Evli Eski Sevgilimle Konuşmalarımızı Eşine Atayım mı?

Biti Zdrava

Allah'ın İzniyle Atanacağım İnşallah
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Mart 2015
2.261
1.932
133
29
Dün Instagramda mesaj aldım hesap farklıydı üniversite ile ilgili mesajdı abla ben sizin üniversiteye geçmek istiyorum,nasıl falan neyse oltaya düşüp cevap verdim sonra ben...... ne kadar çok kilo vermişsin tatlı olmuşsun deyince küfredip engelledim.Sorum şu ki karısının sosyal medya hesabını biliyorum.Göndersem mi konuşmaları bir kere de kendi hesaplarından istek atınca kabul etmeyip engellemiştim.O zaman hesabım gizliydi tabi merak edip baktım evlenmiş bir de oğlu olmuş.Oğluna acıyorum ama karısına da üzülüyorum bekarken onun bir iki kötü davranışını yakalamıştım.

Onun olduğu ne malum ?
Ha pardon şimdi gördüm. Yine de ben yapmadım başka x tir diyebilir..
ben olsam çok karışmazdım insan eşinin ne mal olduğunu anlıyor görmek isterse. Bariz net bir şey olsa tamam gönderin de böyle bi durumda ergenin biridir diyecek ben değilim diyecek muhtemelen

Kanıtlayamayacaksınız hiç bulaşmayın arada siz kalırsınız. Kanıt varsa hiç beklemeyin. Ben bir kadın olarak aptal yerine konulmaktansa pislik bir eşim olduğunu öğrenmeyi tercih ederdim.
Mesajlar var silmemiştim.

Karısına yazık.Mesajları silmemiştim.

Mesajlar var silmemiştim.

Kadına çok yazık, gönderin gitsin. Bir değil iki değil artık sapık olmuş pislik, sizi de rahatsız ediyor. Şikayet edip ayrıl der gibi değil de, kocanız bana bir kere daha yazarsa savcılığa gideceğim. Bir kadın olarak sizin de bilmenizi isterim, gibi şeyler söylenilebilir.

Facebook ve Instagram'da tanımadığımız kişilerden mesaj almayı engellemenin yolu yok mu hanımlar?

Hiç üşenmiyor bir de başka hesap açıyor bir de öyle kibar yazılmış ki mesaj adeta gel seni oltaya düşüreyim diyor.Bende cevap vereyim dedim sonuçta yardım istiyor diye.Karısının karakterini bilmiyorum ama atacağım.Umarım affetmez.

Neden küfür etme gereği duydun. Ona karşı içinde bir hırs mı var. Bu yüzden mi eşine göndermek istiyorsun mesajları.
Küfretme sebebim yardım istiyor bahanesiyle mesaj atıp gerçek kimliğini sonra söylemesi.Evlisin büyü dedim evliysem ne olmuş yine sana kalp gönderirim bu engel değil ki deyince orda patladım.Eşine söyleyeceğim diye engelledim görüldü olunca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…