- 20 Mart 2015
- 2.261
- 1.932
- 133
- 29
- Konu Sahibi Biti Zdrava
-
Adını söyledi bu ilk olayı değil.Onun olduğu ne malum ?
Daha önce de yapmıştı.Cevap vermezsen yine yazarım diye.nasil emin olabildin ki..
Ha pardon şimdi gördüm. Yine de ben yapmadım başka x tir diyebilir..Onun olduğu ne malum ?
Kadının karakterini bilsem ama eski sevgilime küfrettim.Bilmiyorum sonuçta kadına yazık.Gondermen gerek ama kadın Kemal'im yapmazci çıkarsa basın derde girer. Bilemedim.
o zaman at esine yada bir daha yazarsan atarim kayit ettim dersin. yazik kadina da her türlüDaha önce de yapmıştı.Cevap vermezsen yine yazarım diye.
Mesajlar var silmemiştim.Kanıtlayamayacaksınız hiç bulaşmayın arada siz kalırsınız. Kanıt varsa hiç beklemeyin. Ben bir kadın olarak aptal yerine konulmaktansa pislik bir eşim olduğunu öğrenmeyi tercih ederdim.
Karısına yazık.Mesajları silmemiştim.Ha pardon şimdi gördüm. Yine de ben yapmadım başka x tir diyebilir..
ben olsam çok karışmazdım insan eşinin ne mal olduğunu anlıyor görmek isterse. Bariz net bir şey olsa tamam gönderin de böyle bi durumda ergenin biridir diyecek ben değilim diyecek muhtemelen
Mesajlar var silmemiştim.
Hiç üşenmiyor bir de başka hesap açıyor bir de öyle kibar yazılmış ki mesaj adeta gel seni oltaya düşüreyim diyor.Bende cevap vereyim dedim sonuçta yardım istiyor diye.Karısının karakterini bilmiyorum ama atacağım.Umarım affetmez.Kadına çok yazık, gönderin gitsin. Bir değil iki değil artık sapık olmuş pislik, sizi de rahatsız ediyor. Şikayet edip ayrıl der gibi değil de, kocanız bana bir kere daha yazarsa savcılığa gideceğim. Bir kadın olarak sizin de bilmenizi isterim, gibi şeyler söylenilebilir.
Küfretme sebebim yardım istiyor bahanesiyle mesaj atıp gerçek kimliğini sonra söylemesi.Evlisin büyü dedim evliysem ne olmuş yine sana kalp gönderirim bu engel değil ki deyince orda patladım.Eşine söyleyeceğim diye engelledim görüldü olunca.Neden küfür etme gereği duydun. Ona karşı içinde bir hırs mı var. Bu yüzden mi eşine göndermek istiyorsun mesajları.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?