Evli hanımlara sorum..

homesweethome3

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2013
2.994
1.324
158
36
İyi akşamlar,evlenecek bir genç kız adayıyım,kendimi ilginç bi şekilde tanıttıktan sonra soruma geleyim :) Hanımlar evlendikten sonra keşke evin şurasında şu malzemeyi kullanmasaydık keşke şu marka beyaz eşya nevresim tabak çanak fayans aklınıza her ne geliyosa evle ilgili keşke şu olmasaydıda şu olsaydı dediğiniz neler var,yeni evlenecek arkadaşlar için yardımcı olur bu konu diye düşündüm,koca bir ev kurmak çok zor ve insan herşeyin en iyisini istiyor

Ben en başa dönsem tv ünitesi, vitrin ve gümüşlüğü almazdım sanırım. Kendi eviniz mi kira mı olacak? Kira ise ve taşınma ihtimaliniz varsa çok fazla çeyiz eşyası almamanı tavsiye ederim. Sakarlık varsa mutlaka gündelik yemek takımın olsun, şu 4 kişilik olanlardan. Ha bire kırıyorum ben

Ha bir de ben beyaz eşyaları evine ne lazımsa diye bi siteden aldım. Benim aldıklarım mağazaya ya da diğer sitelere göre baya ucuzdu. Alışverişi yapınca hemen ertesi gün göndermişlerdi. İletişimleri çok iyi. Reklam olmaz umarım ama cidden memnun kalmıştım.

Kendi evimiz ama bende gereksiz eşyayla doldurmak istemiyorum o saydıklarınızı bende almıcam,evet sakarlık çok yemek takımı yedeği aklımda bulunsun teşekkürler

Bende otuzumda evlenseydım keşke :) spor kullanışlı bazalı ve yatak olan koltuk takımı al kesınlıkle ablam da köşem var hıc kullanışlı degıl. Bosch marka al beyaz eşya almışken en iyisi olsun . Vitrin alma gereksızzz . Yapabılıyosan mobılya yatak gardrop yaptır hazır alma

bende keşke kose takımı alsaymışım dıyorum..ozellıkle kıracıysan eşyaları sığdıracak salon bulamıyorsun...aynalı konsol çok gereksız gercı benım yemek takımımı aldı ıcıne ama aslınd agerek yoktu sadece ben sık olsun dıye aldım..şimdiki aklım ols agene alırdım ama tv unıtesını bu kadar buyuk almazdım....kı ben bu unıteyı bulana kadar butun Izmırı dolaştım....slaon koltuklarımı koşe alırdım heryere sığardı...kıracıysam başka takım almazdım mısafır odasına gerek yoktu...yemek takımı almazdım..2 tane 24 parça şık yemek takımına en fazla 200 verırsın ama yemek takımına en az 500...çok gereksız kardesıme aldırmadım mesela.....

Aynı markalar normalden daha ucuz olan bi sitemi,fiyat açısından iyi olur ama ya bozuk çıkarsa,siz memnun kalmışsınız ne güzel

Sanki koca bitecek!! demişler gibi 23'e girdiğimde yeni evliydim:)

Aynı markalar normalden daha ucuz olan bi sitemi,fiyat açısından iyi olur ama ya bozuk çıkarsa,siz memnun kalmışsınız ne güzel
Bozuk olamaz çünkü yetkili servis gelip kuruyor. Aldığınız ürünü servise gönderiyorlar, onlar getirip kurulumunu yapıp garanti belgesini veriyorlar. Alışveriş hariç tüm işlemler mağazadan nasıl alıyorsanız aynı.

Lazım olmayan eşyalarım.
Küçük salona büyük oturma grubu almaz köşe takımı ve iki berjer koyardım.
Gümüşlük, konsol, büyük yemek masası almazdım. Yemek masamı anneme verdim. Konsolu sattım yerine küçük tv ünitesi aldım.
Bilmem kaç parça yemek takımı, çatal, kaşık takımı, tencere takımı almazdım. Daha ucuza alabileceğim günlük de kullanabileceğim çok güzel modeller var.

Kahvaltı takımlarımı çok nadir kullanıyorum ama daha sık kullanabilirim. Çok şirin duruyorlar.

Üstelik hediye savarosky taşlı bardak takımım var ki çook gereksiz bir şey. Onları da vereceğim birine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…