- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 41
Bu nasıl guvenmek? Adam konusmadım engelledim demıs, listede gormussunuz gozunuzle engelli.Güveniyorum ama bi kötü oldum bu olayı duyunca. Engellenenler listesine baktım ve numarayı sordum o da söyledi gizlemedi
evli ve çocuğu olan bi kadın eski sevgilisine ilişkisi olduğu halde yazmaz bu ahlaksızlıktır sizin kadar geniş düşünemiyorum kusura bakmayın
Herkese merhaba arkadaşlar lafı uzatmadan konuya geçiyorum. Sevgilimin evli eski sevgilisi sevgilime mesaj atmış, kız evlendi ve çocuğu var insan ne diye mesaj atar sevgilim engellemiş bu seferde başka bi numaradan arkadaşından atmış konuştular mu bilmiyorum bana konuşmadım engelledim dedi bende engellenenler listesinde gördüm. Evli kız beni biliyor üstelik insan bu kadar adi olamaz. Seninle konuşmak istiyorum demiş erkek arkadaşımda cevap vermeden engellemiş.konuştu mu bilmiyorum öyle bi insanla beni nasıl Yanyana getiriyorsun o kadar düşmem dedi kavga ettik ayrılmayı bile düşünüyorum içime şüphe girdi. Böyle kızlar evlenmesin evlendiği kocasına yazık burda benim de huzurum bozuldu sizce napmalıyım sevgilimle konuşmuyorum. Bu Arada sevgilimle uzun süredir birlikteyiz ailemiz biliyor yakında nişan yapacağız
Ya dengesizin biri sevgilinize mesaj atıyorsa sizin ilişkinizin ne suçu var?? Boşuna yıpratmayın birbirinizi.. Bir daha rastlarsanız kıza mesaj atın sevgilinizin numarasından kocanın numarasını buldum, attığın mesajlardan onun haberi varsa gerilmene gerek yok diyeHerkese merhaba arkadaşlar lafı uzatmadan konuya geçiyorum. Sevgilimin evli eski sevgilisi sevgilime mesaj atmış, kız evlendi ve çocuğu var insan ne diye mesaj atar sevgilim engellemiş bu seferde başka bi numaradan arkadaşından atmış konuştular mu bilmiyorum bana konuşmadım engelledim dedi bende engellenenler listesinde gördüm. Evli kız beni biliyor üstelik insan bu kadar adi olamaz. Seninle konuşmak istiyorum demiş erkek arkadaşımda cevap vermeden engellemiş.konuştu mu bilmiyorum öyle bi insanla beni nasıl Yanyana getiriyorsun o kadar düşmem dedi kavga ettik ayrılmayı bile düşünüyorum içime şüphe girdi. Böyle kızlar evlenmesin evlendiği kocasına yazık burda benim de huzurum bozuldu sizce napmalıyım sevgilimle konuşmuyorum. Bu Arada sevgilimle uzun süredir birlikteyiz ailemiz biliyor yakında nişan yapacağız
Güvenmiyorsun. GüvensenGüveniyorum ama bi kötü oldum bu olayı duyunca. Engellenenler listesine baktım ve numarayı sordum o da söyledi gizlemedi
Güvenseniz adamın engelli listesine varana kadar kurcalamazsınız. Buluşunca didik didik etmezsiniz telefonunu.Güveniyorum ama bi kötü oldum bu olayı duyunca. Engellenenler listesine baktım ve numarayı sordum o da söyledi gizlemedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?