- 12 Temmuz 2006
- 57.918
- 221.312
- 1.223
- 53
- Konu Sahibi showingnoemotions
Herkesin evliliği eşi kendisini ilgilendirir, aramızda arkadaş kısıtlaması yapan hemcinslerimiz varsa üstlerine alınmasınlar ben şahsi fikrimi yazıyorum, bana garip geliyor böyle şeyler, bekarken görüştüğüm erkek arkadaşlarım vardı, ki ilk mesajımda belirttim eşimle de ortak arkadaşımız hepsi, hala görüşüyorum onlarla, çoğu evlendi ama içlerinde bekar da var, keza eşimin de bir sürü kadın ve erkek arkadaşı var, onun işi dolayısıyla arkadaş çevresi benden çok daha fazla, evlisi var, bekarı var, hepsiyle görüşür, görüşmeye benimle gitmesi de şart değil, arkadaşta cinsiyete bakmayız biz, karaktere bakarız, karakteri iyi düzgün insanları ben evde olmasam bile eşim evde ağırlayabilir, hemcinsim olan hiçbir kadını ister eşimin arkadaşı olsun ister benim arkadaşım olsun bekar diye tehdit olarak görmedim.Kadınlar arasında da var bu; bekar kız arkadaş tehdidi, bekarlar evli hayatından anlamaz gibi.
Yeri geldi eşimin arkadaşı olan bekar kadınları bu taraflara gelince bizzat eşime çağır biraz da bizde kalsın diye davet ettim, yaşım 50 bekarken de böyleydim, yeni evli gencecik bir kadınken de böyleydim, yaşı belirtiyorum ki zaten sen yaşını başını almışsın neden bahsediyorsun sizin arkadaşlardan ne olacak ki denmesin diye :)))