Evli erkekle gecen 10 yıl

Son paragrafın son cümlesinin ne kadar çirkin olduğunun farkında mısınız? Resmen genelleme yaptınız genç kızlar hakkında.
Arkadaşım ne genellemesinden bahsediyorsun? Böyle bir ilişkiye niyeti olan bayan uyardı diye geri durmaz dedim. Sen şimdi burdan her genç kiz evli erkeklerle fingirdeyecektir diye bir genelleme mi anladın?

Ben açıkcası eşinde de suç buluyorum. . Ne vardı ki bu adamda 2 kadın paylaşamadınız.. adamın totosu kalkmış egosu tavan yapmıştır. Bırakır mı sizi hiç??

Ya bilemiyorum ben hep suçu erkektw görüyorum. . Yani karısı açıp size küfür edeceğine kocasını evden kovsaydı..

Karşımizda ikinci kadın var çünkü
Eğer konuyu adam açsa ona da aynı şekilde konuşurduk
Burda bir tane bile erkeği destekleyen yorum yok

İyi de burada olan kadın, adam yokki? Kime hitap etsinler?
Adam olsa ona aferin yada yazık bu kadın seni kandırmış diyecekler diye mi düşünüyorsunuz?
Yine anlatamadım Ben konu sahibini eleştirenlere bir şey demedim kadın suçlu ve konu açmış elbette onu eleştireceğiz buraya kadar sorun yok. Yani benim lafım size değil. Ben belirli kişiler için öyle konuştum şimdi isim vermeyeyim. Eleştirmişler iyi hoş ama bununla kalmayıp adamla karısı çok masummuş gibi imalar yapmışlar. Ben o tarz konuşan kişilere tepki gösterdim. Umarım anlaşılmışımdır artık.

Yani sen şimdi söz verip yola çıktığı karısına, iki evladına rağmen ihanet eden adam sana nasıl vefa göstersin diye bekledin..onca yıl.. Akıl var, izan var. Yani ne beklediniz, sizi bu kadar tutan güç neydi? Tatlı gelen yasak aşk mı, egonuzun ölçüsü mü, para mı..burayı okuyan, bile isteye yasak aşk yaşayan kızlarımız ders alır mı hiç sanmam..hakkında konu açtığım kuzenim beni silmeye hazırmış, beni susturmasını bilirmiş..üstelik sadece uyardım diye.. Demek ki sona gelmeden kimse akıllanmayacak..kim bilir senelerce ne beddualar aldınız o karısından.. Adam onmaz da zaten, size de daha başka ne olur bilemem..

İkinizin de suçu aynı kendi suçunu adama aktarinca temiz olmuyorsun
İkinizde eşit kötülüklerle dolusunuz
Adam kötüyse sen iyi olup yerinde duzgun dursaydin Allah Allah ya.
İyiymiş yap et benim tek suçum sevmek asıl suçlu adam de kurtul
Birbirinizden hic farkiniz yok
Ahlak namus ikiniz içinde aynı.

Sadece merak ettim. Adam birakmasaydi siz hala devam edecektiniz degil mi? Yani su an ah vah 10 yilim gitti demeyecektiniz.
Ille de adamlarin birakmasi mi gerekiyor kafaniza dank etmesi icin? bunu merak ettim.
çok haklsıınız aynen öyle ...

Ben adamı savundum mu ki acaba da siz konu sahibini savunuyorsunuz hayırdır?

Adamla ilgili tek kelime etmedim konu sahibine ithafen yazdım sadece. Adam zaten adi biri olmasa böyle bir hayat yaşamaz ve yaşatmaz. Konu sahibi yaptığı pisliği kabul ederken biz de alkış mi tutalım ne yani? Ooooo ne güzel 10 yıl adamla metres hayatı yasamissin ama pişman olmuşsun aferin bir daha yapma mi diyelim ne diyorsunuz yani?

Kocaniza sahip çıkın tabi çıkın yoksa böyle insanlar gelip alırlar kocanizi elinden sonra da elinde tutsaydin sahip çıksaydın derler bilmem anlatabildim mi?

+++++

He he 10 yil takil sonra da pismanim fismanim...ha oldu hea tamam
Bari arkasinda dur yedigin nanenin...geliyir birde akil veriyor akilsiz
10 yil zevklerdeydin ama
Oh mustahak sana hersey...dur daha yeni basliyor...

Afedersin ama iki evladinda hakkına girmissin o adamın karisinin da hakkına girmissin. Ev açmış evinin rızkını sana yedirmis. Allah o adama sorsun. Sende k bakma durumlar ortaya çıkmasa donmezdin. 10 yıl bile bile nasıl yaparsiniz ya. Burda strese girdim resmen. Tövbe edin yeni başlangıç yapın. Ama unutmayin. Bigun evlenirseniz eğer acaba kocam bana aynisini yapiyomu diye düşünmekten kurtulamazsiniz. Bu kadar eleştiri üzerine psikolojiniz daha yıpranacak belki. Ama kendinizi değiştirin. Herkese yazık olmuş çok yazık

10 yıl az süre mi?? 10 yıl içinde insan vazgeçmeyi düşünmez mi? Baştan bilmiyordunuz okey, öğrendiniz kopamadınız hafi onu Da anlayalım da 10 yıl evli adamla ilişki sürdürmekle eline heba olmuş bir gençlik geçeceğini hiç mi düşünmedin? Sen kendine etmişsin ne diyelim. Bundan sonrasına bak iş işten geçti basılsa deyip de başka evli insanlarla aynı hataya düşme de.

Ayrıca eşi ben tebrik ediyorum bence inadına boşanmamak lazım bu tarz ilişkilerde metres olarak kalsın has.palar.. Ama ileride canım istediğindede o şeref.siz kocaya tekmeyi basmak lazım diye düşünüyorum..

Kimse tek suclu sensin demedi konu sahibine. Sallarken biraz destekli sallayin bence. Ayrica aldatilan kadinlar icin "gidip buluyorlar aldatacak tipleri sonra sizlaniyorlar" tarzi (cumle tam boyle olmayabilir) bir yorumunuzu gordum, kirli bi zihniniz var. Her aksi yorum yazana cevap yazacaginiza oturun dusunun bir herkes mi sikintili yoksa sizde mi bi sorun var.

bosanmalarini bekledim ama karısı istemedi .

bak ben bu konuda çok doluyum ama aklımdan geçenleri yazmıcam. çünkü hepsi dilimde duam oldu.
kızımla benim hayatımın içine de kocam olacak dangalakla ve aşık olan genç bir kız (!) *ıctı geçti. ben öğrenir öğrenmez boşadım. her ikisi de hayatımdan *iktirolup gitsinler istedim.
eğer boşasaydı ne yazacaktın, aşkınızın peşinden gidin, sakın vazgeçmeyin, sonunda aşk kazandı mı dicektin.
x kocamın metresi de biz boşanınca, korkularım boşunaymış çok mutluyum diye paylaşmıştı.
kocaların da metreslerin de topunuzun canı cehenneme.

Keşke boşamasaydın ve malı mülkü donuna kadar alsaydın, ben bu konularda çok çamurumdur, rabbim başıma vermesin ama bana yamuk yapanları rahat bırakamam, elimden gelen çamurlugu yaparım herhalde... inş yüzleri gülmez şeref.siz lerin..sizede Mutluluklar..

Kocasi kayinvalideye 100 tl para gonderince evde tas ustunde tas birakmayan hanimlar on sene boyunca colugunun cocugunun rizkini baskasina yediren adamla kadinin iliskisine "hatadir, herkes yapabilir, kinamayin" tarzi yorumlar yapmiyor mu? Gulunc.

Konu sahibi ailen ne dedi bu işe
Ben böyle bı halt yemiş olsam babam üzüntüsünden kalp krizini geçirirdi felç mı olurdu bilmem ama birdaha beni asla tanimazdi cenazeme bile gelmezdi eminim
Senin ailen napti ? Evli bı adam sana ev açtı sonrada seni gönderdi gerisin geriye baba evine mi döndün iyi kabul edebilmisler yoksa sokakta mı kalırsın napardin bilmem
Demedi mi baban kime guvendiysen ona git gozUm gormesin seni falan ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…