Evli erkeğe aşık olan kadınlar

Soz verelim kavga gurultu olmayacak diye belki bi ihtimal olur.Girip girip konulari okuyup her sefasinda cevap vermeye niyetleniyorum.Sonrasi husrann
Aynı dertten müzdabirim. Haberi okuyorum. Kafamda cümleler sel oluyor sonra tıs yazamıyorum.
Bende söz veriyorum Mune abla. Bak kavga gürültüye yol açacak yorum yapmacağım. Etimde kemiğimde senin
 
Bugün çok yogunum, kumsalda kocamla aşk tazeliyoruz hanımlar, daha sonra okudugumda gerek duyduklarıma cvp yazarım.. Son olarak Masum çocuklu hanımlar eşlerinizi leşçilere kaptırmayın. Merak etmeyin genişlik felan degil insanoğlu hatalar yapabiliyor, acele karar vermeyin emin olun eğer pişmanlik varsa hayat size daha güzel (pişmqm degilse gider yada affetmeyin, yada 2.tekrarı olursa) sevgiler selamlar, iyi bayramlar (iyi insanlara, namuslu insanlara)
 
Evli erkek bana evli olduğunu söylemeden 3 ay benle sevgili oldu. Ve bekar bir erkekten hiçbir farkı yoktu. Sen şimdi bu adamımı savunuyosun?
Evli olduğunu duyduğun anda onunla iletişimi koparmışsan senin ne suçun olabilir ki. Ama devam etmişsen diyecek birşey yok
 
Aynı dertten müzdabirim. Haberi okuyorum. Kafamda cümleler sel oluyor sonra tıs yazamıyorum.
Bende söz veriyorum Mune abla. Bak kavga gürültüye yol açacak yorum yapmacağım. Etimde kemiğimde senin
Sırayla söz versek bizi tek tek içeri alır mı ki?
 
Aynı dertten müzdabirim. Haberi okuyorum. Kafamda cümleler sel oluyor sonra tıs yazamıyorum.
Bende söz veriyorum Mune abla. Bak kavga gürültüye yol açacak yorum yapmacağım. Etimde kemiğimde senin

Yorumu alntilara ekleyememisim.Isterse 1 ay ban versin ama acsinlar.Burda beynim yandi
 

Elinin kiri ne demek ya?
Namus kadına özgü bir kavram değildir bilesiniz.
tantanis şimdi konu senin dediğin yere doğru dönmüş.
 
Arkadaslar ben bu konuda evli erkekle olan kadina kizamiyorum bile cünkü..
Ya onun kaybedecek bir gruru da yok demek ki diyorum, karakteri böyle
Ama e be adam sen evlisin, cocugun da varsa.. E be adam. Sen hicbirseyi hak etmemisin bu hayatta.
Senin kaybedecek cok seyin var. Senin sorumlulugun var. Var da var. Sen binlerce kez ben ne yapiyorum demelisin kendine.
Öteki kadin zaten grursuz asalagin teki. Ya sen?
Adam kadindan binlerce kez suclu benim gözümde. Ya erkeklerden soguyorum yazdikca.
Rabbim herkese sadik esler nasip etsin.
 
Evliliği suçlamak bizim haddimiz değil Canım. Ailesi dağılan biri olarak yazıyorum sana bunları.
Adamlar suçsuz diye kimse yazmıyor burada. Yalanın dolanın en büyüğü onlarda. Onlar zaten işi başlatanlar. Ama bak ben buradan erkeklere seslenenemem ki burası kadınlar kulübü. Zaten lafım geçecek olsa önce kendi babama geçerdi geçmedi. Yaşadıklarımı bir konumda var okuyabilirsin Can'ımın Nasıl yandığını belki anlarsın
Şimdi o kadın evli diye babama hayır deseydi belki babam gidip başka bir kadına aynı yalanları söyleyecekti. Ama o hayır diyen kadın kullanılmayacaktı. O hayır diyen kadın bu suça ait olmayacak insanların ahını almayacaktı küçücük kardeşimin gözyaşlarının sebebi olmayacaktı.
Senin çocuğun var mı? Senin hiç Yuvan oldu mu? Aşık oldum demek ne kadar kolay? Ben de aşığım eşime ama Allah esirgesin beni böyle bir işten.
Sen ne yazarsan yaz BASİTSİN canım çok üzgünüm
 
Metres etiketi yediğime değdi yani? :)) Anlatmak istediğim buydu.

Ay ben öyle bir şey demedim sana.
Bana göre her taraf suçlu. Sadece bir çocuk olarak elinde olmayan sebeplerden ötürü yaşamak zorunda kaldığım olaylara vesile olan herkesin suçlu olduğunu söylüyorum. En başta bayrağı babam tutuyor, annemde bu suçlamalardan payını almış bir insan boşanmadığı babamdan bizi korumadığı için. Çünkü sadece babamın değil anneminde kızıyım. Babamın yaptıkları kadar annemin yapmadıklarınada kızıyorum.
Sonradan farklı şeylerden konuştuğumuzu kabul ettim.
Kıracak sözüm olduysada özür dilerim...
 
İnanıp kendini kullandırtan kendileri. Sonra aşık numarası yapan kendileri
Sonra bu aşka kanan adamlar var
Sonra ağlayan çocuklar
 
Hanımlar sakin olalım, 1 ay banlı kalmaya razı olanlar zamanı gelince banlanma isteğinizi aleyhinize delil olarak kullanacağım

Konuya gelirsek erkekleri Hint kumaşı kıvamına getiren bizleriz, sadece bizleri aldattıkları kadınları suçlar, kocaları kanatsız melek, kandırılmış masum olarak görürsek, birlikte oldukları kadınlar için ellerinin kiri der ve bu düşünce yapısıyla erkek çocuk yetiştirirsek adamlar aldatır, aldatır aldatır, bizde her defasında yuvam, çocuklarım, tü diğer kadın ayarttı deyip hep diğer kadını suçlamaya devam ederiz, çünkü kocalarımız masum, çünkü kocalarımız hint kumaşı, çünkü kocalarımız diğer kadın cilve yapmasa bizden başkasına bakmaz, illa boşayın da demiyorum ama üstüne yürüyeceğiniz kişi diğer kadınlar değil kocalar.
Bir erkeğin aldatmaya gönlü yoksa önünde afeti devran olsa, anadan üryan kadın olsa yapmaz, kocalara kılıf uydurmayalım lütfen, erkektir yapar, elinin kiri gibi sözlerle adamları yüreklendirmeyin.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…