Evli hanımlar buraya bakın lütfen tavsiyelere ihtiyacım var ..

tatlikedicikcik

Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2019
142
118
18
30
Hanımlar merhaba
Evlilik için görüştüğüm biri var. Kendisinin herşeyi bana uygun. Karakteri, yaşam tarzı, düşünceleri, hobileri vs. Bana sevgisini gösteren değer veren çok iyi kalpli biri.. Tek sorun benim onun yanında daha güzel kalmam O çirkin birisi değil ama ben ondan daha güzel duruyorum. Ve insanlar bana sen daha yakışıklı biriyle olmalısın bence vs tarzında yorum yapıyorlar.. Sizce ne yapmalıyım? Eşinden daha güzel olan hanımlar keşke kocam daha yakışıklı olsaydı vs diyor mu ? Bundan dolayı ilişkimi sonlandrsam pişman olır muyum? Bana akıl verin..

Bu konuda acaba diyor olmanız bile hayatınızdaki insana yapılmış büyük bir haksızlık.

Eğer bu düşüncedeysen ayrıl . Sana bişey olmazda o adama yazık. Daha evlenemeden eşini eziklemeye başlamssn

Başkasının aklıyla sonlandiracaksanız sonlandırin. .Lakin karşı taraf için çok iyi olacak..

Güzellik göreceli kavramdır ve geçicidir bence tipsiz olması daha iyi en azından sizi aldatmaz

tabi ki pişman olursun saçmalama..

gönle giren güzelleşir.. ne yakışıklılar var şerefsizin önde gideni böyle güzel bi adamı incitme kaybetme derim.

hem yakışıklı birisi de sana böyle diyebilir daha güzel bi kadın bulabilir miyim diye. eşinden güzel olman işine gelmeli diye düşünüyorum.

Biraz klise olacak ama yuzu guzele kirk gunde doyulurmus huyu guzele kirk yilda doyulmazmis diyorum

Bencede ayrıl çok seven biri foruma gelipte akıl istemez gözü hiç bişi görmez evlenince üzülürsün
Zengin mi kız yoksa

“Keşke kocam daha merhametli, daha sevgi dolu, daha saygılı, daha anlayışlı olsaydı” demek istemiyorsanız yüreğinin güzel olduğuna inandığınız insanı bırakmayın derim.

Güvenme güzelliğine, bir sivilce yeter. Güvenme zenginliğine, bir kıvılcım yeter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…