Güveniyorum ama bi kötü oldum bu olayı duyunca. Engellenenler listesine baktım ve numarayı sordum o da söyledi gizlemediSevgilinize güveniyor musunuz?
Ayrıca mesaj attığını nerden öğrendiniz
Diğer konularınıza da göz attım sanki fazla takıntılısınz sevgiliniz konusunda adamı fazla sıkmayn erkekler sıkılabilir çünkü. Sonuçta konusmadım demis, sevgiliniz ile alakalı bi sorun görmüyorm ben, boşverin düşünmeyn deGüveniyorum ama bi kötü oldum bu olayı duyunca. Engellenenler listesine baktım ve numarayı sordum o da söyledi gizlemedi
Güven varsa laf kafidir sonuçta dimiEngellemis ve sohbet etmemiş boşuna tartışmayın birdaha böyle birşey olursa hiç anlatmaz ozaman :)
Güven sorununuz varsa bilemem tabi
Ayrı sehirlerdeyiz buluşunca gördüm. Üzüleceğimi sinir olacağımı bildiği için söylemezSormadan anlatsaydı inanılabilirdi.
Hayır yokSevgiliniz olmasi gerekeni yapmis zaten..aranizi bozmayin
Şüphelennecek baska seyler mi var
acaba diyorum hep acaba konuştu muee yanı ?
ben anlamadım sorun ne
sevgılınız konusmadım engelledım demıs baska ne yapsın ısterdınız mesela
guvenmedıgınız kısıyle neden bırlıktesınız ?Hayır yok
acaba diyorum hep acaba konuştu mu
Güveniyorum. Sadece Bu olayda konuştu mu da engelledi diyorumguvenmedıgınız kısıyle neden bırlıktesınız ?
Üstelik bir tane çocuğu varDirek kocasıyla tehdit ederim şeref yoksunu ucuz kadını. Terbiyesizliğe bak ya evli barklı utanmada kalmamış
guvenmedıgınız kısıyle neden bırlıktesınız ?
Insan hayat arkadaşını tanır yalanini da anlar zaten az çok :) o yüzden bazen kafidir bazen değildirGüven varsa laf kafidir sonuçta dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?