- Konu Sahibi Biti Zdrava
-
Söyleyip napacan ki? Elbette karisi da biliyordur böyle huylarini. Kadini kurtarim derken kendi evliliginden olma sakinDün Instagramda mesaj aldım hesap farklıydı üniversite ile ilgili mesajdı abla ben sizin üniversiteye geçmek istiyorum,nasıl falan neyse oltaya düşüp cevap verdim sonra ben...... ne kadar çok kilo vermişsin tatlı olmuşsun deyince küfredip engelledim.Sorum şu ki karısının sosyal medya hesabını biliyorum.Göndersem mi konuşmaları bir kere de kendi hesaplarından istek atınca kabul etmeyip engellemiştim.O zaman hesabım gizliydi tabi merak edip baktım evlenmiş bir de oğlu olmuş.Oğluna acıyorum ama karısına da üzülüyorum bekarken onun bir iki kötü davranışını yakalamıştım.
Banada eski evli sevgilim mesaj atmıştı eşine söylerim deyip tehdit etmistimDün Instagramda mesaj aldım hesap farklıydı üniversite ile ilgili mesajdı abla ben sizin üniversiteye geçmek istiyorum,nasıl falan neyse oltaya düşüp cevap verdim sonra ben...... ne kadar çok kilo vermişsin tatlı olmuşsun deyince küfredip engelledim.Sorum şu ki karısının sosyal medya hesabını biliyorum.Göndersem mi konuşmaları bir kere de kendi hesaplarından istek atınca kabul etmeyip engellemiştim.O zaman hesabım gizliydi tabi merak edip baktım evlenmiş bir de oğlu olmuş.Oğluna acıyorum ama karısına da üzülüyorum bekarken onun bir iki kötü davranışını yakalamıştım.
Bence at konuşmaları kadının kadina faydasi olsun esinin ne mal olduğunu ogrensinDün Instagramda mesaj aldım hesap farklıydı üniversite ile ilgili mesajdı abla ben sizin üniversiteye geçmek istiyorum,nasıl falan neyse oltaya düşüp cevap verdim sonra ben...... ne kadar çok kilo vermişsin tatlı olmuşsun deyince küfredip engelledim.Sorum şu ki karısının sosyal medya hesabını biliyorum.Göndersem mi konuşmaları bir kere de kendi hesaplarından istek atınca kabul etmeyip engellemiştim.O zaman hesabım gizliydi tabi merak edip baktım evlenmiş bir de oğlu olmuş.Oğluna acıyorum ama karısına da üzülüyorum bekarken onun bir iki kötü davranışını yakalamıştım.
Iyice arkadaş yıkmıyor. Adam yıkıyorBence atmayın.Yuva yıkanın yuvası olmaz. Kendisi yakalayıp öğrensin. Engelleyin çok rahatsız ederse de eşine atmakla tehdit edin.
boşver zaten başka bir yerden patlak verir sen karışma bence,böyle bir pislik çok fazla saklayamaz kendini.engelle gitsinKadının karakterini bilsem ama eski sevgilime küfrettim.Bilmiyorum sonuçta kadına yazık.
Evet ama kadın böyle düşünmeyecek. Kötü olan konu sahibi olacak. Çocukta varmış bazen cahillik mutluluktur. Gercekler er ya da geç ortaya çıkarIyice arkadaş yıkmıyor. Adam yıkıyor
Ben söylerdim. Çok açık söylüyorum.Evet ama kadın böyle düşünmeyecek. Kötü olan konu sahibi olacak. Çocukta varmış bazen cahillik mutluluktur. Gercekler er ya da geç ortaya çıkar
Gönderme canim kadın belki kocasının yanında olup sana iftira atarDün Instagramda mesaj aldım hesap farklıydı üniversite ile ilgili mesajdı abla ben sizin üniversiteye geçmek istiyorum,nasıl falan neyse oltaya düşüp cevap verdim sonra ben...... ne kadar çok kilo vermişsin tatlı olmuşsun deyince küfredip engelledim.Sorum şu ki karısının sosyal medya hesabını biliyorum.Göndersem mi konuşmaları bir kere de kendi hesaplarından istek atınca kabul etmeyip engellemiştim.O zaman hesabım gizliydi tabi merak edip baktım evlenmiş bir de oğlu olmuş.Oğluna acıyorum ama karısına da üzülüyorum bekarken onun bir iki kötü davranışını yakalamıştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?