Verdiğin örnekte korunmaya muhtaç olan, güçsüz ve zayıf bir mağdur var.
Ve sorumsuzluk ya da dikkatsizlik ile kişisel seçim de karıştırılmamalı.
Oysa aldatılma olayında her özne belli bir zeka sahibi, özgür bireylerdir.
Yani burada aldatan, uçurumdan düşen bebek gibi trans halinde, bilinçsiz bir canlı değil.
Tersine kafası, büyük ihtimalle normalden daha çok, daha ayrıntılı ve keskin çalışıyor.

Eğer aldatan kişi para zoruyla bunu yapıyor, tehdit ediliyor olsaydı, dediğin gibi toplum olarak ona destek olmak görev olurdu, her ne kadar kanunlarda bir karışılığı, yaptırımı olmasa da.
Ancak herkesin aynı etik anlayışına sahip olmadığını göz önünde bulundurarak, biz kendi tanıdığımıza, sorumluluğumuzda olana, sözleştiğimize kişisel seçimlerinden dolayı (gözle görülür bir zarara yol açmayan) hesap sorabiliriz.

Aklınızı peynir ekmeklemi yediniz.Bile bile lades diyorsunuz.

Hesap sormaktan bahsetmedim, "Vicdan sorgusu"ndan bahsettim.
Ve vicdani sorumluluk dediğimiz şey "Sence-bence" aralığında bir konu.
Kutsallık atfı da oldukça şahsi.
Bu yüzden üzerine sağlıklı tartışmaya açık bir konu değil. Bence ben haklıyım, sence sen.
Dediğim gibi, oldukça radikal bir örnekle, senin sencene, benim bencemi örnek vermiştim sadece. Çeşit olsun diye. Bu kadar

Ayy sirf o degil bide adam agir sapik ve insest. Karisini anneanesi gibi görüyormus bide cocuk yapmis o anneanesi gibi gördügü kadindan. Ayy igrenc bide böyle erkeklere kanan kizlar var ya

Inanmayın bu zorla evlendirilmiş şimdi de zorla evde duruyor kimse onu sevmiyor yalanına.

Bi erkeğin istemediği bir kadından çocuk yapması fikri makul mu sizce? Imkansız bu söylediğiniz. Bal gibi istemiş adam. Şimdi de ikinizi bir arada idare ediyor.

Aklınızı kullanın ve uzaklaşın o adamdan.

Rabbim boyle pislik insanlari tum evli bayan arkadaslarimin eslerinden korusun evleneklerinde.
Rabbim boyle insanlara idrak akil vicdan şuur versinn.
Rabbim beni de boyle durumlara düsmekden muhafaza eyle...Amiiiinnnn

Zaten su trlevizyon dizileri degil mi insani yoldan cikaran.

Hepsi pislik ya birde sevimli gostermek icin hep ayni yalan kopmaya calismislarmis hep aglayarak geri kosmuslar, ne yaptilarsa kopamamislar birsuru yol denemisler ama aşklarinin buyuklugunden birturlu .olmamis. Hatta yaşadiklari aşk, sevgi bile degil cok daha baska ulvi bir duygudur hep, yani basit sanmayın diye nereyse bir göğe yükseldik demedigi kaliyor... :))

ne yazık kı o 2 kadın ilk eşleri oluyor. sonradan gelen daha kıymetlı oluyor

Hırsızın hiç mi günahı yok?
Birgün aldatılırsam, beni kocam ilgilendirir.
Çünkü onun doğru, dürüst, güvenilir ve aşk dolu olduğuna inanarak evlenmişim.
Dışarıdaki kadın her türlü soysuzluğu kendine yakıştırabilir, yapabilir ve bu beni zerre ilgilendirmez.
O kadının namussuzluğundan bana ne?
Nikahlı kocam adam olamamışsa, suç diğer kadında mıdır?
Bizlere bakan, eden, hoşlanan ya da tuhaf isteklerle gelen erkekler yok mu, elbette var.
Dış kapının mandallarını düşünerek ya da suçlayarak hayat geçmez.
Soyadını taşıdığım adam, birgün başka birine aşık olursa saygı duyarım ama aldatmaya kalkarsa hayatını zindan ederim.
Diğer kadına ise elimi sürmem, o haysiyetsizliği ve şeref yoksunluğu ile hayatına devam etsin, kendimi onunla muhattap olarak kirletemem...

Başka oynastigi kariya kıza da seni anlatıp amaaann takılma babannem gibi diyordur

Evlı olduğunu biliyosun karım beni aldatıyo diyen erkeğe mi inanıyorsun. Erkek şerefsizlik yapmasın kadınlarda inanmasın bu kadar basit. Kimsenin aklı bir yerlere kaçmıyo.

Evlı olduğunu biliyosun karım beni aldatıyo diyen erkeğe mi inanıyorsun. Erkek şerefsizlik yapmasın kadınlarda inanmasın bu kadar basit. Kimsenin aklı bir yerlere kaçmıyo.

İnandım diye bir kelime varmı orada? Ezbere okuyun geçin. Bende onu diyorum erkeğin aklı neresine kaçmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…