Evli hanımlar buraya bakın lütfen tavsiyelere ihtiyacım var ..

Burada bu konuyu arattığına gore sevgi konusunda eksigin var. Sirf iyi diye senin her istedigini yapıyor seni el ustunde tutuyor yda parasi var va diye evlenilmez. Evlilik denen muessese sevdigin kisiyle bile zorken siz daha fa zorlastirirsiniz.
Eger zamanla bunu sorun edecekseniz yada toplum icinde kompleks haline getirip adami uzeceksen sal adami

Esim asiri zayif.Sevince insanin gozu bisey gormuyor.Ben yakistiriyorum bile ona zayifligi.Kollari ince ama benim hep dokunasim geliyor.Ten cekiyor iste.Boyle bir dusuncen varsa, tenin cekmiyorsa hic girisme ciddiyete.

Eşim benden 15 yaş büyük. Onunla evlendiğimde mankenlere taş çıkarabilcek bir fiziğim vardı. Ve herkes sen daha iyisini hak ediyorsun demişti. 20 yıl sonra 100 kiloyum kimin ne hale nasıl döneceğini bilmiyoruz. Yarin bir trafik kazasında o bakmaya doyamadiklari yüzünüz bakilmayacak hale de gelebilir. Demem o ki dış görünüşe çok değer vermeyin. Sevgi ve saygı var mı? Varsa gerisi yalan. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Ona baktığınızda gözünüze güzel görünüyorsa sorun etmeyin bence. Hani bazı anlar olur ya arkadaşlarımız partnerimizi beğenmez ama bizim gözümüze güzel geldiği için umursamayız. Şahsen bana sempatik geliyorsa başkalarının düşüncelerini umursamam. Ama ben de aynı fikirdeysem bide çevremden benzer şeyler duyuyorsam bu durumu sorun ederdim

Güzellik çirkinlik görecelidir önemli olan insan olması bu şuan klişe geliyor ama evlenince anlıyorsun ne demekmiş

İlla ki biri diğerinden güzel olacak, öyle değil mi? Eğer etrafın bu tip yorumları aklınızı kurcalıyorsa işiniz zor.

Biz evlenirkende hep kocan senden güzel diyolardı evlendik kocam 15 kilo aldı şimdi ona diyorlar lcd ekran mısın genişliyosun gittikçe diye. Kimseyi memnun edemezsin.

Valla kim görse sen eşinden güzelsin demiştir hatta biri eşin yanına yakışmıyor sana kötü demişti ama ben hiç öyle görmüyorum bence çok hoş bir adam sanırım bakmakla görmek arasındaki fark bu.

Siz evlilik için uygun gerekli bilinçte değilsiniz şuan. Bence suanki aday veya çok çok yakışıklı da olsa başka bir adayla en azından bir iki yıl içinde evlilik planlamayin

benimde çok guzel oldugumu soylerlerdi ozellikle suratim bende aynaya bakinca kendimi begenirdim acikcasi
bir cocuk dogurdum afadersin ama g.tu gobegi saldim catlaklarimda oldu dislerimde ayrildi simdi aynaya bakasim gelmiyor kisacasi guzellik kalmiyor ici guzelmi sen ona bak
benim tertemiz kalbime bu adam yakisirmi diye dusun

Dişlerin nasıl ayrıldı ya

Eşimden daha çirkin olmaktansa daha güzel olmayı tercih ederim. Siz de çirkin görüyorsanız evlenmeyin zaten sevmiyorsunuz demektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…