Evli hanımlar buraya bakın lütfen tavsiyelere ihtiyacım var ..

Burada güzellik görecelidir demek isterdim. Benim ayrıldığım eşimi de hic kimse yanıma yakıştırmamıştı. Dedim ki olsun huyu suyu güzel olsun sevsin yeter. Hatta annem beğenmiyorsan kabul etme demişti. Dinlemedim. Kısa sürede evlendigimiz için gerçek yüzünü evlenince gösterdi. Kısacası tam tanımadan evlendim. Size tavsiyem yakışıp yakışmadığını düşünmek yerine evlilik kararınızı vermeden önce iyice tanımaya çalışın. Davranışlarını çözmeye ve çevrenizden de fikir almaya bakın. Gönlü güzel olsun ama sevmiyorsanız kimseye de boşuna ümit vermeyin.

yorumlardan anladığım siz insanların yorumlarından çok etkileniyorsunuz.

Yakışıklı ama sorumsuz olgun olmayan gözü dışarıda biriyle evlenmek daha mı iyi sizce? insanlar o zaman ay ne yakışıklı diyecek ama içi sizi yakacak.

Ama kendi düşünceniz olarak hiç bir özelliği sizi cezbetmiyorsa hiçbir cekim yoksa olmaz o iş vazgeçin. Adamı sevseniz gözünüze güzel gelir zaten ama yok burnu böyle kulağı şöyle diye aklınıza takılıyorsa üzmeyin karşı tarafıda.

o zaman yakışıklı olsun kötü karaktersiz seni boynuzlasın ama yeterki yanına yakışsın ben de bu kendini dünyalar güzeli gören yüksek egolu kadınları çözemiyorum insanları dış görünüşüne göre yargılamak çok yanlış valla çok yakışıklı sevgilim vardı ama beş para etmez bir kişilikti ayrıldım evlilik yaparken de hiç düşünmedim neden yakışıklı değil diye herkes kendince güzeldir saçma sapan yaklaşımlar

Mantıklı düşünün lütfen sizin güzelliğiniz kalıcı mı ? Buna garanti verebilir misiniz? Önemli olan aynı evin içinde olunca huzurlu olcak mısınız mutlu olcak mısınız size saygısı var mı bunu sorgulamak saçma sapan şeylere takılmayın

ya ne sacma sey bır kere ne curretle ne cesaretle gelıp sıze bunu dıyebılıyorlar ?
ben olsam agızlarının payını verırdım bunu soyleyebılen kısının bırkere gercekten guzel olması lazım bırının guzellıgını sorgulayabılmesı ıcın herkes aynaya baksın der bozar atardım nasıl laf soyletebılıyorsunuz bırde pısman olur muyum dıyorsunuz kendınızı ustun goruyorsunuz bır sıvılceye bakar bır hastalıga bakar guzellık cokta guvenmeyın yanı bence sız oturun bunu dusunun asıl

Sizi çok özgüvenli buldum

aklıma einstein'ın şu harika hikayesini getirdiniz, çok yaşayın, gece gece kahkaha attım:

Dünya Güzellik Kraliçesi Einstein'e,
-'Seninle evlenelim,
çocuğumuz da benim kadar güzel ve senin kadar zeki olsun' demiş.

Einstein'in cevabı ise çok mantıklıdır;
-"Ya,benim kadar çirkin ve senin kadar aptal olursa..?"

Bence kadın her zaman erkekten güzel olmalıdır.
Ben kıskanç bir insanım, eşim yakışıklı ama ben eşimden güzelim. O halde çok kıskanıyorum eşimi.
Biz kadınlar daha çok yıpranıyoruz. Erkekler daha geç yaslanıyor. Mesela hamileyim, henüz 27 haftalık. 14 kilo aldım. Ama hala eşimin yanında çirkin durmuyorum ve bu durum çok hoşuma gidiyor.
Aslında anlatmak istediğim şeyi de tam anlatamadım. Kadının güzel olması her zaman avantajdır bunu söyliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…