Evli erkekle gecen 10 yıl

Konu sahibinin yaşadığı detaylar beni ilgilendirmiyor şu an. Ben sadece bazı kişilerin tek taraflı suçladığını farkettim tek suç bayanda gibi konuşanlar olmuş. Bu da midemi bulandırdı erkeğin yaptığı hata göz ardı edildiği için. Yani sanki adamın iradesi yokmuş kadın adamı kandırmış ayartmış. Ben buna tepki gösterdim ama konu sahibini savunduğumu sandı herkes. Tek taraflı suçlayanların kuyruk acısı olduğunu düşünüyorum ve çekinmeden söylüyorum bunu. Neyse ne yahu.

Ayrıca doğru okudunuz yanlış anlamadınız. Evli adamla birlikte olacak karakterdeki bir kadın 'sahip çıkaydın' lafını da söyler haksız mıyım. Öyle çirkin karakterli bir insanla muhatap olmak yerine eşimi muhatap alır ona hesap sorarım demek istemiştim.

Ya hu konuyu burada açan kadın değil mi? Adam gelip burda konu açtı da kadına mı söylüyoruz bunları? Muhatabımız kimse ona söylüyoruz. Neyin çabası bu gerçekten anlamak güç. Konu sahibini bırakıp birlikte olduğu adama mı saydıralım? Adama buradan negatif enerji mi göndereceğiz. Kim okuyorsa onun yanlışını yazıyoruz burada. Sündürdükçe sündürdün erkekte hatalı lafını.

Benim muhatap aldığım yorumlar farklı size bir şey dediğim yok ki. Bariz olarak adam suçsuz gibi konuşan kişiler gördüm onlara yönelik yorum yaptım. Madem tek taraflı suçlamıyorsunuz niye üstünüze alındınız yorumlarım size niye battı ki.

Battı ki? Rezalet.

Siz ne diye genelliyorsunuz, kuyruk acım yok aldatılmadım ama evet konu sahibine çatıyorum, konuyu açan o. Adam burda mı ki ona çatalım.

Burda bile kavga edecek sebep buldunuz mu hanımlar :)
Konu sahibi de o adamda suçlu kötü enerjiyi birbirinize değil o kirli ruhlara harcayin konu sahibini keyiflendirmeyin

Siz ne diye genelliyorsunuz, kuyruk acım yok aldatılmadım ama evet konu sahibine çatıyorum, konuyu açan o. Adam burda mı ki ona çatalım.
Tek taraflı suçlamamışsanız üstünüze alınmanıza gerek yok ben o lafı tek taraflı suçlayanlar için konuştum çünkü burada bariz tek taraflı suçlayan arkadaşlar var. Tabii yeterince açık yazamamışım biraz genellemeye benzemiş haklısınız. Kusura bakmayın.

Cok zor günler yaşadım saftim sevdim guvendim zaten şu yaştaki aklim o zaman olsaydi bunları yazma gereği duymazdim genç kizlarin heveslenmemesi icin
Saf mı
Haha ilahi çok komiksiniz
Saf kızlar evli erkeklerle gezmiyor

İyi de burada olan kadın, adam yokki? Kime hitap etsinler?
Adam olsa ona aferin yada yazık bu kadın seni kandırmış diyecekler diye mi düşünüyorsunuz?

Evet tek taraflı suçlayanlar diye belirtseydiniz kimse yanlış anlamazdı.

Konu sahibinin burda kızlara verdiği mesaj aslında şu
Evli erkekle birlikteyseniz evlenmeyi boşuna beklemeyin evlenmeye değer görmüyor çünkü evli bir erkekle birlikte olmuş olduğunuz için olan yılıniza oluyor diyor

Adam karısını bosayip kendisiyle evlense sorun yok yani :)) onca yıl boşuna geçmiş vah vah

Ben böyle bir kadınla tanışmıştım. 40 küsür yaşında ve 5 senedir evli bir adamla idi. Adamın karısı öğrenince adam ilişkiyi bitirdi. Çevrede bir sürü bekar adam varken ne işiniz var evli barklı adamlarla? Yapmayın. Kimseye mutluluk getirmiyor.

bu masum ilişki onun için saplantı olmustu onun kolesiydim artık .

Masum ilişki ?
Pardon bunun neresi masum !! Evli barklı adamla düşüp kalkıyosun. Karısının, çocuğunun rızkını yiyorsun. Bir de utanmadan masum diyorsun.. Varya tam böyle yüzüne tükürülecek insanlarsınz. Bir de arsız arsız kendinizi aklamaya çalışıyorsunuz..

O karısına ne demeli.. Keşke boşansaydi da, kocası seni alsaydı.. Birbirinize layiksiniz siz..

Nasıl bir mide bu ya !!!

Sana daha cok şey söylerdim de neyse...

10 yıl koskoca 10 yıl aglayan eş ve çocuklar ın vebaliyle yüzünüz gülmeyecek, eger adam boşansaydı çoktan resmi olarak evlenip adamla beraberdir 10 yılda hedefine ulaşamayıp kendini daha fazla kullandırmamak için terketmiş olmalısın, yoksa sizde vicdan olsaydı hata olarak görseydiniz 10 yıl sürdüremezdiniz..ileride evlenince kocan ve metresine empati yaparsın aşklarına saygı duyarsın artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…