- 24 Ağustos 2015
- 4.650
- 12.518
- 128
- 32
- Konu Sahibi Gelincik003
-
+++
İşte anlatmak istediğim. Kuyruk acısı olan gelmiş kadına çatmış. Konu sahibi elbette suçlu. Ama sanki tek suç kadınınmış gibi yapılan yorumlar var yuva yıkan nedense sadece bu kadın. Adam masum yuvasını dağıtmış olmuyor ne hikmetse. Tiksiniyorum sadece bayanı suçlayan yorumlardan.
+++
İşte anlatmak istediğim. Kuyruk acısı olan gelmiş kadına çatmış. Konu sahibi elbette suçlu. Ama sanki tek suç kadınınmış gibi yapılan yorumlar var yuva yıkan nedense sadece bu kadın. Adam masum yuvasını dağıtmış olmuyor ne hikmetse. Tiksiniyorum sadece bayanı suçlayan yorumlardan.
Neden sadece bayanlar suçlanıyor? Erkektir yapar değil mi erkeklere laf yok. Erkek evli kadına da göz diker her kişiye de bakar... Erkek çünkü. Aldatılıyorsunuz sonra sadece bayanları suçluyorsunuz yuva yıkan bayan oluyor erkek yuvasını yıkmış olmuyor ama. Yapmayın allah aşkına. Kadın suçlu olduğunun zaten farkında buraya başka genç kızlar bu hatayı yapmasın diye yazmış acıyın diye değil. Kadın da suçlu ama nedense tüm oklar direk kadına yöneliyor erkeğin hiç suçu yokmuş gibi.
Boş eleştirileri boş verin kötü yorum yapanlar emin olun canı yananlar. Gitmişler ne olduğu bellisiz adamlarla evlenmişler aldatılınca da suçu direk karşı tarafa atıyorlar kocaları masum çünkü. 10 sene beklemeniz büyük hata olmuş ama yapacak bir şey yok dediğim gibi tek suçlu siz değilsiniz. Bu kadar ağır laflar edilmesi saçma.
Sahip çıkaydın derler bilmem anlatabildim mi.
bebek bekliyorsunuz demekki evlisiniz kendinizi aldatilan kadinin yerine koyun ve 2.kadinin: "imam nikahi kiydik, onun karisiyim" dedigini dusunun.Bence bu kadar ağır konuşmaya hakkınız yok. En azından içinizde tutun ağzınızı çirkinleştirmeyin.
Ben sadece adamın ve karısının da suçlu olduğuna dikkat çekmek istedim. Çünkü bıkmışım aldatan adam melekmiş gibi davranıp kadına yüklenen zihniyetten. Aynen dediğiniz gibi 3 şahıs da eşit derecede karaktersiz. Anlatmak istediğim bundan farklı değildi. Ben de sadece çocuklara üzüldüm tek günahsız onlar.evet konu sahibine çattım ama kuyruk acım falan yok
sadece karaktersiz insanların diğer kişilere ders verir şekilde konuşmasını saçma ve ikiyüzlü buluyorum
aldatan adam da boşanmayan kadın da üçüncü şahıs kadın da eşit konumda benim için hepsi karaktersiz zavallılar
onlar da konu açsa onlara da yazacak kelimelerim var
bu kadın pişman falan değil hala imam nikahlı karısıydım adam benimleydi bıraktım çünkü bana baskı uyguladı diyor yani hata yaptım kendimi küçük düşürdüm rezil bir hayattan kurtuldum demiyor sadece bir iki kendini aklayan yorum okumaya gelmiş
onları da buldu tamam artık
Merak ettim konu sahibini neden bu kadar savunuyorsunuz? Ciddi ciddi merak ettim.Bence bu kadar ağır konuşmaya hakkınız yok. En azından içinizde tutun ağzınızı çirkinleştirmeyin.
Bence bu kadar ağır konuşmaya hakkınız yok. En azından içinizde tutun ağzınızı çirkinleştirmeyin.
Ayni seyi dusundum okurken , bu kadar israrla savunup bide kuyruk acisi gibi igrenc bir deyim kullaninca herhalde dedim bende..birde kuyruk acısı falan komik oluyor zira aynayı kendinize çevirmenizi isteyip yoksa sizin mi kuyruk acınız var diyecekler çıkabilir..
Ben farklı düşünüyorum. Dediğim gibi ben o kadını dinlemem muhatap olmam bile. Haklı gördüğüm için falan değil yalnız. Kadının kocamla kırıştırmasını hiçbir sebep haklı çıkarmaz imam nikahıymış vs. Ama arayıp saydıracağım insan kadın olamaz yani. Elin kadınından beklerim zaten bana çocuğuma niye acısın ki tanımaz etmez. Yapar yapmıştır bana ne onu allah affetsin artık. Beni o kadından çok kocamın yaptığı ilgilendirir adam olaydı da yuvasını dağıtmayaydı. Bir boşanma dilekçesiyle son bulur kimse için çirkinleşmem.bebek bekliyorsunuz demekki evlisiniz kendinizi aldatilan kadinin yerine koyun ve 2.kadinin: "imam nikahi kiydik, onun karisiyim" dedigini dusunun.
2.kadinin imam nikahiyla vicdanini rahatlatmasi benim aklima agir olmayan cumle getirmiyor kusura bakmayin. Begenmiyorsaniz goz ardi edebilirsiniz.
Savunmaktan ziyade kim olursa olsun hakareti hoş karşılamadığım için böyle konuşuyorum. Savunduğum falan yok yani.Merak ettim konu sahibini neden bu kadar savunuyorsunuz? Ciddi ciddi merak ettim.
Her halti yiyip burada bir de mgduru mu oynuyorsun vaha vah cok uzuldum gencligi gitmis bilmem ne ya o kadinin 10 yil boyunca cektigi umarim seni bundan sonra da alan cikmazHerkese merhaba bu yazacaklarim tüm genc kizlarin kulagina kupe olsun.yaptıklarimdan yasadiklarimdan o kadar pişmanım ki bosu bosuna geçen koskoca 10 yıl sonuç koca bir sıfır. Evet anlasilcagi gibi 10 yıl evli bu erkekle birlikte oldum. Burayı takip ederdim ama ilk defa yazıyorum cunku bu hayata ozenen cok genc kiz gordum yazicamki bu hayata ozenmesinler sonu hüsran. Yirmi yasinda üniversite ikinci siniftaydim işaret dili kursuna girderken onunla tanıştım .. ilk görüşte kitlendik birbirimize ve basladi her sey bir yıl masum bi iliskiydi cok guzeldi havalarda ucuyodum oda mutluydu cok iyi birisiydi esirgemezdi benden bi seyini derdimi dinler care arar derdini anlatirr aramızdaki iliski bambaşkaydı ve bi yilin sonunda evli olduğunu öğrendim iki çocuğu olduğunu öğrendim ve bitirdim cok zor oldu ama o istemedi cok mucadele etti bitmemesi için bir yıl ugrasti ben çok sevmiştim karşı koyamadım devam ettirdim ama bilseydim evli oldugunu baştan istemezdim o kadar güzel dolu dolu anilardan sonra birakmak çok zor geldi . Universte bitene kadar devam etti hiç kimseye soylemedim evli oldugunu arkadaslarim sadece sevgilim olduğunu biliyorlardı. Universte bitti memlekete donmiyim diye bana ayrı ev acti is buldu . Ara sira geliyodu kaliyodu karı koca gibiydik karisi öğrendi. Doğal olarak tepki gosterdi tehdit etti ben sustum çünkü sucluydum telefon numarami bulmus arayıp küfür ederdi hep tabi o sahis korurdu beni bosanmalarini bekledim am ama karısı istemedi . Imam nikahi kiydik . Ama o kadar zor gün yasadimki si ogrenince bu annem gorusmeye devam etti benle ayrılmak istedim bende evlenmek yuva kurmak istyodum ama birakmadi pesimii bu masum ilişki onun için saplantı olmustu onun kolesiydim artık . On yıl geçti boyle orda ki evi işi birakip tek bi veda mesajıyla döndüm memlekete ailemin yanina su an ne gencligim kaldı ne hevesim ne de ailemin gözünde itibarim yuvamda olmadi cocugumda.. boyle bi hayat iste bu hayati yasamak yaşamak isteyen kizlar k dolu ben isteyerek yasamadim ama sonuc bu o yüzden yapmayin etmeyin yazık günah olan size olur ve karşı tarafa olur ama asla sevdiğiniz erkeğe erkeğe sey olmaz.
Şu an konu sahibi umrumda değil açıkcası. Pişmanlığı yaşadıkları vs. Ben olaya objektif bakıp yorum yapıyorum sadece. Gördüğüm yorumlara göre sadece evli adama bakan kadını suçlamışlar. Beddualar falan. Elbette suçlu ama erkeğe kimse bir şey dememiş ben buna tepki gösterdim.Ilk yorumumda gayet yumusak yazdim cunku sadece kendi hayati icin degil, oteki kadin ve cocuklar icinde pisman oldugunu dusunmustum fakat konu sahibinin umrunda olan tek sey kendisi.
10 yıl mı sürdü kandırılman. Sen baya baya masumsun desene. Hak ettiğin neyse onu yaşamaya devam et. Sen bu kafayla daha çok batarsın.Bu kadar yorumun icinde bi tek sizin yorumunuz rahatlatti beni herkesin imtihanı farkli bin verende Allah ben kaldim . Direk kadın suclaniliyo ama bilmiyorlar kocalarinin ne laflar soyledigini elde etmek için kadını baştan cikaran erkektir devam ettirmek ya ettirmemek kadına kalır kalır baslatan erkektir . Kadın baslatyosa zaten amaç belli kadinin niyeti belli ben öyle biri değildim kandirildim bu yüzden buraya yazdım ama sizin gibi insanlarin sayısı az maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?