Aynı dertten müzdabirim. Haberi okuyorum. Kafamda cümleler sel oluyor sonra tıs yazamıyorum.Soz verelim kavga gurultu olmayacak diye belki bi ihtimal olur.Girip girip konulari okuyup her sefasinda cevap vermeye niyetleniyorum.Sonrasi husrann
Evli olduğunu duyduğun anda onunla iletişimi koparmışsan senin ne suçun olabilir ki. Ama devam etmişsen diyecek birşey yokEvli erkek bana evli olduğunu söylemeden 3 ay benle sevgili oldu. Ve bekar bir erkekten hiçbir farkı yoktu. Sen şimdi bu adamımı savunuyosun?
Sırayla söz versek bizi tek tek içeri alır mı ki?Aynı dertten müzdabirim. Haberi okuyorum. Kafamda cümleler sel oluyor sonra tıs yazamıyorum.
Bende söz veriyorumMune abla. Bak kavga gürültüye yol açacak yorum yapmacağım. Etimde kemiğimde senin
Teşekkür ederim :)sen ne yürekli bir kadınsın be helal olsun gurur duydum inan
Evli olduğunu duyduğun anda onunla iletişimi koparmışsan senin ne suçun olabilir ki. Ama devam etmişsen diyecek birşey yok
Evet açsa da kendimizi Adanada Swinger.., kimin köpeği gibi konulara versek
Söz uslu durcaz müdürüm.
Sırayla söz versek bizi tek tek içeri alır mı ki?
Aynı dertten müzdabirim. Haberi okuyorum. Kafamda cümleler sel oluyor sonra tıs yazamıyorum.
Bende söz veriyorumMune abla. Bak kavga gürültüye yol açacak yorum yapmacağım. Etimde kemiğimde senin
Bayramda küslük olmaz. Bizi affetsin girelim içeri usül usül.Sırayla söz versek bizi tek tek içeri alır mı ki?
Canı isteyen istediğini yazsın, hayatımı yaşıyorum,. Allahıma bin şükür saglıgım yerinde, işim param herşeyim var.hayat bana güzel. Aklınızı kullanın hanımlar ilk aldatmada yuva yıkılmaz, süründürün erkekleri, kraliçeleri olursunuz, or.lar ellerinin kirleri..
Yorumu alntilara ekleyememisim.Isterse 1 ay ban versin ama acsinlar.Burda beynim yandi
Metres etiketi yediğime değdi yani? :)) Anlatmak istediğim buydu.Tam olarak öyle oldu.tantanis şuan söylediklerinde çok haklı
Evliliği suçlamak bizim haddimiz değil Canım. Ailesi dağılan biri olarak yazıyorum sana bunları.Evet ben burdayim evet bende evli bir erkege aşığım ama keske basligi evli erkeklere asik olanlar degilde evli erkeklerle beraber olanlar diye acsaydiniz
Kırk yıl dusunsem aklima gelmeyecek biseydi insan kalbinin bekcisi degilmis kalbine mani olamiyormus bende ilk defa o zaman anladim ama aşik olmak baska bunu fiiliyata donusturmek başka birşey zaten is nedeniyle giruduyorduk suan gorusmutoruz ama sunu soyleyeyim ben o hep anlayacak diye odum kopardi ozellikle o hissetmesin diye o bizim odamiza geldiginde ben baska isler bulur o odadan cikardim
Anlamasin diye ne kadar cabaladiysamda bir o kadarda icim sızladı parca parca oldu
Evet belki inanmayacaksiniz ama bende cok geceler dua ettim hatta bazen kendimden cok esi icin dua etmisimdir Allah yuvalarina omurluk huzur mutluluk nasip etsin diye
Ama hicbir zamanda yuvasina goz dikmedim napayim ne edeyimde bu insani bastan cikarayim diye bi fitne dusunmedim nasıl yaklasirim nasil samimi olurum diye dusunmedim
Onun basit saglik sorunlari vardi ama o ne zaman hastalansa benim canimdan can giderdi sanki (ben cocuk degilim yasim kucuk degil ama belkide inanmazsiniz ) o her hastaliginda keske ona gwlecegine bana gelseydi diye dusunurdum
Dahada yazabilirim hislerimi duygularimi ama Kotü Kadin yaftasi yiyip hakarete ugramak icin bu kadari yeterli saniyorum
Aşik olmak baska o insanin yuvasina karisinin yerine goz dikmek bambaska seyler
Konu sahibi sizin vede bircok yorum sahibinin yorum yaptigi gibi bekar erkek kalmadigindan degil kalbimize soz gecirme sansimiz olmadigi icin asik olduk
Ama bende sizin kadar evli erkekle birlikte olan kadinları masum bulmuyorum ama bu kadar insan ikinci kadinlari suclarken bence ilk olarak vefasizligin sahibi erkek suclanmali
Bir erkek ayni yastiga bas koyfugu karisina cocuklarininin anasina hastaliginda zor zamanlarinda yaninda olan kadina vefasini unutup onun sevgisini unutup ihanet ediyorsa oncelikle o kocayi o evliligi bi suclayin derim
Çünkü bu forumda erkek yok+1
Evli halleriyle başka kadın peşinde oşan namussuz o...u erkekler hakkında niye kimse konu açmıyor? Diğer kadına b.k atmak kolay tabi .
Metres etiketi yediğime değdi yani? :)) Anlatmak istediğim buydu.
İnanıp kendini kullandırtan kendileri. Sonra aşık numarası yapan kendileriBen o hissi sizden daha iyi bilen bor cocugum ama karsi tarafa o o.....u yakistirmasini yapmadan once babama s......z yakistirmasi daha uygun dusuyor Allah bilir neler demistir o kadinlari kandiemak icin
Siz zannediyormusunuz her kadin kendini evli tanitan erkegin kucagina atlamaya hazir bekliyor bi dusunun bu adamlar neler neler anlatmistir karsi tarafa
En fenasida bir erkek esine ailesine acimamis ihanet etmisse bir baba evladina acimamissa el kizinin mi bi yuvaya avimasini bekliyoruz biz
Evet o kadinlar sahsiywtsiz kisiliklerdir ama babam bu sahsiywtsizlere yol actigi icin ş....z dir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?