Evli eski sevgilinin mesajı

elifhe

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2020
37
2
1
Herkese merhaba arkadaşlar lafı uzatmadan konuya geçiyorum. Sevgilimin evli eski sevgilisi sevgilime mesaj atmış, kız evlendi ve çocuğu var insan ne diye mesaj atar sevgilim engellemiş bu seferde başka bi numaradan arkadaşından atmış konuştular mu bilmiyorum bana konuşmadım engelledim dedi bende engellenenler listesinde gördüm. Evli kız beni biliyor üstelik insan bu kadar adi olamaz. Seninle konuşmak istiyorum demiş erkek arkadaşımda cevap vermeden engellemiş.konuştu mu bilmiyorum öyle bi insanla beni nasıl Yanyana getiriyorsun o kadar düşmem dedi kavga ettik ayrılmayı bile düşünüyorum içime şüphe girdi. Böyle kızlar evlenmesin evlendiği kocasına yazık burda benim de huzurum bozuldu sizce napmalıyım sevgilimle konuşmuyorum. Bu Arada sevgilimle uzun süredir birlikteyiz ailemiz biliyor yakında nişan yapacağız

Son düzenleme:
Güveniyorum ama bi kötü oldum bu olayı duyunca. Engellenenler listesine baktım ve numarayı sordum o da söyledi gizlemedi
Diğer konularınıza da göz attım sanki fazla takıntılısınz sevgiliniz konusunda adamı fazla sıkmayn erkekler sıkılabilir çünkü. Sonuçta konusmadım demis, sevgiliniz ile alakalı bi sorun görmüyorm ben, boşverin düşünmeyn de

Kızın aklı karışmış ya da pişman olmus ya da büyük ihtimal evliliğinde mutlu değil. Bir hata yapmış, nisanli adayınız da uygun tepki vermiş.

guvenmedıgınız kısıyle neden bırlıktesınız ?

+++

Evli barkli, cocuklu bir insanla konusacak namusta oldugunu dusundugum biriyle asla olmam. Kaldi ki adam zaten engelledim diyor, konusmamis zaten olmasi gerekeni yapmis. Konu sahibesi kavga cikartarak sacmalamis bence. Bazi kadinlar cekilir dert degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…