- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.180
- 898
- Konu Sahibi Gelincik003
-
Bence önce kendi kocasının gırtlağını sıkmalıydı.Evli erkek = Eşi olan erkektir .
Keşke ilk öğrendiğinde bitirdiğin zaman yeniden başlamasaydın .
O adamın eşinin seni arayıp hakaret ettiğini yazmışsın , gırtlağını sıkmadığına duâ et bence .
Konu sahibinin yaşadığı detaylar beni ilgilendirmiyor şu an. Ben sadece bazı kişilerin tek taraflı suçladığını farkettim tek suç bayanda gibi konuşanlar olmuş. Bu da midemi bulandırdı erkeğin yaptığı hata göz ardı edildiği için. Yani sanki adamın iradesi yokmuş kadın adamı kandırmış ayartmış. Ben buna tepki gösterdim ama konu sahibini savunduğumu sandı herkes. Tek taraflı suçlayanların kuyruk acısı olduğunu düşünüyorum ve çekinmeden söylüyorum bunu. Neyse ne yahu.Eğer buraya yazan erkek olsaydı, çok daha ağır şeyler yazardım zaten.
Bana göre adamda suçlu, konu sahibi de suçlu, evliliğini devam ettiren kocasından boşanmak varken Konu sahibini arayıp çemkiren kadında suçlu.
Yorum yapan hemen herkesin sinirini bozan suçlunun kim olduğu değil.
Sevdim, kandırıldım, Karısıydım ifadeleri
Ne böyle sevgi olur, ne bir insan 10. Yıl boyunca kanar, ne de imam nikahı ile karısı olur.
Bu yazdığınızı da yanlış anladığımı düşünmek istiyorum.
Ya hu konuyu burada açan kadın değil mi? Adam gelip burda konu açtı da kadına mı söylüyoruz bunları? Muhatabımız kimse ona söylüyoruz. Neyin çabası bu gerçekten anlamak güç. Konu sahibini bırakıp birlikte olduğu adama mı saydıralım? Adama buradan negatif enerji mi göndereceğiz. Kim okuyorsa onun yanlışını yazıyoruz burada. Sündürdükçe sündürdün erkekte hatalı lafını.Konu sahibinin yaşadığı detaylar beni ilgilendirmiyor şu an. Ben sadece bazı kişilerin tek taraflı suçladığını farkettim tek suç bayanda gibi konuşanlar olmuş. Bu da midemi bulandırdı erkeğin yaptığı hata göz ardı edildiği için. Yani sanki adamın iradesi yokmuş kadın adamı kandırmış ayartmış. Ben buna tepki gösterdim ama konu sahibini savunduğumu sandı herkes. Tek taraflı suçlayanların kuyruk acısı olduğunu düşünüyorum ve çekinmeden söylüyorum bunu. Neyse ne yahu.
Ayrıca doğru okudunuz yanlış anlamadınız. Evli adamla birlikte olacak karakterdeki bir kadın 'sahip çıkaydın' lafını da söyler haksız mıyım. Öyle çirkin karakterli bir insanla muhatap olmak yerine eşimi muhatap alır ona hesap sorarım demek istemiştim.
Benim muhatap aldığım yorumlar farklı size bir şey dediğim yok ki. Bariz olarak adam suçsuz gibi konuşan kişiler gördüm onlara yönelik yorum yaptım. Madem tek taraflı suçlamıyorsunuz niye üstünüze alındınız yorumlarım size niye battı ki.Ya hu konuyu burada açan kadın değil mi? Adam gelip burda konu açtı da kadına mı söylüyoruz bunları? Muhatabımız kimse ona söylüyoruz. Neyin çabası bu gerçekten anlamak güç. Konu sahibini bırakıp birlikte olduğu adama mı saydıralım? Adama buradan negatif enerji mi göndereceğiz. Kim okuyorsa onun yanlışını yazıyoruz burada. Sündürdükçe sündürdün erkekte hatalı lafını.
Battı ki? Rezalet.Benim muhatap aldığım yorumlar farklı size bir şey dediğim yok ki. Bariz olarak adam suçsuz gibi konuşan kişiler gördüm onlara yönelik yorum yaptım. Madem tek taraflı suçlamıyorsunuz niye üstünüze alındınız yorumlarım size niye battı ki.
Küfür mü ettik yahu. Gözünüze niye battı demek istedim. Neyse tartışmaya gerek yok hayırlı günler.Battı ki? Rezalet.
Siz ne diye genelliyorsunuz, kuyruk acım yok aldatılmadım ama evet konu sahibine çatıyorum, konuyu açan o. Adam burda mı ki ona çatalım.+++
İşte anlatmak istediğim. Kuyruk acısı olan gelmiş kadına çatmış. Konu sahibi elbette suçlu. Ama sanki tek suç kadınınmış gibi yapılan yorumlar var yuva yıkan nedense sadece bu kadın. Adam masum yuvasını dağıtmış olmuyor ne hikmetse. Tiksiniyorum sadece bayanı suçlayan yorumlardan.
Tek taraflı suçlamamışsanız üstünüze alınmanıza gerek yok ben o lafı tek taraflı suçlayanlar için konuştum çünkü burada bariz tek taraflı suçlayan arkadaşlar var. Tabii yeterince açık yazamamışım biraz genellemeye benzemiş haklısınız. Kusura bakmayın.Siz ne diye genelliyorsunuz, kuyruk acım yok aldatılmadım ama evet konu sahibine çatıyorum, konuyu açan o. Adam burda mı ki ona çatalım.
Saf mıCok zor günler yaşadım saftim sevdim guvendim zaten şu yaştaki aklim o zaman olsaydi bunları yazma gereği duymazdim genç kizlarin heveslenmemesi icin
Konu sahibinin yaşadığı detaylar beni ilgilendirmiyor şu an. Ben sadece bazı kişilerin tek taraflı suçladığını farkettim tek suç bayanda gibi konuşanlar olmuş. Bu da midemi bulandırdı erkeğin yaptığı hata göz ardı edildiği için. Yani sanki adamın iradesi yokmuş kadın adamı kandırmış ayartmış. Ben buna tepki gösterdim ama konu sahibini savunduğumu sandı herkes. Tek taraflı suçlayanların kuyruk acısı olduğunu düşünüyorum ve çekinmeden söylüyorum bunu. Neyse ne yahu.
Ayrıca doğru okudunuz yanlış anlamadınız. Evli adamla birlikte olacak karakterdeki bir kadın 'sahip çıkaydın' lafını da söyler haksız mıyım. Öyle çirkin karakterli bir insanla muhatap olmak yerine eşimi muhatap alır ona hesap sorarım demek istemiştim.
Evet tek taraflı suçlayanlar diye belirtseydiniz kimse yanlış anlamazdı.Tek taraflı suçlamamışsanız üstünüze alınmanıza gerek yok ben o lafı tek taraflı suçlayanlar için konuştum çünkü burada bariz tek taraflı suçlayan arkadaşlar var. Tabii yeterince açık yazamamışım biraz genellemeye benzemiş haklısınız. Kusura bakmayın.
bu masum ilişki onun için saplantı olmustu onun kolesiydim artık .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?