- Konu Sahibi tatlikedicikcik
-
teşekkür ederimÇok geçmiş olsun
Estağfurullahteşekkür ederim♥ gevezeligime kemiklerde dayanmadi heralde
o zaman yakışıklı olsun kötü karaktersiz seni boynuzlasın ama yeterki yanına yakışsın ben de bu kendini dünyalar güzeli gören yüksek egolu kadınları çözemiyorum insanları dış görünüşüne göre yargılamak çok yanlış valla çok yakışıklı sevgilim vardı ama beş para etmez bir kişilikti ayrıldım evlilik yaparken de hiç düşünmedim neden yakışıklı değil diye herkes kendince güzeldir saçma sapan yaklaşımlarHanımlar merhaba
Evlilik için görüştüğüm biri var. Kendisinin herşeyi bana uygun. Karakteri, yaşam tarzı, düşünceleri, hobileri vs. Bana sevgisini gösteren değer veren çok iyi kalpli biri.. Tek sorun benim onun yanında daha güzel kalmamO çirkin birisi değil ama ben ondan daha güzel duruyorum. Ve insanlar bana sen daha yakışıklı biriyle olmalısın bence vs tarzında yorum yapıyorlar.. Sizce ne yapmalıyım? Eşinden daha güzel olan hanımlar keşke kocam daha yakışıklı olsaydı vs diyor mu ? Bundan dolayı ilişkimi sonlandrsam pişman olır muyum? Bana akıl verin..
Cok mantıklı bi insansınız ondan mı?Bu kişiye aşık değilim zaten. Mantık evliliği yapmaya çalışıyorum.
Mantıklı düşünün lütfen sizin güzelliğiniz kalıcı mı ? Buna garanti verebilir misiniz? Önemli olan aynı evin içinde olunca huzurlu olcak mısınız mutlu olcak mısınız size saygısı var mı bunu sorgulamak saçma sapan şeylere takılmayınHanımlar merhaba
Evlilik için görüştüğüm biri var. Kendisinin herşeyi bana uygun. Karakteri, yaşam tarzı, düşünceleri, hobileri vs. Bana sevgisini gösteren değer veren çok iyi kalpli biri.. Tek sorun benim onun yanında daha güzel kalmamO çirkin birisi değil ama ben ondan daha güzel duruyorum. Ve insanlar bana sen daha yakışıklı biriyle olmalısın bence vs tarzında yorum yapıyorlar.. Sizce ne yapmalıyım? Eşinden daha güzel olan hanımlar keşke kocam daha yakışıklı olsaydı vs diyor mu ? Bundan dolayı ilişkimi sonlandrsam pişman olır muyum? Bana akıl verin..
Sizi çok özgüvenli buldumHanımlar merhaba
Bence kadın her zaman erkekten güzel olmalıdır.Hanımlar merhaba
AlemsiinVallahi ne diyeceğimi bilemedim şimdi.
Çocuğum eşime benzer mi diye sorun kendinize, içinizden Allah korusun diye yanıt almıyorsanız sıkıntı yok bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?