İşte daha ilişkinin başında öyle irrite eden, konuştuğu herkesle kendisini aldatacagini düşündüğün adamlarla niye evleniyorlar, onu bir anlasam

Ben cidden sinir oluyorum, "keşke iyi dostlar biriktirecegime altın biriktirseydim" diye bir söz var ya

ama çoğu kişi evlendiyse benim malimdir, diye düşünüyor. Evlenip iki kuş bir kafese gireyim derdindeler, uzuuuun bir 'yapilmayacaklar listesi' oluyor ciddi ilişki ile beraber.
Bana saçma geliyor .hele bir arkadaşım vardı üniversiteden . Hepimiz ailelerimizden uzak olduğumuz için her zor animizda yanımızdaydik. Bu gruptan bir kız arkadaş evlenince tüm sosyal medyasını kapatip nosunu değiştirmis ,herkesle iletişimi kopsun diye. Sonra yeni soyadı ile hesap açıp biz kız arkadaşları eklemiş sadece. Silinen yakın erkek arkadaşın bu olay çok ağrına gitti, her buluşmada konusu açılır oldu 'artniyet yoksa neden sildi' falan diye
Neyse gel zaman git zaman bu arkadaşa ailesi birisini buldu , bir gün beni aradı. Ben de sanıyorum ki düğününe çağıracak. Meğer kız telefonda beni görmüş rahatsız olmuş. Kavga etmişler, onun yanında 'daha görüşmeyelim' diye aramış