Evli Eski Sevgilimle Konuşmalarımızı Eşine Atayım mı?

Söyleyip napacan ki? Elbette karisi da biliyordur böyle huylarini. Kadini kurtarim derken kendi evliliginden olma sakin

Eşine iyilik yapmış olursun .. ister kabul eder devam eder evliliğine .. gururlu insansa zaten çeker gider .. orasına kendi karar verir ...

Onun oldugunu kanıtlayacak foto vs. Gibi bir sey gondermesini sağlayıp esine gönderin,ondan sonrasını eşi bilir ama belki de böyle birinden kurtulur

Banada eski evli sevgilim mesaj atmıştı eşine söylerim deyip tehdit etmistim

Benim eşim böyle bir şey yapsa bilmek isterdim. Belki size karşı savunur kavga eder sizinle ama emin olun kontrollü davranır, sonunda anlar eşinin nasıl bi insan olduğunu. Bence düzgünce iletişime geçip kanıtları yollayın, saçma sapan mesajlar atarsa eşini savunmak için vs ben uyarmak istedim dersiniz.

Bence at konuşmaları kadının kadina faydasi olsun esinin ne mal olduğunu ogrensin

Kendi hesabından da yazdığı mesajlar var ama engellediğim için kaybolup gitse de ekran görüntülerini ikinci telefonumda saklıyorum.Kadını tanımıyorum ve bu yüzden çekiniyorum.Allah yardımcım olsun.

Bi merak etmistir ne yspiyor nasil diye. Bazen insN merak eder. Yazma bana dediniz mi? Tekrsr ederse goruntulerini alip esine atacağınızı soyleyiverin.

Kadına yaz ve şöyle bir cevap al
Sen mutluluğumuzu kıskandın koçişimle
Ara bozmak istiyorsun
Valla bunu der o yüzden sakın bulaşma
Bana da aynısı oldu
Bir kere fake hesaptan atıyorlar akıllılar
Ne olur ne olmaz diye
Bende şöyle dedim hepsini önce eşine sonra savcılığa gönderirim hiç ben değilim diye de birşey yapamazsın ip ten anında bulurlar
O yüzden hadi şimdi s.... dedim
Bidaha yapmadı

Gönderme canim kadın belki kocasının yanında olup sana iftira atar

Gerçek şu ki;
Eski sevgilisne '' çok tatlı olmuşsun veya ne bilim eski günlerimizi özledim'' vs..diyen birini çok az kadın boşar.
Boşanmazlar yani. net !!

Ha amacınız huzuru kaçsın pisliğin diyorsanız ; o da belki olur,belkide kaçmaz bile .üsta çıkıp karısına zarar vermek bile isteyebilir.
Aldattın- aldatıyorsun çekişmesine girip üstüne bir deşiddet gören kadın çok ülkemizde.Türkiye burası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…