- Konu Sahibi Gelincik003
-
O dediğiniz isim milli metres ve malesef genç kızlara kötü örnek oldu herkes o isim gibi bir hayat yaşayacagını zannediyor ama o hayatlar milyonda bir oluyor, onlarında sonunun iyi olcagını düşünmüyorum zaten evlensinler 3_5 yılda bu kadar ahla boşanırlar muhtemelen.. Kirli aşkların hiçbirisi mutluluk getirmiyor malesef..şeyma subaşı da 8 yıl beklemiş boşanmasını.
baya bi genç kız özenir oldu bu duruma.
inanıyorum sizin aşk yaşadığınıza ve adamın da sizi çok sevdiğine. yoksa 10 yıl sizinle olmazdı. bu net.
ama istese boşanırdı. kolay olmasa da imkansız değil.
hadi 1 yıl 2 yıl beklediniz de 10 yıl gerçekten israf.
ahhh ahhh. inşallah bundan sonra mutlu olursunuz ne diim.
Allah bekar kızları kandıran evli adamların belasını versin! şerefsizler!!!
Ne olursa kadına oluyor zatenHerkese merhaba bu yazacaklarim tüm genc kizlarin kulagina kupe olsun.yaptıklarimdan yasadiklarimdan o kadar pişmanım ki bosu bosuna geçen koskoca 10 yıl sonuç koca bir sıfır. Evet anlasilcagi gibi 10 yıl evli bu erkekle birlikte oldum. Burayı takip ederdim ama ilk defa yazıyorum cunku bu hayata ozenen cok genc kiz gordum yazicamki bu hayata ozenmesinler sonu hüsran. Yirmi yasinda üniversite ikinci siniftaydim işaret dili kursuna girderken onunla tanıştım .. ilk görüşte kitlendik birbirimize ve basladi her sey bir yıl masum bi iliskiydi cok guzeldi havalarda ucuyodum oda mutluydu cok iyi birisiydi esirgemezdi benden bi seyini derdimi dinler care arar derdini anlatirr aramızdaki iliski bambaşkaydı ve bi yilin sonunda evli olduğunu öğrendim iki çocuğu olduğunu öğrendim ve bitirdim cok zor oldu ama o istemedi cok mucadele etti bitmemesi için bir yıl ugrasti ben çok sevmiştim karşı koyamadım devam ettirdim ama bilseydim evli oldugunu baştan istemezdim o kadar güzel dolu dolu anilardan sonra birakmak çok zor geldi . Universte bitene kadar devam etti hiç kimseye soylemedim evli oldugunu arkadaslarim sadece sevgilim olduğunu biliyorlardı. Universte bitti memlekete donmiyim diye bana ayrı ev acti is buldu . Ara sira geliyodu kaliyodu karı koca gibiydik karisi öğrendi. Doğal olarak tepki gosterdi tehdit etti ben sustum çünkü sucluydum telefon numarami bulmus arayıp küfür ederdi hep tabi o sahis korurdu beni bosanmalarini bekledim am ama karısı istemedi . Imam nikahi kiydik . Ama o kadar zor gün yasadimki si ogrenince bu annem gorusmeye devam etti benle ayrılmak istedim bende evlenmek yuva kurmak istyodum ama birakmadi pesimii bu masum ilişki onun için saplantı olmustu onun kolesiydim artık . On yıl geçti boyle orda ki evi işi birakip tek bi veda mesajıyla döndüm memlekete ailemin yanina su an ne gencligim kaldı ne hevesim ne de ailemin gözünde itibarim yuvamda olmadi cocugumda.. boyle bi hayat iste bu hayati yasamak yaşamak isteyen kizlar k dolu ben isteyerek yasamadim ama sonuc bu o yüzden yapmayin etmeyin yazık günah olan size olur ve karşı tarafa olur ama asla sevdiğiniz erkeğe erkeğe sey olmaz.
Konu sahibesi başına gelen herşeyi haketmiş zaten..diğer kadına yani eşine ve çocuklara çok şey oldugu dogrudur..Ne olursa kadına oluyor zaten
Evet onlara da olmuş kolay değil ama oda gençmiş ilk dememiş adam saplanmış kalmış Allah başa vermesin çoluğumuz çocuğumuz olacak Allah akıl fikir versin öğrenince vazgeçseymiş keşkeKonu sahibesi başına gelen herşeyi haketmiş zaten..diğer kadına yani eşine ve çocuklara çok şey oldugu dogrudur..
Yazık olmuş gençliğine ama 1 sene değil 2 sene değil 10 seneyi asla masum göremem.. Bundan sonraki hayatında düzgün yaşar inş..Evet onlara da olmuş kolay değil ama oda gençmiş ilk dememiş adam saplanmış kalmış Allah başa vermesin çoluğumuz çocuğumuz olacak Allah akıl fikir versin öğrenince vazgeçseymiş keşke
Bende size katılıyorum kolay kolay peşini bırakmaz 10 yıl kullanmış kolay vazgeçmek istemeyecektir o lüksten..10 yil ayni yalana nasil inandiniz?? Bosanmak isteyen bi dava acardi cekismelide olsa bosanirdi. Adam hem ewli hayati hemde senle bekar hayati yasamis. Seni kullanmis. Imam nikahi olsa bile kuma olmayi nasil kabul ettin?
Bir daha size ulasmak isteyecektir ( karisiyla kavgali oldugu bi gun gecici olarak) sakin ayni hataya Dusme.
Ben bu konunun dogru olabuleceginden supheliyim. Cunku boyle bir hayati yasayanlar pek konu acmiyorlar. Aldatan degil de aldatilan daha cok konu aciyor. Baskalarina ornek olsun diye acmasi da gunah cikarma mi simdi anlayamadim.1 yıl 2 yıl kandırılmayı anlarım ama 10 yıl kandırılmak aptallık resmen. Ben zaten o beni kabdırdı hikayesine de hiç inanmıyorum ya neyse
Evli adam ne verebilir ne sunabilir ki??
Ben zaten kandım sevdim vb hikayelere de inanmıyorum, gerçekten aşık olsan bir zaman sonra boşan benimle evlen dersin yoksa terk edersin.
10 yıl beraber yaşamak, ev açtırmak düz k.şarlık para yemek tatlı geliyor. hem herifin parasını yiyeyim hem kirayı ödeteyim o öyle bedavaya yok işte. Adamın parası = kadının gençliği, zamanı şeklinde bir alışveriş oluyor, gayet adil bedavaya yemek yok. Namusuyla çalışan kadınlar keriz değil yani. Zerre acımıyorum yosmalara, parayı yerken iyiydi ama kocayıp yalnız kalınca mı kötü oluyor???
Kesinlikle size katılıyorum söylediğiniz isimlerin insan içine çıkacak yüzleri olmamalı utanmalılar en azından, metres olan hanımefendi koca yüzüğü medyadan paylaşıp karısını boşadıgı gün evleniyoruz diye paylaşınca o isimlerde vicdan, merhamet olmadıgını anlamıştım, fotograflarını görüncede midem bulanıyor zaten..ayrıca aldatan kafaya koyan erkek bir şekilde evet aldatıyor amaç bu günaha ortak olmamakta sizi tebrik ediyorum duruşunuz için, zira artık kızlar evli bekar dinlemeden atlıyorlar, biraz gurur, vicdan merhamet ve empati diyorum..Size bişey demeyeceğim olan olmuş ders almışsınız geçen geçmiş 10 yıl dile kolay. Vicdanınızın size yeteceğini düşünüyorum
Ama benim asıl anlamadığım ŞEYMA SUBAŞI gibi kadınların medyada NORMAL gösterilmesi. ÖZENDİRİLMESİ. Aklım almıyor bu nasıl terbiyesizlik? Biz nasıl bi millet olduk genç kızlarımız kimi takip ediyor sosyal medyadan kimleri örnek alıyor? Resmen iyi bişeymiş gibi sunuluyor yaptığı. Yok işte çok ağlamış namazda bilmemne hayırlısı olmuş çok seviyomuş masummuş bide RÖPORTAJ VERMİŞ UTANMADAN. Yazık çok yazık. Eskiden olsa bu kadın insan içine çıkamazdı utançtan. Çünkü doğrusu bu, kimse kusura bakmasın.
Acun bey evliyken kırığı ile orda burda fink atıyor ki bu adam türkiyenin sayılı tanındık zenginlerinden, zira Ali ağaoğlu da aynı şekilde. Paranın bozmadığı adam yok yemin ederim.
Büyük de konuşmak istemiyorum Allah yukarıda bana da evli bi adamın yazdığı oldu, baktım gece gündüz demeden arkadaş ayağına yazıyor mesaj atıyor DİREK ENGELLEDİM hiç durmadım. Sonra 1 2 yıl sonra çevreden öğrendim ki aldatmış karısını. Zaten niyetliydi belliydi niyeti ama ben kendimi bozmadım en azından dedim. Doğrusu da bu bence.
10 yil ayni yalana nasil inandiniz?? Bosanmak isteyen bi dava acardi cekismelide olsa bosanirdi. Adam hem ewli hayati hemde senle bekar hayati yasamis. Seni kullanmis. Imam nikahi olsa bile kuma olmayi nasil kabul ettin?
Bir daha size ulasmak isteyecektir ( karisiyla kavgali oldugu bi gun gecici olarak) sakin ayni hataya Dusme.
Adam niye devam etmesinki erkekler için hava hoş 4 kadında olsa harem kurarlar zaten..Önemli olan kadınların onurlu, gururlu olmaları..ayrıca sevdiğini zannetmiyorum seven erkek sevdiği kadına metres konumuna düşürmez, cinsel amaçlı kullanmış sadecekarısıyla kavgalı olduğu bir gün geçici olarak mı? =)
adam kızcağızla 10 yıl beraber olmuş.
geçiciliği mi kalmış? hayatına almış. ev açmış.
karısına en büyük adiliği etmiş. başka bi kadını sevmiş ona dokunmuş, onu okşamış. kız bırakmasa adam devam edecek. ne geçiciliği.
Adam niye devam etmesinki erkekler için hava hoş 4 kadında olsa harem kurarlar zaten..Önemli olan kadınların onurlu, gururlu olmaları..
Kadınlar razı olunca niye bıraksınlarki işlerine geliyor erkeklerin, kadınların akıllı davranmaları kendilerini bu konuma düşürmemeleri lazım..o ayrı konu. ben o konudan bahsetmiyorum.
geçici olmadığını belirttim sadece.
hem kandırıyorlar bekarım diye hem de kız ayrılmak isteyince bırakmıyorlar. geçmiyor yani. iki üç günlük olmuyor. yıllarca bırakmıyorlar. apayrı bir dünya kuruyorlar öteki kadınlarla.
maalesef.
Sende haklisinkarısıyla kavgalı olduğu bir gün geçici olarak mı? =)
adam kızcağızla 10 yıl beraber olmuş.
geçiciliği mi kalmış? hayatına almış. ev açmış.
karısına en büyük adiliği etmiş. başka bi kadını sevmiş ona dokunmuş, onu okşamış. kız bırakmasa adam devam edecek. ne geçiciliği.
Kadınlar razı olunca niye bıraksınlarki işlerine geliyor erkeklerin, kadınların akıllı davranmaları kendilerini bu konuma düşürmemeleri lazım..
Baska biriyle evlenip bosansaydi daha az yara alirdi. Gecen 10 yilina mi yansin harcadigi gururuna mi..Beleş ev,havadan para güzel geldi desene sen şuna. Bence az bile olmuş sana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?