Evli erkekle gecen 10 yıl

Ben sizi doğru anladığımı düşünüyorum, ilk seferinde de doğru anladım, geri dönüp sizin yazdığınız yoruma kadar olan kısmı tekrar okudum.
Konu sahibine ağır şeyler söylenmiş ve de yorumların çoğunda adamda da suç bulunmuş, diğerlerinde ise adamın adı hiç geçmiyor.
Yani kimse adam suçlu değil dememiş... belki siz öncesinde burada yazılan şeylerden etkilenip aralarından birini yanlış anladınız.
O yüzden herkes üzerinize geliyor. Keşke bahsettiğiniz yorumu alıntılamış olsaydınız.
Ama her neyse zaten aynı fikirdeyiz.

Konu sahibinin sucundan gunahından ziyade rahatsız eden tavrı zaten... pişmanlığı yok, sevgisi(!) bitmiş.
Masum ilişki imiş...
İmam nikahı varmış karısıymış...
E bunları yazınca adama sıra gelmeden saydırmış üyeler. Ağızlarına da sağlık.

Ailenin yüzüne bakabiliyorsun utanmış olsan baştan sona bu hata denmez bile bile bu oyuna dahil olmazdın sonuçta sen adamdan zevk aldin oda senden zevklendi tek üzülen anneleri .. vede cocuklar ... iğrenç durum ...

Siz, adam ve adamın karısı olarak üçünüz de birbirinizden suçlusunuz. Ben kadının yerinde olsam seni tehdit edeceğime, adamı anında boşar kapının önüne koyar ikinizi birbirinize layık görüp giderdim.

Burayı okuyan, bu durumda olanlar varsa böyle bir yoksunluğu asla yapmasınlar. Evli kelimesi geçtiği an arkaya bile dönüp bakmadan koşarak uzaklaşmak gerek. Ne yapayım seviyorum diye asla bir şey olamaz. Bu kötülüğü kimseye yapmayın..

Adam bisey yazsaydi soylerdik elbet burdan adami yersek ne olacak, haberi olmayacak ki

Bide çocuk yapsaydın da o gunahsiza da yazık etseydin. Hamileyim suan. Size diyecek laf yok. Bide ben istemedim diyosunuz. Allah bizi hemcinslerimizden korusun.

Aynen benim babamda yüzüme tükürürdü 10 sene kullansın elin çoluklu çocuklu adamı sonra git baba evine aklım hayalim almıyor?

1 yıl 2 yıl kandırılmayı anlarım ama 10 yıl kandırılmak aptallık resmen. Ben zaten o beni kabdırdı hikayesine de hiç inanmıyorum ya neyse

Evli adam ne verebilir ne sunabilir ki??

Ben zaten kandım sevdim vb hikayelere de inanmıyorum, gerçekten aşık olsan bir zaman sonra boşan benimle evlen dersin yoksa terk edersin.

10 yıl beraber yaşamak, ev açtırmak düz k.şarlık para yemek tatlı geliyor. hem herifin parasını yiyeyim hem kirayı ödeteyim o öyle bedavaya yok işte. Adamın parası = kadının gençliği, zamanı şeklinde bir alışveriş oluyor, gayet adil bedavaya yemek yok. Namusuyla çalışan kadınlar keriz değil yani. Zerre acımıyorum yosmalara, parayı yerken iyiydi ama kocayıp yalnız kalınca mı kötü oluyor???

Tabiki..heleki en buyuk suclu burda erkek.universte okuyan bir genc kiza bakacak ilgilenecek kadar sapik zihniyetli evli cocuklu haliyle.kiz inanmis pembe hayallere dalmis biraz geç uyanmş.buraya yazan hepimizin kizi olabilirdi.topa tutmak yerine bundan sonraki hayati icin dogruyu dilemek daha mantikli

Yani zengin bir adama sormuşlar evlen işte bu citir pitir gencecik güzel kadınla oda delimiyim ben onun yasi gececek guzelligide ama bendeki milyon dolarlar cogalacak ben yaslansam bile hep ayni bunun gibi citirlari yiyecegim neden geri zekalilik yapayimda bu citir eskiyecek ben halen milyon param varkrn bununla beslenecegim spiker haksizlik ama sizin yaptiginiz degilmi deyincede yooo hayir ticaret gayet de makûl o gencligini verecek 10 senesini bende ona rahat hayat vadedeceğim aklı varsa verdiğim harçlıkları birikim yapar geri kalan ömrünü rahat geçirir yok bugün buldu yarın harcarsada kendine yapar ben ticarete bakarım ne zaman güzelliği artık beni çekmiyor onu nla isim biter aslında akıllı kadınlar bunun bilincideler ya para için vardırlar yada hiç bulaşmazlar onun için acımıyorum benimle geçici birlikte yaşamayı kabul eden genç güzel bayanlara diye röportaj yapmış.

Herkes seçimlerinin sonuçlarına katlanmalı konu sahibi boşanmayı beklemiş yuvasını yıkmayı göze almış baktı ki adam boşanmıyor bırakıp gelmiş.
Yok öyle yağma aşk meşk derken herşeyi normalleştiriyoruz. O bir yıl masum olabilir ama ya 9 yıl hiçte masum değil.
Ayrıca imam nikahınız resmî eşi rıza gösterirse kabul olur.
Tövbe edin Allah Affetsin zira çok büyük kul hakkı yemişsiniz

Konu sahibine dönersek oda zengin iş adamının sevgilileri gibi bir yol seçmiş kolay yol ekmek elden su gölden imam nikah diyede vicdanını rahatla oh

Anlamadim kul.hakkini ben mi yemisim?

Aslında şunu çok merak ettim gerçekten yaşadıgın şeyin aşk olduguna nasıl inandınki, hiçbir aşık erkek sevdiği kadına metres konumuna 10 yıl düşürmez ki. eşinide sevmiyor olsaydı 10 yılda 10 kere boşardı.. Sakın seni yeniden ikna etmesine izin verme 10 yıl kullanan birisi kolay vazgeçmez bu zihniyetten.. Ayrıca gerçekten pişmansan bol bol tövbe et zira kul hakkı ve zina en büyük günahlardan..

şeyma subaşı da 8 yıl beklemiş boşanmasını.
baya bi genç kız özenir oldu bu duruma.
inanıyorum sizin aşk yaşadığınıza ve adamın da sizi çok sevdiğine. yoksa 10 yıl sizinle olmazdı. bu net.
ama istese boşanırdı. kolay olmasa da imkansız değil.
hadi 1 yıl 2 yıl beklediniz de 10 yıl gerçekten israf.
ahhh ahhh. inşallah bundan sonra mutlu olursunuz ne diim.

Allah bekar kızları kandıran evli adamların belasını versin! şerefsizler!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…