• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli hanımlar bakabilir mi?

MoonlitSoul

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2019
937
576
103
Herhangi bi samimiyetinizin olmadığı tanıdığınız evli birisi sizi ısrarla kahve içmeye çağırsa eşinize bahseder misiniz durumdan?Eşim tanıyor ama karşılaşmadı hiç. Ben kendisini tersledim açıkça bir konu mu vardı diye hayır deyince görüşmek istemiyorum dedim ama ara ara bahaneyle bayram mesajı ya da yorum vs falan atıyor cevap yazmıyorum. Arkadaşıma bahsettim eşine bahset bence gizlemiş gibi olma dedi. Ben söylememiştim ve düşünmüyordum bahsetmeyi. Sizce ne yapmalıyım?

Herhangi bi samimiyetinizin olmadığı tanıdığınız evli birisi sizi ısrarla kahve içmeye çağırsa eşinize bahseder misiniz durumdan?Eşim tanıyor ama karşılaşmadı hiç. Ben kendisini tersledim açıkça bir konu mu vardı diye hayır deyince görüşmek istemiyorum dedim ama ara ara bahaneyle bayram mesajı ya da yorum vs falan atıyor cevap yazmıyorum. Arkadaşıma bahsettim eşine bahset bence gizlemiş gibi olma dedi. Ben söylememiştim ve düşünmüyordum bahsetmeyi. Sizce ne yapmalıyım?
Ne alaka ya, ne yapacakmış sizinle oturup kahve içip? Tabi ki anlatın, ne münasebet, ne cüret?

Bahsetmeye değecek ortam oluşturuyorsunuz sanırım siz. Böyle biri neden sosyal medyanızda ekli ve yorum yapabiliyor? Hayatınızdan çıkarın gitsin.
Kim olduğundan çok bahsetmek istemiyorum ama tanıdığım dönemde resmi bir iletişimimiz vardı asla böyle bi ısrarcılığı olacağını düşünmezdim. Sosyal medyadan çıkardım, son mesajımda terslediğimden beri görüşelim demiyor ama bayram gibi bahanelerle whatsapptan yazıyor

Havada uçan kuşu bile anlatırım eşime..

Eşim “Benden nasıl saklarsın?” demez mesela bana. Diyemez. Çünkü ikimiz de biliriz ki saklamayıp söylesem adamı döver, hatta pardon kafa atar. (Maalesef) O yüzden böyle şeyleri tek başıma hallederim, ona hiç yansıtmam. Uzatmaya, tat kaçırmaya gerek yok ahshshs

Bu arada adamsa kesinlikle her yerden engelle. Eşine söylemesen ve bi muhabbetleri oluşursa kocan aptal yerine konulmuş gibi hissedebilir. Kocan duyarsa neden engellemedin derse ne olacak?
Evet evet erkek, hatta eşiyle öyle dolu dizgin eğlenceli aşkları var ki sosyal medyada inanamazsınız😅

Kim olduğundan çok bahsetmek istemiyorum ama tanıdığım dönemde resmi bir iletişimimiz vardı asla böyle bi ısrarcılığı olacağını düşünmezdim. Sosyal medyadan çıkardım, son mesajımda terslediğimden beri görüşelim demiyor ama bayram gibi bahanelerle whatsapptan yazıyor
Telefondan da engelleyin?

Eşim “Benden nasıl saklarsın?” demez mesela bana. Diyemez. Çünkü ikimiz de biliriz ki saklamayıp söylesem adamı döver, hatta pardon kafa atar. (Maalesef) O yüzden böyle şeyleri tek başıma hallederim, ona hiç yansıtmam. Uzatmaya, tat kaçırmaya gerek yok ahshshs
İşte ben de durduk yere canını da sıkmak istemiyorum, bunca sene sonra kıskançlık tribi çekemem sdjsjs

İşte diyorum ki engelleyin.

Resmi bağ da kalmamış engelle geç siz de bir alemsiniz

Sanki siz de iletişimde kalmak istiyorsunuz? Erkekse bu kişi sizce buraya sormaya gerek var mı?

Adam belli ki Şe...sizin önde gideni. Bu pis aklaksızı çoktan engellemeliydiniz.

Back
X