- 26 Nisan 2019
- 68
- 70
- 88
- Konu Sahibi tatlikedicikcik
-
Amaan salla gitsin sana daha ne kısmetler çıkaeHayırGörünüş hariç uyumluyuz sadece
Sise eşinizle ilgili birşey dendiğinde takıyor musunuzEsim asiri zayif.Sevince insanin gozu bisey gormuyor.Ben yakistiriyorum bile ona zayifligi.Kollari ince ama benim hep dokunasim geliyor.Ten cekiyor iste.Boyle bir dusuncen varsa, tenin cekmiyorsa hic girisme ciddiyete.
Aranızdaki sevgiden eminseniz insaları bosverin. Hep konusurlar zaten.Aşk değil sevgi var bu kişiye karşı..
Ona baktığınızda gözünüze güzel görünüyorsa sorun etmeyin bence. Hani bazı anlar olur ya arkadaşlarımız partnerimizi beğenmez ama bizim gözümüze güzel geldiği için umursamayız. Şahsen bana sempatik geliyorsa başkalarının düşüncelerini umursamam. Ama ben de aynı fikirdeysem bide çevremden benzer şeyler duyuyorsam bu durumu sorun ederdimHanımlar merhaba
Evlilik için görüştüğüm biri var. Kendisinin herşeyi bana uygun. Karakteri, yaşam tarzı, düşünceleri, hobileri vs. Bana sevgisini gösteren değer veren çok iyi kalpli biri.. Tek sorun benim onun yanında daha güzel kalmamO çirkin birisi değil ama ben ondan daha güzel duruyorum. Ve insanlar bana sen daha yakışıklı biriyle olmalısın bence vs tarzında yorum yapıyorlar.. Sizce ne yapmalıyım? Eşinden daha güzel olan hanımlar keşke kocam daha yakışıklı olsaydı vs diyor mu ? Bundan dolayı ilişkimi sonlandrsam pişman olır muyum? Bana akıl verin..
İlla ki biri diğerinden güzel olacak, öyle değil mi? Eğer etrafın bu tip yorumları aklınızı kurcalıyorsa işiniz zor.Hanımlar merhaba
Evlilik için görüştüğüm biri var. Kendisinin herşeyi bana uygun. Karakteri, yaşam tarzı, düşünceleri, hobileri vs. Bana sevgisini gösteren değer veren çok iyi kalpli biri.. Tek sorun benim onun yanında daha güzel kalmamO çirkin birisi değil ama ben ondan daha güzel duruyorum. Ve insanlar bana sen daha yakışıklı biriyle olmalısın bence vs tarzında yorum yapıyorlar.. Sizce ne yapmalıyım? Eşinden daha güzel olan hanımlar keşke kocam daha yakışıklı olsaydı vs diyor mu ? Bundan dolayı ilişkimi sonlandrsam pişman olır muyum? Bana akıl verin..
Valla kim görse sen eşinden güzelsin demiştir hatta biri eşin yanına yakışmıyor sana kötü demişti ama ben hiç öyle görmüyorum bence çok hoş bir adam sanırım bakmakla görmek arasındaki fark bu.Hanımlar merhaba
Siz evlilik için uygun gerekli bilinçte değilsiniz şuan. Bence suanki aday veya çok çok yakışıklı da olsa başka bir adayla en azından bir iki yıl içinde evlilik planlamayinHanımlar merhaba
Sise eşinizle ilgili birşey dendiğinde takıyor musunuz
Dişlerin nasıl ayrıldı yabenimde çok guzel oldugumu soylerlerdi ozellikle suratim bende aynaya bakinca kendimi begenirdim acikcasi
bir cocuk dogurdum afadersin ama g.tu gobegi saldim catlaklarimda oldu dislerimde ayrildi simdi aynaya bakasim gelmiyor kisacasi guzellik kalmiyor ici guzelmi sen ona bak
benim tertemiz kalbime bu adam yakisirmi diye dusun
cenemde kemik erimesi varmış bundan kaynakli oldugunu soyledi disciDişlerin nasıl ayrıldı ya
Çok geçmiş olsuncenemde kemik erimesi varmış bundan kaynakli oldugunu soyledi disci
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?