- 2 Şubat 2015
- 14.624
- 62.313
- 598
- Konu Sahibi Gelincik003
-
Yine anlatamadımBen konu sahibini eleştirenlere bir şey demedim kadın suçlu ve konu açmış elbette onu eleştireceğiz buraya kadar sorun yok. Yani benim lafım size değil. Ben belirli kişiler için öyle konuştum şimdi isim vermeyeyim. Eleştirmişler iyi hoş ama bununla kalmayıp adamla karısı çok masummuş gibi imalar yapmışlar. Ben o tarz konuşan kişilere tepki gösterdim. Umarım anlaşılmışımdır artık.
Şu an konu sahibi umrumda değil açıkcası. Pişmanlığı yaşadıkları vs. Ben olaya objektif bakıp yorum yapıyorum sadece. Gördüğüm yorumlara göre sadece evli adama bakan kadını suçlamışlar. Beddualar falan. Elbette suçlu ama erkeğe kimse bir şey dememiş ben buna tepki gösterdim.
Ben istemedim resmi nikah yokÇocuk neden yapmadınız?
Aynen benim babamda yüzüme tükürürdü 10 sene kullansın elin çoluklu çocuklu adamı sonra git baba evine aklım hayalim almıyor?Konu sahibi ailen ne dedi bu işe
Ben böyle bı halt yemiş olsam babam üzüntüsünden kalp krizini geçirirdi felç mı olurdu bilmem ama birdaha beni asla tanimazdi cenazeme bile gelmezdi eminim
Senin ailen napti ? Evli bı adam sana ev açtı sonrada seni gönderdi gerisin geriye baba evine mi döndün iyi kabul edebilmisler yoksa sokakta mı kalırsın napardin bilmem
Demedi mi baban kime guvendiysen ona git gozUm gormesin seni falan ?
Tabiki..heleki en buyuk suclu burda erkek.universte okuyan bir genc kiza bakacak ilgilenecek kadar sapik zihniyetli evli cocuklu haliyle.kiz inanmis pembe hayallere dalmis biraz geç uyanmş.buraya yazan hepimizin kizi olabilirdi.topa tutmak yerine bundan sonraki hayati icin dogruyu dilemek daha mantikli+++
İşte anlatmak istediğim. Kuyruk acısı olan gelmiş kadına çatmış. Konu sahibi elbette suçlu. Ama sanki tek suç kadınınmış gibi yapılan yorumlar var yuva yıkan nedense sadece bu kadın. Adam masum yuvasını dağıtmış olmuyor ne hikmetse. Tiksiniyorum sadece bayanı suçlayan yorumlardan.
Yani zengin bir adama sormuşlar evlen işte bu citir pitir gencecik güzel kadınla oda delimiyim ben onun yasi gececek guzelligide ama bendeki milyon dolarlar cogalacak ben yaslansam bile hep ayni bunun gibi citirlari yiyecegim neden geri zekalilik yapayimda bu citir eskiyecek ben halen milyon param varkrn bununla beslenecegim spiker haksizlik ama sizin yaptiginiz degilmi deyincede yooo hayir ticaret gayet de makûl o gencligini verecek 10 senesini bende ona rahat hayat vadedeceğim aklı varsa verdiğim harçlıkları birikim yapar geri kalan ömrünü rahat geçirir yok bugün buldu yarın harcarsada kendine yapar ben ticarete bakarım ne zaman güzelliği artık beni çekmiyor onu nla isim biter aslında akıllı kadınlar bunun bilincideler ya para için vardırlar yada hiç bulaşmazlar onun için acımıyorum benimle geçici birlikte yaşamayı kabul eden genç güzel bayanlara diye röportaj yapmış.1 yıl 2 yıl kandırılmayı anlarım ama 10 yıl kandırılmak aptallık resmen. Ben zaten o beni kabdırdı hikayesine de hiç inanmıyorum ya neyse
Evli adam ne verebilir ne sunabilir ki??
Ben zaten kandım sevdim vb hikayelere de inanmıyorum, gerçekten aşık olsan bir zaman sonra boşan benimle evlen dersin yoksa terk edersin.
10 yıl beraber yaşamak, ev açtırmak düz k.şarlık para yemek tatlı geliyor. hem herifin parasını yiyeyim hem kirayı ödeteyim o öyle bedavaya yok işte. Adamın parası = kadının gençliği, zamanı şeklinde bir alışveriş oluyor, gayet adil bedavaya yemek yok. Namusuyla çalışan kadınlar keriz değil yani. Zerre acımıyorum yosmalara, parayı yerken iyiydi ama kocayıp yalnız kalınca mı kötü oluyor???
Herkes seçimlerinin sonuçlarına katlanmalı konu sahibi boşanmayı beklemiş yuvasını yıkmayı göze almış baktı ki adam boşanmıyor bırakıp gelmiş.Tabiki..heleki en buyuk suclu burda erkek.universte okuyan bir genc kiza bakacak ilgilenecek kadar sapik zihniyetli evli cocuklu haliyle.kiz inanmis pembe hayallere dalmis biraz geç uyanmş.buraya yazan hepimizin kizi olabilirdi.topa tutmak yerine bundan sonraki hayati icin dogruyu dilemek daha mantikli
Anlamadim kul.hakkini ben mi yemisim?Herkes seçimlerinin sonuçlarına katlanmalı konu sahibi boşanmayı beklemiş yuvasını yıkmayı göze almış baktı ki adam boşanmıyor bırakıp gelmiş.
Yok öyle yağma aşk meşk derken herşeyi normalleştiriyoruz. O bir yıl masum olabilir ama ya 9 yıl hiçte masum değil.
Ayrıca imam nikahınız resmî eşi rıza gösterirse kabul olur.
Tövbe edin Allah Affetsin zira çok büyük kul hakkı yemişsiniz
Yok kız senin yediklerini bilemem ben :))))))Anlamadim kul.hakkini ben mi yemisim?
Ben istemedim resmi nikah yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?