Evli erkekle gecen 10 yıl

evet konu sahibine çattım ama kuyruk acım falan yok
sadece karaktersiz insanların diğer kişilere ders verir şekilde konuşmasını saçma ve ikiyüzlü buluyorum
aldatan adam da boşanmayan kadın da üçüncü şahıs kadın da eşit konumda benim için hepsi karaktersiz zavallılar
onlar da konu açsa onlara da yazacak kelimelerim var
bu kadın pişman falan değil hala imam nikahlı karısıydım adam benimleydi bıraktım çünkü bana baskı uyguladı diyor yani hata yaptım kendimi küçük düşürdüm rezil bir hayattan kurtuldum demiyor sadece bir iki kendini aklayan yorum okumaya gelmiş
onları da buldu tamam artık

Ay bi de böyle kadınlar Allah nasip etti, yok kader demezler mi? Bkn:Şeyma subaşı denen kadın da öyle. Arkadaşım Allah akıl veriyor kullan diye, ahlaksızlık yap demiyor. Her şeyi sen belirlersin. Eğer Allah belirleseydi cennet ve cehennem olmazdı.
Adam şerefsiz geliyor diye illa hemen koynuna mı alacaksın? Ulan evli adam geliyorsa ana avrat düz söveceksin defedeceksin başından anladın mı?
Sevdim falan filan yalan hepsi.
Hayatından 10 yıl gitti ya. En güzel çağların gitti farkında mısın? Kalkıp bahane bulma. Kendi akılsızlığından oldu bu.
Bir de kınamayın başınıza gelir laflarını çekemiycem. Kimse kınamıyor herkes fikrini özgürce söylüyor.
Bundan sonraki hayatında hata yapma bari.

yuva falan yıkmamış ki..
kimse rahatını bozmamış bu hikayede..
herkes kendinden sorumlu.. ilk mesajının minvalinde ilerlese pişman diyeceğim ama yok.ilişki normal rutuninde ilerlemiş sevgi bitmiş ayrılmış sevgi bitmese sorun yokmuş .. yanlıştan dönmemiş yani konu sahibesi yine kendi sevgisi için beraber olduğu adamdan kendi sevgisi bitmiş ayrılmış..

Eğer buraya yazan erkek olsaydı, çok daha ağır şeyler yazardım zaten.
Bana göre adamda suçlu, konu sahibi de suçlu, evliliğini devam ettiren kocasından boşanmak varken Konu sahibini arayıp çemkiren kadında suçlu.
Yorum yapan hemen herkesin sinirini bozan suçlunun kim olduğu değil.
Sevdim, kandırıldım, Karısıydım ifadeleri
Ne böyle sevgi olur, ne bir insan 10. Yıl boyunca kanar, ne de imam nikahı ile karısı olur.

Sahip çıkaydın derler bilmem anlatabildim mi.

Bu yazdığınızı da yanlış anladığımı düşünmek istiyorum.

Bence bu kadar ağır konuşmaya hakkınız yok. En azından içinizde tutun ağzınızı çirkinleştirmeyin.
bebek bekliyorsunuz demekki evlisiniz kendinizi aldatilan kadinin yerine koyun ve 2.kadinin: "imam nikahi kiydik, onun karisiyim" dedigini dusunun.
2.kadinin imam nikahiyla vicdanini rahatlatmasi benim aklima agir olmayan cumle getirmiyor kusura bakmayin. Begenmiyorsaniz goz ardi edebilirsiniz.

Ben sadece adamın ve karısının da suçlu olduğuna dikkat çekmek istedim. Çünkü bıkmışım aldatan adam melekmiş gibi davranıp kadına yüklenen zihniyetten. Aynen dediğiniz gibi 3 şahıs da eşit derecede karaktersiz. Anlatmak istediğim bundan farklı değildi. Ben de sadece çocuklara üzüldüm tek günahsız onlar.

Bence bu kadar ağır konuşmaya hakkınız yok. En azından içinizde tutun ağzınızı çirkinleştirmeyin.

Ilk yorumumda gayet yumusak yazdim cunku sadece kendi hayati icin degil, oteki kadin ve cocuklar icinde pisman oldugunu dusunmustum fakat konu sahibinin umrunda olan tek sey kendisi.

Oh olsun gençlik gidiyor yillar gitmiş ailenin gözünden düşmüşsun dunya kadar vebal almışsın günaha girmişsin
Is hayatın bile adama bağlı olduğundan oda gitmiş
İnanmıyorum senin pişman olduguna daha doğrusu yaptığın hata için pişman olduğuna
Sen kendin icin pişmansin vunca sene mi bu adama verdim diye
Eğer adam karısından boşanıp seninle evlenseydi pişmanlığın p sini yasamazdin

Ben farklı düşünüyorum. Dediğim gibi ben o kadını dinlemem muhatap olmam bile. Haklı gördüğüm için falan değil yalnız. Kadının kocamla kırıştırmasını hiçbir sebep haklı çıkarmaz imam nikahıymış vs. Ama arayıp saydıracağım insan kadın olamaz yani. Elin kadınından beklerim zaten bana çocuğuma niye acısın ki tanımaz etmez. Yapar yapmıştır bana ne onu allah affetsin artık. Beni o kadından çok kocamın yaptığı ilgilendirir adam olaydı da yuvasını dağıtmayaydı. Bir boşanma dilekçesiyle son bulur kimse için çirkinleşmem.

Her halti yiyip burada bir de mgduru mu oynuyorsun vaha vah cok uzuldum gencligi gitmis bilmem ne ya o kadinin 10 yil boyunca cektigi umarim seni bundan sonra da alan cikmaz

Konu sahibi sen gençliği mençliği boşver de günahından bir an evvel dön bence.
Umarım aynı hatayı tekrar yapmazsın.
Konuyu okudukça sinirlenmemek mümkün değil.

Olan sana olmuş. Aldığın ahlar ömür boyu peşinde gezer artık. Üzülmedim yaşadıklarına kimse seni zincire vurmamış bunları yaşaman için. Genç kızların da bu yazdıklarını okuyup, vay be neler yaşamış ben yolumdan döneyim diyeceğini hiç sanmıyorum.

Bu akıl ve irade sadece erkeğe mi veriliyor da rahatça kanabiliyorsunuz, sizin de akıl ve iradeniz var, isteseniz kanmazdınız; ama tercihiniz farklı yönde olmuş. Savunmanızı yersiz buldum, adam on siz bir hatalı değilsiniz. Eşit derecede suçlusunuz ki siz birinin yuvasına göz dikmişsiniz, parçalansın diye beklemeşsiniz, baktınız ki adam boşanmıyor, sizi oyalıyor, asla evlenemeyeceksiniz vaz geçmişsiniz. Cidden boşanmak istese karşı taraf istemese bile boşanabilirdi, sadece biraz uzardı dava o kadar. Bi de sizin imam nikahı dediginiz nikah hükümsüz, dini nikahın şartları var ve sizin durumunuz da uymuyor, her türlü haksızsınız; ama zaten bana ne bundan hayat sizin giden zaman sizin, sadece ortadaki çocuklar ve diğer kadına üzüldüm.

Ilk yorumumda gayet yumusak yazdim cunku sadece kendi hayati icin degil, oteki kadin ve cocuklar icinde pisman oldugunu dusunmustum fakat konu sahibinin umrunda olan tek sey kendisi.
Şu an konu sahibi umrumda değil açıkcası. Pişmanlığı yaşadıkları vs. Ben olaya objektif bakıp yorum yapıyorum sadece. Gördüğüm yorumlara göre sadece evli adama bakan kadını suçlamışlar. Beddualar falan. Elbette suçlu ama erkeğe kimse bir şey dememiş ben buna tepki gösterdim.

10 yıl mı sürdü kandırılman. Sen baya baya masumsun desene. Hak ettiğin neyse onu yaşamaya devam et. Sen bu kafayla daha çok batarsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…